Informatie over het Coronavirus en uw vakantie

Heeft u een vakantie geboekt bij TopParken of bent u van plan een vakantie te boeken maar heeft u nog vragen over uw verblijf en de actuele maatregelen? We begrijpen dat de huidige situatie onduidelijkheden met zich meebrengt en we helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen, zodat u ook in deze tijd kunt genieten van een zorgeloos verblijf in eigen land.

 

Maatregelen op het park

Onze vakantieparken zijn geopend, wel hanteren wij aangescherpte veiligheids- en hygiënemaatregelen op onze vakantieparken om u, als gast van TopParken, ook in deze tijden een veilige, onbezorgde vakantie te kunnen bieden. Het waarborgen van uw- en onze gezondheid staat hierbij centraal. Bekijk hier een overzicht van de maatregelen welke wij getroffen hebben.
Lees hier alle maatregelen
 

Veelgestelde vragen

Via onderstaande link vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen met betrekking tot het coronavirus. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan telefonisch contact op met onze klantenservice via 088 - 500 2424, we helpen u graag. Vanwege grote drukte kan het langer duren voordat u een van onze medewerkers aan de lijn heeft.
Bekijk de veelgestelde vragen