Het coronavirus en uw vakantie

We brengen u graag op de hoogte over de maatregelen op onze vakantieparken. We adviseren daarbij ook de website van de rijksoverheid in de gaten te houden. 

Laatste update: vrijdag 14 januari 2022

Maatregelen

Onze vakantieparken zijn ruim opgezet en alle vakantiehuizen beschikken over een ruime tuin en eigen parkeerplaats, waardoor u, zelfs bij een maximale bezetting, voldoende ruimte heeft om afstand te bewaren. Daarnaast houden we ons aan de geldende veiligheids- en hygiënemaatregelen, onderstaand vindt u een overzicht van de maatregelen op onze parken.

Algemene maatregelen

  • Zorg voor voldoende frisse lucht.
  • Houd 1,5 meter afstand.
  • Klachten? Blijf thuis en laat u testen.
  • Was/desinfecteer regelmatig uw handen. 
  • Volg de landelijke regels. 

Vakantie met meerdere huishoudens (groepsgrootte)

Vanuit de Rijksoverheid is geadviseerd om maximaal 4 bezoekers vanaf 13 jaar thuis te ontvangen. Dit heeft ook invloed op de toegestane groepsgrootte in onze vakantiewoningen. Op deze website van de Rijksoverheid vindt u meer informatie over de regels omtrent uw vakantie in Nederland.

Horecagelegenheden

Al onze horecagelegenheden zijn gesloten comform de maatregelen van het de Rijksoverheid. Wel kunt u op een aantal van onze vakantieparken maaltijden bestellen en afhalen (op een aantal van onze vakantieparken is dit ook mogelijk na 17:00 uur). Informeer naar de mogelijkheden bij het restaurant of de receptie op het desbetreffende vakantiepark.

Receptie

Vanaf zaterdag 6 november 2021 is het verplicht om een mondkapje te dragen in de receptieruimtes. Als voorzorgsmaatregel, om uw gezondheid en die van onze medewerkers te waarborgen, zijn onze ontvangstbalies voorzien van plastic schermen. Dit kan onpersoonlijk overkomen, maar weet dat u te allen tijde van harte welkom bent bij onze recepties. 

Daarnaast vragen we u bij een bezoek aan onze receptie rekening te houden met:

  • Om 1,5 meter afstand te kunnen bewaren, verzoeken we u om alleen naar de receptie te komen.
  • Betaal indien mogelijk online (via de betaallink) of contactloos (pin).

Mondkapjes

Er geldt een mondkapjesplicht voor iedereen vanaf 13 jaar in publieke binnenruimten, dus ook in publiek toegankelijk ruimten , zoals receptie en winkels. De mondkapjeslicht geldt niet voor hen die als gevolg van ziekte of beperking geen mondkapje kunnen dragen.

Ook geldt een mondkapjesplicht op alle plekken waar een coronatoegangscheck nodig is, dus ook in de horeca. De mondkapjes mogen af wanneer men op de plek zit.

Heeft u geen mondkapje? Geen zorgen, deze zijn verkrijgbaar bij de receptie. 

Binnenzwembaden

Vanaf zondag 19 december zijn alle binnenzwembaden op onze vakantieparken gesloten tot en met in ieder geval 14 januari.

Binnenfaciliteiten

Vanaf zondag 19 december zijn alle binnenfaciliteiten op onze vakantieparken gesloten tot en met in ieder geval 14 januari.

Dagjes uit

Op onze vakantieparken bieden we diverse tickets aan voor uitjes in de omgeving. Zo combineert u een fijn verblijf met de leukste uitjes. Gaat u een dagje uit? Bekijk dan vooraf de webite van de Rijksoverheid  voor alle maatregelen en wanneer u wel en wanneer u geen QR-code / Coronapas nodig heeft.