• Keuze uit vakantieparken door heel Nederland
  • Unieke locaties midden in de natuur
  • Huisdiervriendelijke vakantiehuizen

Vakantiehuis voor 5 personen in Nederland

Heerlijk met zijn vijfen op vakantie in eigen land? Op de vakantieparken van TopParken kunt u een 5-persoons vakantiehuis huren in wel vijf verschillende provincies in Nederland. Deze TopParken bevinden zich midden in de natuur en beschikken over allerlei luxe faciliteiten. Beleef een heerlijke vakantie aan het water of op de Veluwe, bij TopParken heeft u keuze uit diverse vakantieparken. Met de toffe arrangementen die TopParken u aanbiedt, kunt u de vakantie helemaal eigen maken in een paar klikken. U vindt gegarandeerd een vakantiehuis voor 5 personen dat perfect bij uw wensen past!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
 
 

Beleef een heerlijke vakantie in Nederland

Een vakantiehuis voor 5 personen kunt u huren in maar liefst vijf top provincies. Bij onze TopParken in Noord-Holland en Zuid-Holland kunt u sportief gaan suppen, relaxen op het strand of lekker borrelen aan de boulevard. Ook kunt u profiteren van de centrale ligging van onze vakantieparken in Gelderland, waar u cultuur kunt snuiven en kunt wandelen over de prachtige Posbank. Of ga heerlijk struinen door de Brabantse lichtstad Eindhoven tijdens een vakantie op ons TopPark in Noord-Brabant, waar u kunt genieten van de zuiderse gastvrijheid en gezelligheid. En niet te vergeten de schilderachtige landschappen in Limburg waar u prachtige wandel- en fietstochten kunt maken.

Op zoek naar een 5-persoons huisje waar honden ook welkom zijn? TopParken beschikt over een aantal huisdiervriendelijke vakantiehuizen voor 5 personen, zodat uw trouwe viervoeter ook mee kan! Al onze parken liggen op unieke locaties midden in de natuur met prachtige wandelroutes; extra leuk dus om uw hond mee te nemen. Wanneer u kiest voor een 5-persoons vakantiehuis op één van onze TopParken, dan kunt u ook gebruik maken van de parkfaciliteiten dat het park aanbiedt. U kunt hierbij denken aan een coole indoorspeeltuin voor de kinderen of een heerlijk binnen- en/of buitenzwembad. In een vakantiehuis voor 5 personen op één van onze vakantieparken beleeft zowel jong als oud een topvakantie!

Uw verblijf bij TopParken

  • Volledig ingerichte keuken
  • Terras met meubilair
  • 2 Slaapkamers
  • Gratis wifi
  • Huisdiervriendelijk
Boek een 5-persoons vakantiehuis