TopParken
Campings Veluwe

Campings op de Veluwe

  • Bosrijke vakantieparken in Wageningen & Ede
  • Met binnen- en/of buitenzwembad
  • Altijd de laagste prijsgarantie

Campings in de natuurrijke omgeving van de Veluwe

De Veluwe, het mooiste natuurgebied van Nederland, weet u altijd te verrassen. Spot the big five van de Veluwe of ontdek culinaire hotspots tussen de dichte bossen, uitgestrekte zandvlakten en paarse heidevelden. Wanneer u verblijft op een camping op de Veluwe biedt dit de ideale uitvalsbasis om het schitterende natuurgebied te verkennen en tegelijkertijd het échte buitengevoel te behouden. Bij TopParken heeft u de keuze uit verschillende campings in Gelderland op de Veluwe: Recreatiepark de Wielerbaan in Wageningen en Recreatiepark 't Gelloo in Ede. Op deze campings kunt u écht genieten van een heerlijke vakantie.

Ontdek onze campings op de Veluwe ‚§Ķ

Uw kampeerplaats op de Veluwe

Bij onze campings op de Veluwe kunt u kamperen met uw tent, caravan of camper op een ruime kampeerplaats. U heeft de beschkking over een plaats met 8 of 16 ampère elektra, CAI aansluiting en wateraansluiting. Tevens maakt u gebruik van gratis wifi én is uw hond ook van harte welkom. Er is geen betere plek om uw kampeervakantie door te brengen dan op de Veluwe. Ontwaak 's ochtends door de fluitende vogels en het ochtendzonnetje dat naar binnen schijnt om vervolgens uw dag door te brengen in dit prachtige natuurgebied. Wanneer mogen we u verwelkomen voor een kampeervakantie op de Veluwe?

 

Uw kampeerplaats in het kort:

  • Ruime kampeerplaatsen
  • Midden in de natuur van de Veluwe
  • 8 of 16 amp√®re stroom
  • CAI- en wateraansluiting
  • Huisdieren ook welkom
  • Gratis wifi
 

Onze kampeerplaatsen¬†‚§Ķ

Recreatiepark 't Gelloo

 

Recreatiepark de Wielerbaan

 

Ontdek het mooiste natuurgebied van Nederland

Op onze campings op de Hoge Veluwe kunt u fietsen huren, zodat u het natuurgebied kunt ontdekken. De Veluwe is natuurlijk hét natuurgebied bij uitstek voor lange fiets- of wandeltochten met uw hond. Gelukkig is uw huisdier meer dan welkom op onze vakantieparken! Trek er samen met uw huisdier op uit en volg de vele fiets- en wandelroutes langs unieke stukjes natuur. Ook een bezoekje aan gezellige plaatsen als Wageningen en Ede is aan te raden. Strijk neer op een gezellig terras en geniet van een hapje en drankje in de zon. Onze topcampings bieden dé uitvalsbasis om dit stukje natuurschoon van Nederland te ontdekken. Tijdens uw vakantie kunt u ook gebruikmaken van de andere uitstekende parkfaciliteiten, zoals een binnen- en/of buitenzwembad, horecagelegenheden, speeltuinen en sportvelden. Graag tot ziens op de Veluwe!

 
 
 

Vragen van eerdere gasten¬†‚§Ķ

‚ú¶ Wat is een geschikte camping op de Veluwe voor kinderen?

Dat is Recreatiepark 't Gelloo in Ede! Deze kindvriendelijke camping op de Veluwe beschikt over vele faciliteiten voor zowel jong als oud. Spring in het binnen- of buitenzwembad, speel een potje beachvolleybal of geniet van een hapje en drankje bij het restaurant. Ook vermaken de kids zich opperbest in de indoor & outdoor speeltuinen en samen met het animatieteam. Genoeg te beleven dus op onze camping!

‚ú¶ Welke campings beschikken over een zwembad?

Onze parken in Wageningen en Ede beschikken beide over een zwembad. Bij Recreatiepark de Wielerbaan plons je bij mooi weer lekker in het buitenzwembad. En bij Recreatiepark 't Gelloo heb je zelfs de keuze uit een binnen- én buitenzwembad! Ook vindt u op beide campings een peuterbad waar uw kind lekker kan spetteren. 

‚ú¶ Is mijn hond ook welkom op jullie parken?

Op zowel Recreatiepark 't Gelloo als Recreatiepark de Wielerbaan is uw hond van harte welkom. Op de Veluwe maakt u samen de mooiste wandel- en fietstochten. Let wel op: op onze campings zijn maximaal 2 honden per kampeerplaats toegestaan. Kom tijdens uw verblijf gerust eens langs bij de receptie om te informeren over de leukste losloopgebieden in de omgeving van de Veluwe!