TopParken
Camping de Hertshoorn

Camping de Hertshoorn

  • Luxe vakantiehuizen
  • Voorheen Camping de Hertshoorn
  • Gelegen op de Veluwe

Camping de Hertshoorn is nu Resort Veluwe

Camping de Hertshoorn in Garderen: een heus begrip in de regio. Deze luxe 4-sterren camping op de Veluwe is een geliefde vakantiebestemming voor gezinnen. Camping de Hertshoorn is overgenomen door TopParken en gaat verder onder de naam Resort Veluwe. De meeste voorzieningen blijven bestaan en uiteraard blijft u er genieten van een heerlijke vakaantie. Op Resort Veluwe, voormalig Camping de Hertshoorn, kunt u een stijlvol ingericht vakantiehuis huren. Zo groeit de Hertshoorn in Garderen uit tot een volwaardig vakantiepark: Resort Veluwe.

 

Voormalig Camping de Hertshoorn in Garderen

De Hertshoorn in Garderen, nu Resort Veluwe, bestaat uit moderne en nieuwe vakantiehuisjes. Nergens beleeft u zo’n ultiem vakantiegevoel als in Nederland’s mooiste natuurgebied: de Veluwe! Liever iets meer luxe? Ontdek onze vakantiehuizen met hottub en/of sauna in de privé tuin. De faciliteiten van Camping de Hertshoorn blijven grotendeels bestaan op Resort Veluwe. Niet zo gek ook, want de voorzieningen maken het een geliefde vakantieplek. Beleef zwemplezier bij goed en slecht weer dankzij het binnen- en buitenzwembad. Naast zwemplezier zijn alle ingrediënten voor speelplezier ook aanwezig: sportvelden, een grote buitenspeeltuin en diverse speelhofjes.

Ontdek de Veluwe vanaf Resort Veluwe

Vanaf de Hertshoorn in Garderen, Resort Veluwe, staat u binnen mum van tijd in het mooiste natuurgebied van Nederland: Nationaal Park De Hoge Veluwe. Fietsen, mountainbiken, wandelen, paardrijden: het kan er allemaal. De schitterende heide, bossen en zandverstuivingen gaan alle verwachtingen te boven. Is een middagje fietsen of wandelen niet uitdagend genoeg voor u? Klim en klauter dan eens door de boomtoppen van Klimbos Garderen, recht tegenover Resort Veluwe. Dankzij de centrale ligging van ons vakantiepark kunt u diverse uitstapjes ondernemen. De Zandsculpturen, kinderpretpark Julianatoren, de Apenheul, het Dolfinarium of Burgers’ Zoo; wat is uw favoriete uitje?

Resort Veluwe in het kort:

  • Huizen voor maximaal 5 personen
  • Wellness opties
  • Huisdiervriendelijk
  • Midden in de Veluwse bossen
  • Binnen- en buitenzwembad
 
 
 

Wat eerdere gasten ons vroegen:

Over welke faciliteiten beschikt Resort Veluwe?

Resort Veluwe beschikt over vele faciliteiten die uw vakantie onvergetelijk maakt, namelijk een overdekt en openluchtzwembad (inclusief een uitgebreide familieglijbaan), leuke bowlingbanen, diverse sportvelden, een overdekte speelruimte, een eetgelegenheid met buitenterras, fietsverhuur en nog tal van andere faciliteiten!

Wat zijn de leukste tips in de omgeving?

Tegenover Resort Veluwe bevindt zich Klimbos Garderen, absoluut een aanbeveling waard! Vergeet ook niet een bezoek te brengen aan 't Veluws Zandsculpturenfestijn, Fort Vertier en Schovenhorst Putten. Er is genoeg te beleven in de buurt!