TopParken
Vakantie met kinderen Nederland

Op vakantie met uw kinderen

 • Kindvriendelijke vakantieparken op de Veluwe
 • Met binnen- en buitenzwembad
 • Altijd de laagste prijsgarantie

Geniet van een vakantie met uw kinderen in Nederland

Spelen in de speeltuinen, zwemmen in het binnen- en buitenzwembad, nieuwe vriendjes en vriendinnetjes ontmoeten en plezier beleven tijdens het activiteitenprogramma in de vakantieperiodes. Dat klinkt als een heerlijke vakantie voor kinderen, toch? Zo'n vakantie kunt u samen met uw kind(eren) ervaren bij TopParken. Midden in de Gelderse bossen op de Veluwe vindt u drie zeer kindvriendelijke vakantieparken: Resort Veluwe, Recreatiepark 't Gelloo en Landgoed de Scheleberg. Ook midden in het heuvellandschap van Valkenburg bevindt zich een kindvriendelijk park; Résidence Valkenburg. De vakantieparken bevinden zich in de natuur, maar tegelijkertijd ook dicht bij een gezellige stad. Zo kunt u lekker afwisselen tijdens uw vakantie!

 
 

To do's tijdens jullie vakantie

U en uw kind(eren) gaan een fantastische tijd beleven tijdens de vakantie. Terwijl uw kind(eren) zich vermaken bij de zwembaden, op de sportvelden of in de speeltuinen kunt u relaxen bij uw accommodatie of bij het restaurant of de bar met terras. Fietsen, elektrisch of speciale kinderfietsen, kunt u bij de receptie huren. Tevens is het mogelijk om bij Recreatiepark 't Gelloo skelters te huren. Maar niet alleen op het park zullen u en de kinderen zich optimaal vermaken. De omgeving barst van de kindvriendelijke activiteiten! Wij hebben er een paar voor u op een rijtje gezet:

  Dierentuinen bewonderen

  In de omgeving van onze parken op de Veluwe vindt u prachtige dierentuinen zoals het Dolfinarium, de Apenheul, Ouwehands Dierenpark en Burgers' Zoo Diertuin. Superleuk voor de kids!

  Actief bezig zijn

  Bezoek samen een indoor of outdoor speeltuin of ga de uitdaging aan in Klimbos Garderen in Garderen of in Attractiepark Kabelbaan Valkenburg. Niet voor mensen met hoogtevrees! 

  De natuur ontdekken

  Nationaal Park de Hoge Veluwe is ontzettend veelzijdig en erg leerzaam voor kinderen. 

  Gezellige steden bezoeken

  Onze parken op de Veluwe zijn centraal gelegen en steden als Lunteren, Ede, Arnhem, Amersfoort, Apeldoorn en Garderen zijn vlakbij. Ons park in Limburg is gelegen nabij Valkenburg, Maastricht en Vaals. 

 

Verblijven in comfortabele accommodaties

Tijdens uw vakantie verblijft u in een comfortabele accommodatie voor 2 tot maximaal 6 personen. Bij Recreatiepark 't Gelloo is het mogelijk om speciale kids woningen te huren. Extra leuk: deze hebben een gedeelde speeltuin voor de deur. Tevens kunt u hier ook kamperen op een ruime kampeerplaats of verblijven in een gave safaritent. Bij beide vakantieparken zijn de accommodaties van fijne gemakken voorzien, zoals een sfeervolle woonkamer, compleet ingerichte keuken en slaapkamers met fijne bedden. Bij mooi weer kunt u samen genieten op het terras van uw tuin. Tot slot kunt u een vakantiehuis met wellness faciliteiten zoals een sauna, hottub, buitendouche, sunshower of spa huren. 

 
 

Speciaal voor u uitgelicht¬†‚§Ķ

Vragen van eerdere gasten¬†‚§Ķ

ūüßł Wat is een geschikt vakantiepark met kleine kinderen?

Wanneer u graag op vakantie wil met kleine kinderen zoals uw baby of peuter dan raden wij Resort Veluwe of Recreatiepark 't Gelloo aan. Deze vakantieparken zijn helemaal kindvriendelijk ingericht en gelegen op de Veluwe! In veel van onze accommodaties kunt u een campingbedje plaatsen en een kinderstoel of uitvalrekje voor kinderen huren. 

✅ Welke faciliteiten mogen niet ontbreken voor kinderen tijdens uw vakantie?

Als u op vakantie met kleine kinderen gaat, zijn zij al snel tevreden met een speeltuin, welke voor u het liefst zo dicht mogelijk bij uw accommodatie ligt. Gaat u op vakantie met kinderen die net wat ouder zijn en meer wensen dan een speeltuin? Kies dan voor een vakantiepark met zwembad, maar ook een vakantiepark met animatie kan erg leuk zijn en ze veel vermaak bezorgen.