1. Keuze uit 3 vakantieparken
  2. Vlak bij de zee of aan het water
  3. Altijd de laagste prijs

Vakantiehuis in Zuid-Holland

Voor een zon-, zee- en strandvakantie hoeft u niet ver van huis. De Zuid-Hollandse kust biedt volop vermaak. Een vakantiehuis in Zuid-Holland huren op een TopPark, voor 2, 4 of 6 personen, betekent genieten van alle voorzieningen die de vakantiewoningen én de parken te bieden hebben. U vindt twee van onze luxe parken in het bruisende Noordwijk op slechts korte afstand van zee, Recreatiepark Noordwijkse Duinen en Parc du Soleil. In Nieuwerkerk aan de IJssel, op slechts 15 minuten van Rotterdam, ligt het waterrijke Parc de IJsselhoeve. U beleeft een zorgeloze vakantie aan de kust of aan het water tijdens uw verblijf in een vakantiehuis in Zuid-Holland van TopParken. 

Vind een geschikte vakantiewoning in Zuid-Holland:

Uw verblijf in Zuid-Holland

Of u nu een midweekje of weekendje weg wilt, of een lange vakantie wilt vieren, een vakantiehuis huren op een vakantiepark is altijd een goed idee. De vakantiehuizen op onze vakantieparken in Zuid-Holland zijn comfortabel ingericht en van alle denkbare luxe voorzien. Daarnaast beschikken de parken over diverse faciliteiten, zoals een zwembad, animatie voor de kinderen, horeca en sport en spel. Plezier ligt dus binnen handbereik. En u geniet enerzijds van veel rust  in uw vrijstaande vakantiewoning in Zuid-Holland en anderzijds van de gastvrije en gemoedelijke sfeer op het park. De hele familie is welkom, ook de hond. Onze parken en chalets in Zuid-Holland zijn namelijk allemaal huisdiervriendelijk. 

  • Gratis WiFi
  • Parkeergelegenheid
  • Huisdiervriendelijk
  • Voor 2-6 personen
  • 2 of 3 slaapkamers

Vakantiewoning aan het water huren

Door een vakantiehuis aan de Nederlandse kust of aan de IJssel te huren, heeft u een perfecte uitvalsbasis voor een ontspannen vakantie aan het water. In de zomer is het goed vertoeven op de stranden, en in de lente en de herfst kunt u heerlijk uitwaaien in de duinen of langs de oevers van de IJssel. Maak mooie wandel- en fietstochten, bezoek leuke dorpen en steden zoals Den Haag, Leiden, Rotterdam of Amsterdam en geniet van het grote aanbod musea, attracties en bezienswaardigheden in de regio. Een vakantiehuis in Zuid-Holland huren is dan ook leuk voor alle leeftijden; u geniet van een heerlijke vakantie aan het water.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Op welk vakantiepark in Zuid-Holland komt u vakantie vieren?