1. 15 vakantieparken in de natuur
  2. Bungalows met omheinde tuin
  3. Maximaal 2 huisdieren per bungalow

Bungalow met uw hond in Nederland

Wilt u graag op vakantie in Nederland? Dan is het wel zo fijn dat uw huisdier gewoon mee kan! Zo hoeft u geen oppas te regelen én viert u vakantie met het hele gezin, inclusief uw trouwe viervoeter. Bij TopParken kunt u een bungalow huren met uw hond. Geef tijdens het boeken aan dat uw huisdier meekomt en wij matchen onze huisdiervriendelijke bungalows met u. Kiest u voor een bungalow aan zee met uw hond of toch liever voor een bungalow op de Veluwe met uw hond? Beide zijn topbestemmingen voor een vakantie met uw hond! Andere bestemmingen zijn ook mogelijk: u vindt ons in Gelderland, Zuid-Limburg, Noord-Brabant, Zuid-Holland en Noord-Holland. Al enig idee waar u een bungalow met uw hond boekt?

Bekijk direct ons aanbod

Regels omtrent honden bij TopParken

✦ Maximaal 2 huisdieren per accommodatie
✦ Geef tijdens het boeken aan dat uw huisdier meekomt
✦ De kosten bedragen €7,50 per huisdier per nacht

Let op: huisdieren zijn niet in alle accommodaties toegestaan.

Waar gaat u een bungalow huren met uw hond?

Bungalowpark met uw hond

Een bungalowpark waar uw hond welkom is? Dat vindt u bij TopParken. Op al onze 15 vakantieparken is uw huisdier van harte welkom! Heeft u moeite met kiezen tussen deze unieke vakantiebestemmingen? Eigenlijk kunt u geen foute keuze maken: alle parken liggen midden in de natuur, zodat u samen met uw hond de mooiste wandelingen maakt. Toch is een bungalow huren op de Veluwe met uw hond wel favoriet! Dit mooiste natuurgebied van Nederland is rijk aan heidevelden, bossen en zandverstuivingen. U moet de Veluwe een keer bezocht hebben! Ook is een huisje op een bungalowpark aan zee met uw hond een aanrader. Maak samen de mooiste strandwandelingen en kom daarna even tot rust op een terrasje. Bovendien zijn Zuid-Limburg, de Achterhoek en de bossen van Brabant perfecte locaties voor het huren van een bungalow met uw hond.

 

Bungalow huren met uw hond

Of u vroeg of last minute een bungalow met uw hond boekt, bij TopParken vindt u altijd de bungalow van uw wensen. Onze bungalows zijn geschikt voor 2 tot 14 personen en maximaal 2 huisdieren. Dankzij de complete inrichting bent u van alle gemakken voorzien. Buiten bevindt zich een omheinde tuin, zodat uw huisdier in alle ruimte kan spelen en ravotten. U geniet ondertussen op uw terras van een spannend boek en een goed glas wijn. 

Faciliteiten op de parken

Naast een unieke ligging in de natuur bieden onze vakantieparken ook uitstekende faciliteiten. Wat dacht u van een binnen- of buitenzwembad, speeltuinen, sportvelden en gezellige horecagelegenheden? Op Parc de IJsselhoeve nabij Rotterdam bevindt zich zelfs een hondenspeeltuin voor uw trouwe viervoeter! Al enige idee op welk park u (last minute) een bungalow in Nederland met uw hond boekt?