1. Keuze uit 3 vakantieparken in Zuid-Holland
  2. Vlak bij de zee of aan het water
  3. Vakantiehuizen voor max. 6 personen

Vakantiehuis in Zuid-Holland

Voor een zon-, zee- en strandvakantie hoeft u niet ver van huis. De Zuid-Hollandse kust biedt volop vermaak. Een vakantiehuis in Zuid-Holland huren op een vakantiepark van TopParken, voor 2, 4, 5 of 6 personen, betekent genieten van alle voorzieningen die de vakantiewoningen én de parken te bieden hebben. U vindt twee van onze luxe parken in het bruisende Noordwijk op slechts korte afstand van de zee, Recreatiepark Noordwijkse Duinen en Parc du Soleil. In Nieuwerkerk aan de IJssel, op slechts 15 minuten van Rotterdam, ligt het waterrijke Parc de IJsselhoeve. U beleeft een zorgeloze vakantie aan de kust of aan het water tijdens uw verblijf in een vakantiehuisje in Zuid-Holland van TopParken. 

Vind een geschikte vakantiewoning in Zuid-Holland:

Uw verblijf in een vakantiehuisje in Zuid-Holland

Of u nu een midweekje of weekendje weg wilt, of een lange vakantie wilt vieren, een vakantiehuis huren op een vakantiepark is altijd een goed idee. De vakantiehuizen op onze vakantieparken in Zuid-Holland zijn comfortabel ingericht en van alle denkbare luxe voorzien. Daarnaast beschikken de parken over diverse faciliteiten, zoals een zwembad, animatie voor de kinderen, horeca en sport en spel. Plezier ligt dus binnen handbereik. En u geniet enerzijds van veel rust in uw vrijstaande vakantiewoning in Zuid-Holland en anderzijds van de gastvrije en gemoedelijke sfeer op het park. De hele familie is welkom, ook de hond. Onze parken en de meeste chalets in Zuid-Holland zijn namelijk huisdiervriendelijk. 

  • Gratis WiFi
  • Parkeergelegenheid
  • Huisdiervriendelijk
  • Voor 2-6 personen
  • 2 of 3 slaapkamers

Vakantiehuis huren in Zuid-Holland: aan het water

Door een vakantiehuis in Zuid-Holland te huren, heeft u een perfecte uitvalsbasis voor een ontspannen verblijf aan het water. In de zomer is het goed vertoeven op de stranden, en in de lente en de herfst kunt u heerlijk uitwaaien in de duinen of langs de oevers van de IJssel. Maak mooie wandel- en fietstochten, bezoek leuke dorpen en steden zoals Den Haag, Leiden, Rotterdam of Amsterdam en geniet van het grote aanbod musea, attracties en bezienswaardigheden in de regio. Een huisje huren in Zuid-Holland is dan ook leuk voor alle leeftijden; u geniet van een fijn verblijf aan het water.

Boek uw vakantiehuis in Zuid-Holland
 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid

Onze vakantieparken met vakantiehuisjes in Zuid-Holland ⤵

📍 Waar boek ik een leuk vakantiehuis in Zuid-Holland?

Bij TopParken kunt u een vakantiehuisje in Zuid-Holland boeken op drie parken, Recreatiepark Noordwijkse Duinen, Parc du Soleil en Parc de IJsselhoeve. Alle parken bieden comfortabele vakantiewoningen voor een fijn en onbezorgd verblijf.

🐾 Waar boek ik een vakantiehuisje in Zuid-Holland met mijn hond?

Uw hond is meer dan welkom bij TopParken. Alle parken bieden huisdiervriendelijke bungalows en liggen allen in een natuurrijke omgeving waar uw hond lekker kan spelen en ravotten. Er zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan per vakantiehuis.

🌊 Waar boek ik een vakantiehuis in Zuid-Holland aan het water?

Op drie vakantieparken van TopParken verblijft u in een vakantiehuis aan het water. Recreatiepark Noordwijkse Duinen en Parc du Soleil liggen op slechts korte afstand van de zee en Parc de IJsselhoeve ligt aan de IJssel. U geniet hoe dan ook van een waterrijke vakantie bij TopParken.

📅 Waar boek ik last minute een vakantiewoning in Zuid-Holland?

Last minute naar Zuid-Holland? Bij TopParken is er altijd wel een plekje vrij, dus ook als u op het laatste moment ertussenuit wilt. Ontdek het aanbod vakantiehuisjes in Zuid-Holland van TopParken en geniet van top tot teen.