TopParken
Beoordelingen Resort Veluwe

TopParken Resort Veluwe reviews

Wat eerdere gasten van hun verblijf vonden

Bent u benieuwd hoe eerdere gasten hun verblijf bij Resort Veluwe hebben ervaren? Bekijk dan hieronder de beoordelingen van gasten die u voorgingen. Zij hebben met ons hun ervaringen en indrukken gedeeld. Ontdek zelf of ons vakantiepark op de Veluwe tussen de Gelderse bossen ook iets voor u is!

2533 beoordelingen
8,4

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,4.

Laat u inspireren door de recensies ⤵

2533 beoordelingen
  1. 9

    Ik was al echt blij en dat kwam door de combinatie van medewerkers, park, huisje en omgeving. We komen ook graag weer terug op een van de Topparken.

    Juni 2024 - r.m G. verbleef in Veluwe hoeve 4 personen op Resort Veluwe

  2. 10

    Een prachtig park, cht een aanrader. We komen zeker terug.

    Juni 2024 - Piet v. verbleef in Silva 5 personen op Resort Veluwe

  3. 9

    De ligging van het huis, de rust, schoon park! De vogeltjes die om 4 uur begonnen met zingen. Heerlijk is dat! Daar werd ik iedere dag heel blij van.

    Juni 2024 - Ingrid P. verbleef in Veluwe hoeve 4 personen op Resort Veluwe

  4. 9

    De laatpalen voor de fietsen vonden we mooi

    Juni 2024 - S. verbleef in Silva 4 personen Sauna op Resort Veluwe

  5. 5

    Ja de schoonmaak was zo goed dat ik het gevoel had dat ik de eerste persoon was die de woning betrad. Ook was alles tot in de puntjes geregeld mbt informatie. Luxe woning ook heel fijn! Ik wil ondanks mijn ervaring wel terugkomen. Maar dan wel in een andere woning waar de kinderen lekker zorgeloos kunnen spelen

    Juni 2024 - Bouchra G. verbleef in Veluwe hoeve 4 personen Hottub op Resort Veluwe

  6. 10

    Lovely quiet park just right for our visit.

    Juni 2024 - Karen H. verbleef in Silva 5 personen Sauna op Resort Veluwe

  7. 9

    Prachtig park, ruime huisjes, mooie ligging. We komen zeker nog een x terug!

    Juni 2024 - G d. verbleef in Silva 5 personen Sauna op Resort Veluwe

  8. 9

    Zeer klantvriendelijke receptie

    Juni 2024 - Edwin K. verbleef in Silva 4 personen Sauna op Resort Veluwe

  9. 8

    De mensen bij de receptie

    Juni 2024 - J. B. verbleef in Silva 4 personen Wellness (Hottub) op Resort Veluwe

  10. 9

    Die Pflanze und Strucher sind schon gut gewachsen. Das gibt mehr privacy. Es macht mich glcklich dass so viele Vgel im Park sind und es ruhig ist. Ich konnte mich sehr gut erholen und auch sehr gut schlafen.

    Juni 2024 - H.W. S. verbleef in Silva 4 personen Sauna op Resort Veluwe

Resort Veluwe: een luxe vakantiepark in de Gelderse bossen

Resort Veluwe is gelegen in Garderen. Het vakantiepark beschikt over een groot aantal luxe vakantiehuizen en een divers aanbod aan faciliteiten, zoals een binnen- en buitenzwembad, sportvelden, fietsverhuur en horecagelegenheden. Ook grenst het vakantiepark aan Klimbos Garderen en het prachtige Speulderbos. De vele faciliteiten en de prachtige ligging maken het de ideale vakantiebestemming voor jong én oud! De accommodaties zijn geschikt voor maximaal 5 personen. Extra luxe? Boek dan een vakantiehuis met hottub, sauna, sunshower en/of buitendouche.

Waarom eerdere gasten kozen voor Resort Veluwe ⤵

 
    Vele wandelmogelijkheden
    Groene omgeving
    Fijne vakantiehuizen
    Klantvriendelijkheid
    Binnen- en buitenzwembad
 

Zoek en boek uw verblijf op ons vakantiepark ⤵

Ontdek Resort Veluwe ⤵