TopParken
Thuiswerken bij TopParken

Thuiswerken in een vakantiehuis

Thuiswerken, maar dan anders

Door gebrek aan rust, ruimte en afwisseling kan thuiswerken een uitdaging zijn. Werken vanuit een andere, fijne omgeving zoals een vakantiepark kan hierin de uitkomst bieden. In onze vakantiewoningen heeft u namelijk de rust en ruimte om productief te zijn, zonder afleiding uit uw omgeving. Onze vakantieparken in Nederland liggen daarbij op unieke locaties midden in de natuur, waar u geïnspireerd kunt raken en tegelijkertijd de mogelijkheid heeft om tot rust te komen.

Werken vanuit een vakantiewoning kan dan ook de ideale oplossing zijn voor die ene drukke dag vol vergaderingen, meerdere doordeweekse dagen of voor periodes langer dan een week. Uiteraard kunt u daarbij onbeperkt gebruik maken van uitstekende wifi en diverse faciliteiten zoals de thee-/koffiemachine. Geen lunch of avondeten meegenomen? Geen probleem, de restaurants op onze parken komen uw maaltijd bezorgen bij uw vakantiehuis.

 
  • Ruimte en rust in de natuur
  • Gratis wifi en eigen parkeerplaats
  • Altijd een park dichtbij huis
  • Afhaal- en bezorgservice in het vakantiehuis
 

Altijd een vakantiepark in de buurt

Met vakantieparken verspreid over heel Nederland is er altijd een vakantiepark van TopParken bij u in de buurt zodat u, aan het einde van de werkdag, weer lekker naar huis toe kunt én geen last heeft van files.

Boek uw vakantiehuis om in te werken