ba8e0b59-4055-4af0-afed-3557945054d9,a85b6bb5-7d32-4fc4-94c0-bb647336f7e2

Wil je ook op Groot Gelders Avontuur?

  • Binnen- en buitenzwembaden, restaurants & speeltuinen
  • Huisdieren toegestaan
  • Leuke uitjes in de omgeving
  • Mooie fiets- en wandelroutes vanaf het park

Beleef de Gelderse streken tijdens jouw vakantie

De Gelderse streken zitten vol avonturen! Deze zomer gaat Gelderse Streken met Floris en Thiemen op ontdekkingstocht in deze regio. Tijdens hun Groot Gelders Avontuur bezoeken ze de meest coole attracties, spannende kastelen en uitdagende klimbossen. En waar kun je goed overnachten in de Gelderse Streken? Floris en Thiemen zoeken het uit. Zo overnachten ze op TopParken Landgoed de Scheleberg in Lunteren.

Wil je zelf ook op avontuur met het gezin of met de hele familie? Dat kan! Ontdek het vakantieaanbod van TopParken in Gelderland. Potjes tafeltennissen, klimmen en klauteren in de speeltuin voor de kids, waterpret in het zwembad… het kan allemaal. Dat is nog niet alles. Tijdens de schoolvakanties en in de zomer krijgen onze vakantieparken regelmatig bezoekjes van een hele bijzondere gast... Met Toppe Bob beleeft u de gekste avonturen!

Ja, ik wil avonturen beleven!

Naast de faciliteiten op het park zijn er speciaal voor jou exclusieve dagjes uit geselecteerd. Dit zijn activiteiten in de omgeving van het vakantiepark waarbij je profiteert van leuke kortingen of mooie arrangementen.

Bekijk ook de tips van Gelderse Streken voor leuke dagjes uit voor de kinderen.

Wil je meer informatie over TopParken en/of op de hoogte blijven van alle actuele aanbiedingen en het laatste nieuws? Schrijf je via onderstaand formulier in voor de nieuwsbrief of vraag de gratis brochure aan.