Omgeving
Bospark Ede ligt in het Gelderse Ede. Dit gebied kenmerkt zich door een verscheidenheid aan natuurlandschappen: van bossen tot uitgestrekte heidevelden en zandverstuivingen. In de omgeving vindt u dan ook vele fiets- en wandelroutes door de natuurgebieden en de gezellige dorpen in de omgeving zoals Lunteren, Otterlo, Bennekom, Harskamp of Wekerom. 

Ook sportieve gasten kunnen hun hart ophalen: de omgeving leent zich perfect voor een actieve mountainbiketocht. Op Bospark Ede kunt u bij de receptie fietsen en mountainbikes huren. Lees meer over mountainbiken in de omgeving van Bospark Ede.

Naast de prachtige natuur zijn er in de omgeving ook vele culturele hotspots te vinden. Denk bijvoorbeeld aan het Kröller-Müller Museum met de op één na grootste Van Gogh verzameling ter wereld, het imposante Paleis het Loo met haar prachtige tuinen en natuurlijk Het Nationale Park De Hoge Veluwe waar u op safari kunt met de boswachter, maar ook kunt wandelen, fietsen of paardrijden.

(tekst gaat verder onder de foto's)

Bospark Ede
Fietsen op de Hoge Veluwe
Paleis het Loo

Bospark Ede ligt op op nog geen 3 kilometer afstand vanaf het gezellige centrum van Ede. Hier kunt u heerlijk winkelen, een drankje doen op het terras of naar CineMec, de bioscoop met de grootste bioscoopzaal van Nederland. Vergeet in het hoogseizoen ook niet langs IJssalon Bernardo’s te gaan. Deze ijssalon is één van de beste ijssalons van Nederland en serveert heerlijke smaken Italiaans schepijs.

De laatste week van augustus staat in Ede in het teken van de Heideweek. In gemeente Ede worden dan verschillende activiteiten georganiseerd, waaronder de Heideoptocht door het Edese centrum en diverse braderieën zoals tijdens de Oud Lunterse Dag in Lunteren.

Dagjes uit
Niet alleen op het park, ook in de omgeving van Ede is er van alles te beleven voor jong en oud. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan één van de vele musea, dierenparken, attractieparken of indoor- en outdoor speeltuinen.

In samenwerking met Ticketsplus bieden we de leukste dagjes uit in de omgeving aan. Voor veel leuke dagjes uit kunt u tickets kopen bij de receptie op het park.

Evenementen in de omgeving
Bent u benieuwd of er binnenkort leuke (meerdaagse) evenementen in de omgeving van Bospark Ede plaatsvinden? Bekijk dan eens onze evenementenkalender en combineer uw verblijf op ons TopPark met een bezoekje aan een leuk evenement.

Molen nabij Bospark Ede