Recensies Résidence Valkenburg

Bent u benieuwd hoe eerdere gasten hun verblijf bij Résidence Valkenburg hebben ervaren? Bekijk dan hieronder de recensies.

335 beoordelingen
 1. 6,7

  Goedenavond. Eerste indruk bij de receptie was goed, vriendelijke dames die alles netjes en efficient uit hebben gelegd. Park ziet er netjes uit en we waren zeer blij met onze kampeerplek, mooi uitzicht. Vrijdag en zaterdag prima. Zondagochtend echter tijdens ons ontbijt een complete chaotische inval van de tour de france, mensen die totaal schijt hadden aan de kampeerders die daar voor hun rust kwamen en het kampeerterrein naar goeddunken gebruikten als werkplaatss en parkeerplaats.. om hieraan te ontsnappen zijn we maar met de hond gaan wandelen om bij terugkomst te ontdekken dat een of andere joop zoetemelk onze kampeerplek in gebruik had genomen als zijn parkeerplaats waardoor we de rest van de dag slechts een klein deel van onze plaats ter beschikking hadden. Tegen de avond toen we weggingen kwam hij net op tijd terug om zijn busje zo te verzetten dat we nog enigszins normaal konden wegrijden. Dus concluderend: mooi park met mooie plaatsen maar vind dat u zeer nonchalant om bent gesprongen met ons weekend. Zal uw park niet afkraken bij andere potentiele gasten maar ik vond dit niet netjes naar ons en de andere kampeerders die een weekendje rustig kamperen in gedachten hadden. Evengoed met vriendelijke groet, peter van welsem

  Augustus 2019 -  verbleef in Kampeerplaats

 2. 8,6

  Iets meer variatie op de menu kaart bijv 2 vis gerechten. Bediening was super!

  Juli 2019 -  verbleef in Comfort 5 personen

 3. 6,4

  Hele mooie omgeving

  Juli 2019 -  verbleef in Deluxe 4 personen

 4. 6,7

  Redelijk tot goed

  Juli 2019 -  verbleef in Deluxe 6 personen

 5. 8,7

  Heerlijk

  Juli 2019 -  verbleef in Comfort 5 personen

 6. 6,9

  Prettig park in mooie omgeving. Goede uitvalsbasis om te fietsen in prachtige omgeving.

  Juli 2019 -  verbleef in Comfort 5 personen

 7. 8,6

  Vriendelijk personeel. Een goed restaurant op het domein met groot terras. Mooi, verzorgd chalet met een terras. Zeer goede ligging om de prachtige omgeving te verkennen.

  Juni 2019 -  verbleef in Comfort 6 personen

 8. 9,9

  heel goed park 4e keer geweest vlak bij Valkenburg.

  Juli 2019 -  verbleef in Deluxe 6 personen

 9. 8,3

  Wij hebben het goed naar onze zin gehad. Huisje was netjes schoon. Zeker een aanrader

  Juli 2019 -  verbleef in Comfort 5 personen

 10. 8,3

  Zeer goed

  Juni 2019 -  verbleef in Comfort 6 personen