1. Bungalows voor 2 tot 6 personen
  2. Ook met wellness
  3. Op 20 km van Maastricht

Bungalow bij Maastricht

Overweegt u een bungalow in Maastricht te huren? Groot gelijk! Welkom in het gezellige zuiden van ons land. In de regio Maastricht en Valkenburg waant u zich écht even in het buitenland. En dat terwijl u zich toch echt nog binnen de landsgrenzen van Nederland bevindt. Het glooiende heuvellandschap, de bruisende stad Maastricht en de historische stad Valkenburg: Zuid-Limburg is werkelijk een prachtige vakantiebestemming! Op Résidence Valkenburg, in het kleine dorpje Schin op Geul, vindt u uw ideale bungalow in de buurt van Maastricht. U bevindt zich letterlijk tussen de heuvels en weilanden, maar geniet tegelijkertijd van een centrale ligging vlak bij Valkenburg (5 km) en Maastricht (20 km). 

Ontdek onze bungalows bij Maastricht

Bungalow vlak bij Maastricht huren

Op Résidence Valkenburg kunt u een bungalow in de omgeving van Maastricht huren. Onze bungalows zijn geschikt voor 2 tot 6 personen: perfect voor een vakantie met uw partner of gezin. Bij TopParken snappen we als geen ander dat uw huisdier ook onderdeel is van het gezin. Daarom zijn sommige bungalows bij Maastricht huisdiervriendelijk. Geniet samen in het prachtige Geuldal!

Onze bungalows zijn modern ingericht met o.a. een complete keuken, een gezellige woonkamer, slaapkamers met comfortabele bedden, een terras met meubilair, gratis WiFi en parkeergelegenheid voor uw auto. Sommige bungalows bij Maastricht zijn zelfs voorzien van privé wellness: dat is pas luxe.

RĂ©sidence Valkenburg:

➤ Bungalows voor 2 tot 6 personen

➤ Huisdieren zijn meer dan welkom

➤ Vlak bij Valkenburg en Maastricht

➤ In de heuvels van het Geuldal

➤ Buitenzwembad en apart kinderbad

 

Tips tijdens uw vakantie in een bungalow bij Maastricht

Een topvakantie bij Valkenburg en Maastricht: die beleeft u vanuit uw bungalow op Résidence Valkenburg. Maar wat is er eigenlijk allemaal te doen in Zuid-Limburg? Wij hebben het antwoord voor u: véél. Wat dacht u van een dagje shoppen in Maastricht om vervolgens neer te strijken op een gezellig terrasje op het Vrijthof? Of de Gemeentegrot in Valkenburg ontdekken en daarna een ritje maken van de Valkenburgse Rodelbaan? Wanneer u ook kiest voor een bungalow bij Maastricht, het hele jaar is het hier prachtig. Toch is de periode rondom kerst wel extra bijzonder met de meest unieke kerstmarkt van Europa in Valkenburg en natuurlijk Magisch Maastricht! Één ding is zeker: een vakantie in onze bungalows bij Maastricht zult u niet snel vergeten.

Waarom RĂ©sidence Valkenburg?

  1. Bij Valkenburg en Maastricht
  2. Direct reserveren bij het park
  3. Altijd de laagste prijsgarantie
 
Vind uw ideale bungalow bij Maastricht
 

Beoordeling | 8.9 | RĂ©sidence Valkenburg

Zeer mooi park, goed en centraal gelegen. Vakantiewoning was super netjes en in zeer nette staat.