Recensies Recreatiepark Beekbergen

Bent u benieuwd hoe eerdere gasten hun verblijf bij Recreatiepark Beekbergen hebben ervaren? Bekijk dan hieronder de recensies.

129 beoordelingen
 1. 8,1

  We hebben genoten van ons verblijf in dit luxe wellness huis.

  Mei 2020 -  verbleef in Superieur 4 personen Wellness

 2. 8,4

  Huisje was heel mooi en zeer schoon. Horeca was een goede prijs/kwaliteitverhouding. We vonden het jammer dat er in deze coronatijd geen handzeep in het servicepakket zat. Er stonden twee zeeppompjes voor niks in de badkamer. Ook het badmatje had niet gehoeven in de badkamer. Deze kan wat ons betreft het beste in het handdoekenpakket worden toegevoegd. Ook voor wat betreft de hygiene is dat beter. We minsten nog een prullenbakje in de wc. Wifi was er helaas niet. We hadden een code, maar die deed het niet. Misschien een korte handleiding bijvoegen. We hadden een deluxe huisje. In de beschrijving stond dat er een loungeset buiten zou zijn. Die was er niet.

  Mei 2020 -  verbleef in Deluxe 4 personen

 3. 7,8

  Top verblijf

  Mei 2020 -  verbleef in Comfort 6 personen

 4. 9,4

  Mooi park in een mooie omgeving.

  Mei 2020 -  verbleef in Comfort 5 personen

 5. 7,5

  Mooie ingerichte en schone chalets. Verder weinig te beleven heerlijk park als je echt tot rust wilt komen. Weinig te beleven voor gezinnen met kinderen

  Mei 2020 -  verbleef in Comfort 6 personen

 6. 9

  Mooie prijs / kwaliteit verhouding. Modern en schoon huisje. Rustige en ontspannen omgeving. Helemaal tot rust gekomen. Gratis een verlate uitchecktikd kunnen krijgen.

  Mei 2020 -  verbleef in Comfort 5 personen

 7. 10

  Mooi park in prachtige omgeving

  Mei 2020 -  verbleef in Comfort 6 personen Jacuzzi

 8. 8,4

  Leuke fietsvakantie op de veluwe 👍👍

  Mei 2020 -  verbleef in Superieur 4 personen Wellness

 9. 8,1

  Rustig overzichtelijk park waar oude en nieuwe chalets door elkaar heen staan , wij hadden een splinternieuwe chalet en deze voldeed aan alle verwachtingen...staan alleen erg dicht op elkaar en dat is wat wij een minpuntje vonden...De loungeset die op de site foto staat afgebeeld bij het deluxe chalet was niet aanwezig en was ook een minpunt..jammer . Horeca eigenaar Marcel kwam onze bestelling brengen ivm corona nadat wij dat telefonisch hadden besteld....superrr....spareribs en sate menu zijn dan ook echt aan te raden en het was erg lekker allemaal

  Mei 2020 -  verbleef in Deluxe 4 personen

 10. 9,9

  Heerlijke vakantie gehad. Mooi huisje, verzorgd park.

  Mei 2020 -  verbleef in Comfort 5 personen