TopParken
Klimbos Garderen

Klimbos in Garderen

  • Vakantiepark op de Veluwe
  • Direct tegenover Klimbos Garderen
  • Kindvriendelijk familiepark

Overnachten tegenover Klimbos Garderen

Klimbos Garderen: hét uitje op de Veluwe voor jong en oud! Met 10 unieke parcoursen is Klimbos Garderen het allergrootste klimbos van Nederland. En hoe fijn is het dat u direct tegenover het klimbos kunt overnachten op een leuk familiepark? Resort Veluwe biedt namelijk luxe vakantiehuisjes aan. Zo hoeft u na een dagje klimmen niet weer naar huis te rijden. Nee hoor, u steekt alleen even de straat over en het ontspannen op ons park kan beginnen. Extra fijn: wanneer u meerdere nachten verblijft, ontdekt u naast Klimbos Garderen véél meer van de Veluwe. 

 
 

Ligging van Resort Veluwe tegenover Klimbos Garderen

De leukste parcoursen van Klimbos Garderen

In Garderen vindt u het grootste klimbos van Nederland! Niet alleen het grootste, maar ook het veiligste klimbos. U bent namelijk continu gezekerd met een uniek zekersysteem. Voor welk parcours gaat u? Een parcours met alleen tokkels, een parcours met fun onderdelen of een parcours op maar liefst 25 meter hoogte? Wij zetten de drie leukste parcoursen op een rij!

Netventure Parcours

Speciaal voor de kleintjes vanaf 4 jaar! Uw (klein)kinderen kunnen hun energie kwijt door te klimmen, springen en stuiteren. Het parcours is 5 meter hoog, 300 meter lang en voorzien van netten. Een klimgordel is dus niet nodig.

Challenge Parcours

Dit parcours is 10 meter hoog en 141 meter lang. Met touwbruggen, de tonnenlift en lianen is dit een gave uitdaging voor alle leeftijden, wel vanaf een lengte van 1.20 meter. Slingert u als Tarzan & Jane mee van boom naar boom? 

Discover Parcours

Het spannendste parcours van Klimbos Garderen, speciaal voor de échte daredevils. Al bungelend tussen de toppen van de bomen probeert u bij het volgende platform te komen. Het parcours is 25 meter hoog, het hoogste van Nederland!

Swipe en krijg een impressie van Resort Veluwe en Klimbos Garderen¬†ūüďł

Ontdek ons vakantiepark

Resort Veluwe is een vakantiepark in Garderen recht tegenover het klimbos. Met de vele kindvriendelijke faciliteiten is het een écht familiepark. Wat dacht u van het binnen- en buitenzwembad, de rotswaterspeeltuin, de unieke speelzolder, de dierenweide en de diverse sportvelden? Uw (klein)kinderen raken niet uitgespeeld! U geniet ondertussen van de rust op dit natuurrijke park tegenover Klimbos Garderen. Op Resort Veluwe kunt u bij de receptie een kaartje kopen voor Klimbos Garderen met korting! En wist u dat u op ons park (elektrische) fietsen kunt huren? Op de fiets verkent u de veelzijdige Veluwe op haar best!

Resort Veluwe in het kort:

  • Kindvriendelijk vakantiepark
  • Vlak bij Nationaal Park de Hoge Veluwe
  • Recht tegenover Klimbos Garderen
  • Binnen- en buitenzwembad
  • Binnen- en buitenspeeltuinen
 
 
 

Wat eerdere gasten ons vroegen

Hoeveel parcours heeft Klimbos Garderen?

Klimbos Garderen beschikt maar liefst over 10 verschillende parcours voor alle leeftijden! Alle parcours beschikken over leuke, spannende en avontuurlijke elementen. Het Zipline Parcours heeft zelfs een tokkel van 130 meter! Durf jij het aan? Klimplezier gegarandeerd!

Wat voor soort huisjes biedt Resort Veluwe aan?

De vakantiehuisjes van Resort Veluwe zijn geschikt voor maximaal 6 personen en zijn te boeken met wellness faciliteiten. U bent voorzien van een gezellig zitgedeelte, volledig ingerichte keuken, ruime badkamer, comfortabele bedden en een heerlijk terras. En uw trouwe viervoeter? Die is ook van harte welkom!

 


Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer | Reviewbeleid

Green Key Logo      Logo Google Reviews