TopParken
Activiteiten Veluwe

Activiteiten Veluwe

  • Nationaal Park De Hoge Veluwe
  • Kröller-Müller Museum
  • Paleis het Loo
  • Overnachten bij TopParken

Activiteiten op de Veluwe

De Veluwe staat bekend om haar dichte bossen, uitgestrekte heidevelden en natuurlijk de loslopende herten, maar wist u dat de Veluwe véél meer biedt dan alleen adembenemende natuur? Van culturele activiteiten tot outdoor activiteiten, de Veluwe is leuk voor iedereen! Bewonder imposante kastelen en oude molens, kom meer te weten over de kunst van Van Gogh tijdens een rondleiding in het Kröller-Müller Museum of bezoek de koninklijke tuinen van Paleis het Loo. Genoeg activiteiten op de Veluwe om uw agenda eens goed op te vullen. Nog meer inspiratie nodig? Wij geven 5 to-do tips op de Veluwe!

Ontdek onze parken op de Veluwe

Wat is er te doen op de Veluwe? 5 tips ⬇️

Cultuur snuiven in het Kröller-Müller Museum

Een leuke culturele activiteit op de Veluwe! In dit bekende museum vindt u de op één na grootste Van Gogh verzameling ter wereld. Ook stukken van Pablo Picasso en Piet Mondriaan zijn er te bewonderen.
 

Paleis het Loo bewonderen

Nog meer cultuur! Bezoek dit voormalig zomerpaleis in Apeldoorn, vooral bekend om haar imposante tuin. Bekende namen als stadhouder Willem III en Koningin Wilhelmina zijn belangrijk voor Paleis het Loo.
 

De Big Five van de Veluwe spotten

Wist u dat de Veluwe, net als Afrika, haar eigen Big Five heeft? Hier heeft u alle kans om de Schotse hooglander, het edelhert, het wild zwijn, de ree en de vos te spotten!
 

Het Nationaal Park ontdekken

Wandelen, fietsen, mountainbiken, paardrijden - op welke manier ontdekt u dit beeldschone natuurpark? Word écht even één met de natuur.
 

Aapjes kijken in de dierentuin

Dé gezinsactiviteit op de Veluwe! Gaat u naar de Apenheul, Burgers' Zoo of toch naar Dierenpark Amersfoort? Leuk voor de kinderen en stiekem ook voor u.

Voor de avonturiers: outdoor activiteiten op de Veluwe

De Veluwe is natuurlijk dé ideale plek om lekker buiten te zijn en het avontuur op te zoeken! Houdt u hier wel van? Dat heeft u geluk, want er zijn oneindig veel outdoor activiteiten op de Veluwe te ondernemen. Wat dacht u bijvoorbeeld van klimmen tussen de hoogste boomtoppen in Klimbos Garderen? Ook mountainbiken, op safari, een segway of e-chopper tour, golfen, een GPS tocht en handboogschieten behoren tot de mogelijkheden. En dat zijn nog maar een paar voorbeelden van alle activiteiten op de Veluwe. Er is zó veel te doen!

Swipe en ontdek meer van de Veluwe ➡️

Activiteiten op de Veluwe: overnachten bij TopParken

Er zijn zoveel culturele en outdoor activiteiten op de Veluwe te ondernemen. Aan één dag heeft u echt niet genoeg! Daarom is het aan te raden een plek te zoeken om te overnachten, zodat u alle tijd heeft om de Veluwe te ontdekken. TopParken beschikt over een ruim aanbod vakantiehuizen op de Veluwe, verspreid over diverse parken. U verblijft in een compleet ingericht vakantiehuis mét een ruime tuin. En het fijne aan TopParken? De parken bieden fijne voorzieningen, zodat ook óp het park een heerlijke tijd beleeft. Wat dacht u van een zwembad, restaurant, speeltuin, fietsverhuur en gratis wifi? 

U vindt onze vakantieparken in:

📍 Ede
📍 Garderen
📍 Lunteren
📍 Wageningen
📍 Beekbergen

Boek een vakantie op de Veluwe
 


Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer | Reviewbeleid

Green Key Logo      Logo Google Reviews