TopParken
Last minute Zuid-Holland

Last minute naar Zuid-Holland

  • Vakantie aan de IJssel nabij Rotterdam
  • Vakantiehuizen optioneel met wellness
  • Altijd de laagste prijsgarantie

Luxe last minute vakantie naar Zuid-Holland

Op het allerlaatste moment er even tussenuit is altijd heerlijk. Even ontsnappen aan de drukte en hectiek of omdat u écht even behoefte heeft aan quality time met uw partner of gezin? Wat uw reden ook is, bij TopParken kunt u altijd last minute een vakantie in Zuid-Holland boeken. Bent u een echte waterliefhebber en wilt u direct aan de IJssel verblijven? Dan is Parc de IJsselhoeve in Nieuwerkerk aan den IJssel de ideale locatie voor uw last minute vakantie. Tijdens uw vakantie kunt u heerlijk fietsen langs de IJssel, genieten van de vele faciliteiten of lekker relaxen bij uw luxe vakantiehuisje! 

Zoek en boek uw last minute in Zuid-Holland ⤵

Uw comfortabele overnachting

Uw vakantiehuis is van alle gemakken voorzien. U hoeft tijdens uw last minute vakantie in Zuid-Holland alleen uw koffer mee te nemen en uw welverdiende vakantie kan beginnen! Uw vakantiehuis is geschikt voor maximaal 6 personen en beschikt onder andere over een sfeervolle woonkamer, volledig ingerichte keuken en slaapkamers met boxspringbedden. Ook beschikt u over een privé terras of veranda; begin de dag buiten met een lekker kopje koffie of geniet van de laatste zonnestralen na een enerverende dag. Wilt u extra genieten tijdens uw last minute? Verwen uzelf met een vakantiehuisje met een spa, hottub, buitendouche of sauna!

 
 

Proef de sfeer bij Parc de IJsselhoeve ⤵

Tips voor uw last minute vakantie in Zuid-Holland

Tijdens uw last minute vakantie in Zuid-Holland is er genoeg te beleven op en rondom het vakantiepark. Neem een duik in het zwembad, schuif aan in het restaurant of speel een potje voetbal op het sportveld. De kinderen vermaken zich opperbest in de speeltuin. Ook is een bezoekje aan de omgeving zeker de moeite waard tijdens uw vakantie. Maak een wandeling langs de oevers van de IJssel of gooi uw hengel uit in een van de vele viswateren. Of breng een bezoekje aan een gezellige stad zoals Den Haag of Rotterdam. Wat gaat u doen tijdens uw last minute verblijf in Zuid-Holland?

 

Of bekijk de prijzen en beschikbaarheid

Hier vindt u Parc de IJsselhoeve ⤵

Bieden jullie ook huisdiervriendelijke accommodaties aan?

Ook uw hond is van harte welkom op ons vakantiepark in Zuid-Holland. Wij begrijpen maar al te goed dat uw vakantie niet compleet is zonder uw hond, daarom bieden wij luxe huisdiervriendelijke accommodaties op Parc de IJsselhoeve.