Bent u op zoek naar een geschikte workation locatie, naar huisvesting voor expats of een volledig verzorgd event inclusief overnachten en teambuilding? Dan bent u bij TopParken aan het juiste adres. Onze vakantieparken zijn uitermate geschikt als workation maar ook voor expats zijn onze vakantiepark ideaal gelegen. Midden in de natuur maar toch ook centraal, zo hebben wij vakantieparken vlakbij Utrecht, Rotterdam, Amersfoort of Amsterdam

TopParken start met bedienen zakelijke markt

Vanaf heden bediend TopParken onder de naam TopParken Business ook de zakelijk markt met workations, zakelijke verblijven, vergaderingen en events op de vakantieparken. Hiermee speelt TopParken in op de groeiende vraag naar oplossingen en alternatieven voor de hedendaagse werksituatie. Om volledig aan te sluiten op de vraag van de klant, worden daarbij op maat gemaakte pakketten en diensten aangeboden (lees hier het persbericht).

Meer informatie over TopParken Business

Waarvoor kunt u terecht bij TopParken Business? ⤵️

  1. Van A tot Z volledig ontzorgt.
  2. Betrouwbare partner met ruim 40 jaar ervaring.
  3. Horeca afhaal-/bezorgmogelijkheden.

Zakelijke verhuur van vakantiewoningen

Bij TopParken Business combineren we onze vakantiewoningen, faciliteiten, ervaring en kennis om de zakelijke markt te bedienen. We verzorgen dan ook graag tijdelijke, zakelijke verblijven. Hierbij kan gedacht worden aan bedrijfswoonruimte voor uw expats of zakenrelaties, een zakelijk verblijf met uw salesteam of een groepsverblijf met uw roeivereniging. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het huisvesten van expats of voor het verzorgen van een groepsverblijf?

Bekijk de mogelijkheden

Workation aanbod

In het workation aanbod van TopParken Business wordt werken en het verblijf in een comfortabele vakantiewoning gecombineerd. Dit kan interessant zijn voor het werken aan een tijdelijk project of als alternatief op het thuiswerken. ‘We concludeerden dat er een groeiende vraag is naar zakelijke verblijven, mede vanwege de huidige situatie’, aldus Chadli Hachani, Marketing & Formule Manager bij TopParken. ‘Neem als voorbeeld het thuiswerken; door gebrek aan rust en ruimte in huis kan dit voor de nodige problemen zorgen. Met de juiste mix van onze jarenlange ervaring, vakantiewoningen en diensten bieden we hier nu een uitstekend alternatief voor’, vervolgt hij. 

Bekijk het aanbod

Op maat gemaakte pakketten voor events

TopParken Business is gespecialiseerd in het aanbieden van op maat gemaakte pakketten. Wilt u uw werknemers of andere gasten een bootcamp aanbieden tijdens hun verblijf? Of bent u geïnteresseerd in een geheel verzorgde teambuildingsessie op het strand of op de Veluwe? Bij TopParken Business maken we het waar. Bekijk de mogelijkheden hier.

Meer informatie