Informatie over het Coronavirus en uw vakantie

Heeft u een vakantie geboekt bij TopParken of bent u van plan een vakantie te boeken maar heeft u nog vragen over uw verblijf en de actuele maatregelen? We begrijpen dat de huidige situatie onduidelijkheden met zich meebrengt en we helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen, zodat u ook in deze tijd kunt genieten van een zorgeloos verblijf in eigen land.

 

Maatregelen op het park

Bij TopParken staat een onbezorgde vakantie voor u, als gast, centraal. Juist in deze periode doen we graag een stapje extra om onze gasten te laten genieten van een vakantie in eigen land, om er even tussenuit te zijn en op te laden. Uiteraard houden we ons hierbij aan de richtlijnen van het RIVM. De maatregelen die wij op onze parken hebben getroffen om uw en onze gezondheid te waarborgen vindt u hier.
Lees hier alle maatregelen
 
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Via onderstaande link vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen met betrekking tot het coronavirus. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan telefonisch contact op met onze klantenservice via 088 - 500 2424, we helpen u graag. Vanwege grote drukte kan het langer duren voordat u een van onze medewerkers aan de lijn heeft.
Bekijk de veelgestelde vragen
 

Omboekgarantie

Wanneer u een vakantie heeft geboekt bij TopParken met omboekgarantie en met aankomst voor 1 april 2021 kunt u uw boeking kosteloos omboeken tot 28 dagen voor aankomst of u kunt ervoor kiezen het reeds betaalde bedrag om te laten zetten in een voucher.
Lees hier meer over de omboekgarantie