TopParken
Bungalow Maastricht

Comfortabele bungalows nabij Maastricht

  • Op 20 km van Maastricht
  • Bungalows met optioneel wellness
  • Altijd de laagste prijsgarantie

Een bungalow huren vlak bij Maastricht

Welkom in het gezellige zuiden van ons land. In de regio van Zuid-Limburg waant u zich écht even in het buitenland. En dat terwijl u zich toch echt nog binnen de landsgrenzen bevindt. Het glooiende heuvellandschap, de bruisende stad Maastricht en de historische stad Valkenburg: Zuid-Limburg is werkelijk een prachtige vakantiebestemming! Bij Résidence Valkenburg, in het kleine dorpje Schin op Geul, kunt u overnachten in een comfortabele bungalow vlak bij Maastricht. U bevindt zich letterlijk tussen de heuvels en weilanden, maar geniet tegelijkertijd van een centrale ligging vlak bij Valkenburg (5 km) en Maastricht (20 km). 

 

Uw comfortabele overnachting

Op Résidence Valkenburg kunt u een bungalow in de omgeving van Maastricht huren. Onze bungalows zijn geschikt voor 2 tot 6 personen: perfect voor een vakantie met uw partner of gezin. Geniet samen in het prachtige Geuldal! Onze bungalows zijn modern ingericht met o.a. een complete keuken, een gezellige woonkamer, slaapkamers met comfortabele bedden, een terras met meubilair, gratis wifi en parkeergelegenheid voor uw auto. Sommige bungalows bij Maastricht zijn zelfs voorzien van privé wellness zoals een hottub, sauna, spa, buitendouche en/of sunshower: dat is pas luxe.

Résidence Valkenburg:

  • Bungalows voor 2 tot 6 personen
  • Optioneel met wellness
  • Honden zijn meer dan welkom
  • Vlak bij Valkenburg en Maastricht
  • In de heuvels van het Geuldal
  • Buitenzwembad en apart kinderbad
 

Zoek en boek uw vakantie ⤵︎

 

Tips tijdens uw vakantie nabij Maastricht

Een topvakantie bij Valkenburg en Maastricht: die beleeft u vanuit uw bungalow op Résidence Valkenburg. Maar wat is er eigenlijk allemaal te doen in Zuid-Limburg? Wij hebben het antwoord voor u: véél. Wat dacht u van een dagje shoppen in Maastricht om vervolgens neer te strijken op een gezellig terrasje op het Vrijthof? Of de Gemeentegrot in Valkenburg ontdekken en daarna een ritje maken van de Valkenburgse Rodelbaan? Zuid-Limburg is het hele jaar prachtig, toch is de periode rondom kerst wel extra bijzonder met de meest unieke kerstmarkt van Europa in Valkenburg en natuurlijk Magisch Maastricht! Één ding is zeker: een vakantie in onze bungalows bij Maastricht zult u niet snel vergeten.

 
 

Of bekijk eerst de prijzen en beschikbaarheid

 

Wat eerdere gasten ons vroegen:

Waar kan ik last minute een bungalow bij Maastricht huren?

Last minute een luxe bungalow bij Maastricht huren is geen enkel probleem bij Résidence Valkenburg. Of het aankomende week nu mooi wordt of u er gewoon even tussenuit wilt, in het Limburgse heuvellandschap komt u volledig tot rust!

Bieden jullie ook bungalows met wellness?

Enkele bungalows van Résidence Valkenburg beschikken over privé wellnessfaciliteiten. Kom heerlijk tot rust in een bungalow met sauna, hottub, spa, buitendouche en/of sunshower! 

Waar kan ik een hondvriendelijke bungalow bij Maastricht huren?

Bij Résidence Valkenburg begrijpen wij dat uw hond niet mag ontbreken tijdens uw welverdiende vakantie, daarom beschikken wij over enkele bungalows die hondvriendelijk zijn. Vanuit uw bungalow bij Maastricht wandelt u samen zo de prachtige natuur in. Let op: er zijn maximaal 2 honden toegestaan in uw bungalow.