Informatie betreffende het Coronavirus (COVID-19)

TopParken volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. Wij hebben dagelijks contact met het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de GGD zodat wij altijd over de juiste en laatste informatie beschikken. Wij volgen hun adviezen strikt na. De richtlijnen kunt u terugvinden op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

Op deze pagina houden wij u op de hoogte m.b.t. de situatie op onze vakantieparken.


 

Faciliteiten geopend
De faciliteiten op onze vakantieparken zijn geopend. Uiteraard houden wij ons hierbij aan de gestelde eisen van het RIVM. Dit houdt o.a. in dat wij een beperkt aantal mensen per uur toe mogen laten in het de binnen- en buitenzwembaden. Het is dan ook verplicht om een plekje bij het zwembad te reserveren bij de receptie.

 

Onze vakantieparken zijn geopend
Onze vakantieparken zijn ruim opgezet en onze vakantiewoningen beschikken over een ruime tuin, waardoor u niet in contact hoeft te komen met andere vakantiegasten. U bent dan ook welkom bij TopParken. Op onze vakantieparken hebben wij passende veiligheids- en hygiënemaatregelen genomen. Wij vragen u deze richtlijnen op te volgen.

 
Receptie Scheleberg

Kampeerplaatsen geopend
Toiletten en douches op campings mogen vanaf maandag 15 juni 2020 weer open. Dit heeft minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) op dinsdag 9 juni 2020 bekend gemaakt. U bent vanaf maandag 15 juni 2020 dus weer van harte welkom om bij TopParken te komen kamperen.

 

Omboeken / Annuleren
Mocht u een reservering hebben gemaakt met omboekgarantie, dan bieden wij u de mogelijkheid om uw boeking kosteloos te verplaatsen. Uw boekingswaarde zal als een tegoed worden gehanteerd voor uw volgende verblijf. U kunt de gewenste wijziging doorgeven per mail via verhuur@topparken.nl of telefonisch via +31 (0)88 500 2424.

Wanneer u uw boeking wilt annuleren en geen gebruik wilt maken van de mogelijkheid om op een ander moment uw boeking te verplaatsen, gelden de algemene annuleringsvoorwaarden en/of voorwaarden van uw eigen annuleringsverzekering. Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan u van ons gewend bent.

 

Officieel Statement TopParken - Getroffen maatregelen Coronavirus
Bij TopParken hebben we als doel iedere gast op onze vakantieparken een zorgeloze vakantie aan te bieden. Echter is de gezondheid van u en onze medewerkers nog belangrijker. Naar aanleiding van de gestelde maatregelen door de overheid en vanuit eigen overwegingen ten behoeve van de hygiëne, veiligheid en de gezondheid op onze parken heeft TopParken vergaande veiligheids- en hygiënemaatregelen getroffen. Met deze veiligheids- en hygiënemaatregelen is TopParken ruim 10 weken geleden begonnen. Nadien zijn de veiligheidsmaatregelen, hygiënemaatregelen en werkprocessen stapsgewijs gewijzigd en uitgebreid.

Lees hier ons officiële statement met alle door ons getroffen maatregelen op onze vakantieparken.

 
Corona