• Vakantiehuizen in de Veluwse bossen
  • Natuurrijk en luxe vakantiepark
  • Chalets en villa's voor 4 tot 8 personen

Vakantiehuis in Lunteren

Een vakantie op de Veluwe, het mooiste natuurgebied van Nederland, wordt een compleet ontspannen en onbezorgde vakantie, zeker als u op TopPark Landgoed de Scheleberg verblijft. U kunt op ons natuurrijke en luxe park huisjes huren in Lunteren voor een nachtje, een midweek of weekendje weg, of een rustige vakantie in het groen. De villa’s en vakantiehuizen in Lunteren bieden plek aan 4 tot 8 personen, ideaal voor een uitstapje met de kinderen, (groot)ouders of vrienden. Er is niet alleen veel te zien en te doen in de omgeving van uw huisje in Lunteren, ook het park is voorzien van tal van faciliteiten, waaronder een verwarmd buitenzwembad en restaurant.

Vind een geschikt vakantiehuis in Lunteren, Gelderland: 

Huisje huren in Lunteren voor 4 tot 8 personen

Voor een vakantiehuis in Lunteren bent u bij Landgoed de Scheleberg op de juiste plek. Ons TopPark ligt verscholen in de Veluwse bossen en is daarmee een perfecte uitvalsbasis om dit prachtige natuurgebied verder te ontdekken. U kunt hier een luxe vakantiehuisje huren in Lunteren voor 4, 5 of 6 personen, of een prachtige vakantievilla huren voor 6, 7 of 8 personen. De vakantiewoningen zijn smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Denk aan comfortabele bedden, een complete keuken en een sfeervol leefgedeelte. U geniet in uw vakantiehuis in Lunteren niet alleen van veel rust en comfort, ook het zeer complete vakantiepark biedt ontspanning en vermaak met animatie, horeca, sport- en spel. 

Vakantiehuis huren in Gelderland

Een vakantiehuis huren in Gelderland op een vakantiepark heeft als voordeel dat u onbeperkt gebruik kunt maken van de vele parkfaciliteiten. Neem bijvoorbeeld een duik in het verwarmde buitenzwembad en spetter met de kinderen in het warme peuterbad, sla een bal op de tennisbaan of scoor een doelpunt op het voetbalveld. Het gastvrije horecapersoneel bedient u graag in het restaurant of op het terras en de kinderen beleven een leuke tijd met het animatieteam en in de kidsclub. Wilt u eens eropuit, pak dan de fiets of mountainbike of trek uw wandelschoenen aan. U komt oog in oog te staan met wilde dieren in het Nationaal Park De Hoge Veluwe en bewondert prachtige kunst in het beroemde Kröller-Müller Museum. Ook leuk om te bezoeken is het geografische middelpunt van Nederland op slechts 3 kilometer van het landgoed. 

Faciliteiten

  • Verwarmd buitenzwembad met peuterbad
  • Tennisbaan, voetbalveld, volleybalveld en tafeltennistafel
  • Restaurant en terras
  • Animatieteam en kidsclub
Bekijk prijzen en beschikbaarheid