TopParken
Green Key keurmerk Residence Lage Vuursche

Green Key keurmerk voor Résidence Lage Vuursche

Initiatieven Résidence Lage Vuursche bekroond met Green Key keurmerk goud

Onlangs is Résidence Lage Vuursche gecertificeerd met het Green Key keurmerk goud, het hoogst haalbare keurmerk binnen Green Key. Dit keurmerk laat zien dat duurzame initiatieven op het vakantiepark in Utrecht de impact op de omgeving beperken.

Als u op Résidence Lage Vuursche verblijft, dan verblijft u in een duurzaam vakantiehuis. De vakantiehuizen op dit natuurrijke vakantiepark zijn volledig gasloos en zijn onder andere voorzien van zonnepanelen, een warmtepomp en solarpods. Verder zijn op het vakantiepark diverse duurzame initiatieven zichtbaar, zoals:

  • Initiatieven om de flora en fauna in stand te houden, zoals paddenpoelen, bloemenweide, nestkasten en een gebiedseigen beplanting
  • Gebruik van duurzame materialen, bijvoorbeeld bij bebording 
  • Gebiedseigen beplanting
  • Geocache op het vakantiepark

Meer dan natuur

Duurzaamheid omvat meer dan een positieve bijdrage leveren aan de natuur op het vakantiepark. Zo is Résidence Lage Vuursche actief betrokken bij regionale samenwerkingsverbanden om de natuur op én rond het park in stand te houden.

Duurzaamheid bij TopParken

In totaal zijn 10 vakantieparken van TopParken gecertificeerd met het Green Key keurmerk, goud of zilver. Green Key is het grootste duurzaamheidskeurmerk voor de toeristische en recreatieve branche in Nederland. Op deze vakantieparken is duurzaamheid terug te vinden in processen, diensten en producten, te denken aan het scheiden van afval, elektrische golfkarren en FairTrade beddengoed.

 

Bekijk ook ⤵