TopParken
Last minute weekend weg

Last minute een weekendje weg

 • Op unieke locaties in de natuur
 • 34.000+ échte reviews (8.3)
 • Eerlijke prijzen volgens de Consumentenbond

Last minute genieten van een weekend weg 

Er is niets fijner dan op het allerlaatste moment te besluiten er even tussenuit te gaan. Bent u op zoek naar de perfecte bestemming voor een spontaan weekendje weg? Op de vakantieparken van TopParken bent u altijd welkom, zelfs op het laatste moment. Zijn de weersvoorspellingen op het laatste moment bijgedraaid en wordt het prachtig weer? Of bent u gewoon écht even toe aan een moment voor uzelf na een drukke werkweek? Breng dan uw last minute weekendje weg door in een modern vakantiehuis of op een natuurrijke kampeerplaats.

 

Tip! Aankomst en vertrek is iedere dag van de week mogelijk.

Vind uw ideale verblijf 

Vakantieherinneringen maken in de natuur

Ons aanbod verspreidt zich over maar liefst zes provincies in Nederland. Hier maakt u de mooiste vakantieherinneringen. Wanneer u graag verblijft tussen de dichte bossen van het mooiste natuurgebied van Nederland, zijn onze parken op de Veluwe uw droombestemming! Dit is ook een ideale bestemming voor een last minute weekendje weg met uw hond. Dat geldt ook voor ons vakantiepark in Zuid-Limburg, waar u verblijft in het glooiende heuvellandschap waar de provincie zo bekend om staat. Uw weekendje weg kunt u last minute ook doorbrengen in Brabant, Utrecht, de Achterhoek of aan het water van de Maas, de IJssel, de Lek en het IJsselmeer.

Uw verblijf bij TopParken in het kort

 • Keuze uit parken in 6 provincies
 • Unieke plekken in de natuur
 • Accommodaties voor 2 tot 14 personen
 • Gratis wifi op de parken
 • Huisdieren zijn welkom
 • Faciliteiten voor jong en oud
 
 

Volop pret voor het hele gezin

Vervelen hoeft u zeker niet bij TopParken. Tijdens uw weekend weg geniet u ook last minute van onze parkfaciliteiten. Zo zorgen de binnen- en buitenzwembaden, de uitdagende speeltuinen, de vele sportvelden en de smaakvolle horecagelegenheden voor een geslaagd weekend!

 
  Binnen- en buitenzwembad

  Geniet van veel waterpret op onze parken! Een aantal beschikt over een binnenzwembad waar u ook met slecht weer kunt zwemmen of een buitenzwembad, heerlijk als het buiten zonnig is.

  Uitgebreide horeca

  Een lekker hapje eten en drinken mag uiteraard niet ontbreken. Daarom heeft u een uitgebreide keuze uit diverse horecagelegenheden, zoals een snackbar en restaurant.

  Sport en spel

  De kinderen vermaken zich opperbest in de speeltuin(en), op het sportveld, tijdens een potje tafeltennis of pool, op de jeu de boulesbaan of in de gameroom. 

 
 

Ons last minute aanbod per provincie

Wat eerdere gasten ons vroegen

👨‍👩‍👧‍👧 Wat is een leuke last minute bestemming met het gezin?

Bij TopParken heeft u de keuze uit een last minute in Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland, UtrechtLimburg of Noord-Brabant. Hier beleeft u samen met uw gezin volop plezier en ontspanning, dankzij de heerlijke huisjes en uitstekende faciliteiten.

🤸 Wat zijn geschikte vakantieparken voor kinderen?

TopParken biedt kindvriendelijke faciliteiten aan op alle parken, maar Resort Veluwe en Recreatiepark 't Gelloo zijn twee vakantieparken die aan te raden zijn voor een weekendje weg met uw kind. Geniet van de binnen- en buitenzwembaden, de speeltuinen, de vele sportvelden en smaakvolle horecagelegenheden.

🐶 Kan mijn hond ook mee op vakantie?

Ja, alle vakantieparken van TopParken zijn huisdiervriendelijk, waardoor u uw trouwe dierenvriend niet hoeft achter te laten. Tip: kies voor een vakantiehuis met omheinde tuin zodat uw hond alle vrijheid heeft rondom uw huisje. Samen maken jullie de mooiste wandelingen of fietstochten door de natuur.