1. Last minute weekend weg in Nederland
  2. Keuze uit 14 vakantieparken in vijf provincies
  3. Accommodaties en kampeerplaatsen

Last minute weekend weg

Wilt u aankomend weekend er even heerlijk tussenuit en bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een weekend weg? Last minute kunt u altijd terecht op één van de 14 vakantieparken van TopParken, gelegen op de mooiste plekken verspreid door heel Nederland. Zijn de weersvoorspellingen op het laatste moment bijgedraaid en wordt het prachtig weer? Of bent u gewoon écht even toe aan een moment voor uzelf na een drukke werkweek? Dan is een last minute weekendje weg zeker een goed idee. Op onze TopParken, verspreid over maar liefst vijf provincies, vindt u gegarandeerd uw droombestemming.

U kunt uw last minute weekendje weg in Nederland doorbrengen in een modern vakantiehuis of op een natuurrijke kampeerplaats van TopParken. Het is maar net waar uw voorkeur naar uit gaat. De vakantiehuizen zijn geschikt voor 2 tot 12 personen en zijn van werkelijk alle gemakken voorzien. Zo beschikt u over gratis WiFi en kunt u uw auto altijd kwijt bij de accommodatie. Dit geldt overigens ook voor de kampeerplaatsen. Bij TopParken is uw huisdier bovendien ook meer dan welkom; kies daarom voor een last minute weekend weg met uw hond! 

Boek een last minute weekend weg

Last minute weekend weg in Nederland

Op zoek naar een ideale locatie voor uw weekendje weg? Ons last minute aanbod verspreidt zich over maar liefst vijf provincies in Nederland. Wilt u graag heerlijk even uitwaaien aan zee en genieten van de heerlijkste cocktails in één van de leuke strandpaviljoens op de stranden van Egmond en Noordwijk? Dan zijn onze vakantieparken aan de kust écht iets voor u. Wanneer u toch liever verblijft tussen de dichte bossen van het mooiste natuurgebied van Nederland, zijn onze parken op de Veluwe uw droombestemming! Dit is een ideale bestemming voor een last minute weekendje weg met uw hond. Dat geldt ook voor ons TopPark in Zuid-Limburg, waar u verblijft in het glooiende heuvellandschap waar de provincie zo bekend om staat. Daarnaast kunt u uw last minute weekend weg ook doorbrengen in Brabant, in de Achterhoek of aan het water van de Maas, de IJssel en het IJsselmeer.

Uw last minute weekendje weg bij TopParken:

  • Keuze uit 14 vakantieparken
  • Accommodaties én kampeerplaatsen
  • Gratis WiFi op de parken
  • Huisdieren zijn welkom
  • Binnen- en/of buitenzwembad

Voor iedereen die écht even toe is aan een last minute weekendje weg in Nederland, hoeft niet verder te zoeken. Bij TopParken zorgen we ervoor dat het u aan niets ontbreekt en dat u optimaal kunt genieten van wat welverdiende tijd voor uzelf. Geniet van top tot teen!

Bekijk het gehele aanbod