TopParken

Restaurant Woodz

 

Restaurant Woodz

Restaurant Woodz biedt u talloze smakelijke variaties, om gedurende je vakantie onverstoord te kunnen genieten. We leggen ze graag aan je uit.

Restaurant

Het restaurant biedt een gevarieerde menukaart in een sfeervolle omgeving. Geniet van onze heerlijke voor-, hoofd- en nagerechten. Reserveren? Bel + 31 (0)43 8554743 of stuur een mail naar info@woodzvalkenburg.nl.

Pizzeria

Wij bereiden diverse Italian homemade steenoven Pizza's, waarmee je kunt kennismaken. U kunt de pizza’s alvast online bestellen via de website van Woodz. De authentieke Italian pizza's worden allemaal bereid met verse producten en gebakken in onze steenoven en zijn al verkrijgbaar vanaf € 9,50. De pizza's zijn af te halen bij de snackbar.

Gourmet & BBQ

Gedurende uw verblijf kunt u gebruik maken van de gourmet en BBQ service. U hoeft aan niets te denken en alleen maar te genieten van de lekkerste gourmet- en BBQ schotels. Voor meer informatie kijkt u op de website van Woodz.

IJsverkoop

Het hele jaar genieten u en uw kinderen van de heerlijkste milkshakes, diverse softijsjes, Woodz flurry’s en handijsjes. Ideaal als tussendoortje of als afsluiting van een mooie dag! De ijsjes zijn verkrijgbaar bij de snackbar.

Afhalen (Restaurant, Snackbar & Pizzeria)

Geen zin om te koken en de gehele avond op pad te zijn? Woodz biedt u de mogelijkheid om restaurantgerechten, frituurbestellingen en heerlijkste homemade pizza’s online te bestellen. Dat is pas relaxed! Geef direct uw online bestelling door via onderstaande knop.

 
Restaurant Woodz
 
Horeca Woodz Residence valkenburg
 

Contactgegevens

Bekijk hier onze website, neem telefonisch contact met ons op via 06 - 51147156 of stuur ons een e-mail.