TopParken
Vakantiepark met Wifi

Vakantieparken met wifi

 • Vakantieparken in de natuur
 • Draadloos internet = geheel gratis
 • Altijd de laagste prijsgarantie

Altijd 'connected' tijdens uw vakantie

Internet: we kunnen het niet meer wegdenken tegenwoordig. Daarom beschikken al onze vakantieparken uiteraard over gratis wifi. Overal op het park: bij de faciliteiten, maar ook in uw vakantiehuis. Zo kunt u tijdens uw vakantie leuke vakantiekiekjes whatsappen naar de thuisblijvers, uw favoriete serie streamen of natuurlijk lekker Instagrammen. U vindt TopParken op unieke locaties in de natuur: van de Veluwe en de Achterhoek tot aan Zuid-Limburg en Brabant

 

Samen herinneringen maken

Dat doet u bij TopParken. U verblijft op een unieke locatie waar natuur altijd dichtbij is. Naast wifi maakt u op de vakantieparken gebruik van de uitstekende voorzieingen. Neem een duik in het zwembad, schuif aan in het restaurant of huur een fiets om de omgeving te ontdekken. Ook in uw vakantiehuis is het genieten geblazen. Bepaal zelf in welk type woning u verblijft: met airconditioning, privé wellness, omheinde tuin of een van de vele andere voorkeuren die u kunt kiezen. Eén ding is zeker: u maakt onbeperkt gebruik van gratis internet in uw vakantiehuis.

Drie redenen voor wifi op vakantie:

 
  Een must voor tieners
  Gezellig avondje films streamen
  Online plannen van uitstapjes
 

Vakantiefoto's maken van de natuur

Om natuurlijk vervolgens te versturen naar uw vrienden of te plaatsen op Instagram (handig hè, die wifi?). Onze vakantieparken liggen stuk voor stuk in de natuur, waar u dus de allermooiste foto's én vakantieherinneringen kunt maken. Verken al fietsend of wandelend de bruisende steden, uitgestrekte heidevelden of dichte bossen. Wilt u uw trouwe viervoeter niet missen tijdens uw welverdiende vakantie? Dat is geen probleem, want al onze vakantieparken zijn huisdiervriendelijk

U vindt TopParken hier:

 • Gelderland: op de Veluwe en in de Achterhoek
 • Zuid-Limburg: nabij Valkenburg en Maastricht
 • Noord-Brabant: vlak bij Den Bosch
 • Noord-Holland: nabij Hoorn en het Markermeer
 • Zuid-Holland: aan de IJssel en dicht bij Rotterdam
 • Utrecht: op de Utrechtse Heuvelrug
 

Hoe werkt de wifi precies?

Het wifi wachtwoord staat op de modem, op de thermostaat of in de informatiemap in uw woning. Op een aantal parken is geen wachtwoord nodig.

Op welke parken is de wifi gratis?

Op alle vakantieparken van TopParken kunt u gebruik maken van ons gratis wifinetwerk. Zo bent u altijd helemaal 'connected' en hoeft u niets te missen.