TopParken
Beoordelingen Tripadvisor

Beoordelingen via Tripadvisor

TopParken reviews op reisplatform Tripadvisor

Denkt u erover om binnenkort op vakantie te gaan bij TopParken? Dan is een van de eerste dingen die u waarschijnlijk doet het bekijken van de online reviews, bijvoorbeeld via een reisplatform als Tripadvisor. Reizigers van over de hele wereld kunnen hier hun beoordeling achterlaten. Het is niet altijd te controleren of deze mensen daadwerkelijk op vakantie zijn geweest bij TopParken. Dit betekent dat het niet zeker is of deze reviews geverifieerd zijn. TopParken stuurt altijd na een verblijf een vragenlijst op, in tegenstelling tot Tripadvisor, wat maakt dat die beoordelingen niet geverifieerd zijn.

 
 
Review Tripadvisor
 

Alternatieve platformen

Wij werken niet actief samen met Tripadvisor en sturen geen uitnodigingen om een beoordeling achter te laten. Er zijn namelijk voldoende alternatieven. Platformen als Voordeeluitjes, Belvilla, BungalowSpecials, VRBO, Expedia, Booking.com en HeerlijkeHuisjes maken alleen gebruik van geverifieerde reviews. Dit geldt natuurlijk ook voor de 34.000+ geverifieerde reviews van TopParken zelf.

Werkwijze van Tripadvisor

Tripadvisor werkt met een zogeheten populariteitsscore. Deze score is gebaseerd op de kwaliteit, de recentheid en het aantal beoordelingen dat een bedrijf of organisatie heeft ontvangen en de consistentie van die beoordelingen. U plaatst eenvoudig uw review op de vermeldingspagina van een gelegenheid en kunt kiezen voor een bolletjesscore van één t/m vijf. U hoeft enkel uw naam, reisgezelschap en reisperiode in te voeren. Iedereen kan dus een beoordeling plaatsen, mits de richtlijnen van Tripadvisor worden nageleefd. Het reisplatform geeft aan dat het "een eerlijk verslag moet zijn van de persoonlijke ervaring van een reiziger", maar dit is lastig te controleren, omdat er geen directe vragenlijst na het verblijf wordt gestuurd en iedereen iets kan plaatsen.

  Kwaliteit

  Met de bollenscore wordt de kwaliteit van de ervaring geclassificeerd. Een bedrijf/organisatie met meer waarderingen van vijf bollen heeft een hogere positie dan een met lagere bollen. 

  Recentheid

  Recente beoordelingen worden als waardevoller gezien dan oudere beoordelingen. Dit betekent dat oudere reviews, positief of negatief, niet in dezelfde mate meetellen als een recentere review. 

  Aantallen

  Het aantal beoordelingen is een cruciale indicator. Gebruikers lezen vaak meerdere beoordelingen. Meerdere beoordelingen betekent echter niet dat een bedrijf hoger wordt geclassificeerd. 

  Consistentie

  Bedrijven/organisaties die consistent goede beoordelingen ontvangen hebben een hogere positie dan bedrijven/organisaties met een soortgelijk aantal van goede en slechte beoordelingen.

 
 

"Om ervoor te zorgen dat elke beoordeling een ervaring uit de eerste hand is, moet elke gebruiker zijn of haar eigen account hebben en mag hij of zij niet namens anderen schrijven of het account van een ander gebruiken om deze beoordeling in te dienen."

- Tripadvisor op hun website

 

Hoe komt een review op Tripadvisor?

Iedereen kan een beoordeling plaatsen op Tripadvisor. Er wordt geen gebruik gemaakt van een vragenlijst na een verblijf. Hierdoor zijn de reviews op dit platform niet geverifieerd. Men hoeft enkel hun naam, reisgezelschap en reisperiode in te voeren en een bolletjesscore achter te laten. Vervolgens moet men wachten totdat ze een melding krijgen van Tripadvisor waarmee ze hun review kunt bevestigen. 

Wanneer is een review geverifieerd?

Een review wordt als geverifieerd gelabeld wanneer zeker is dat een beoordelaar een daadwerkelijke service- of koopervaring met het bedrijf heeft gehad. Tripadvisor laat elke beoordeling door het geautomatiseerde trackingssysteem gaan voordat deze op de website wordt gepubliceerd. Wanneer de eigenaar of manager van een bedrijf/organisatie twijfelt over de echtheid van en review vraagt Tripadvisor de beoordelaar om een bewijs van het verblijf aan te leveren. Op de website van Tripadvisor is echter niet duidelijk te zien welke reviews wel en niet geverifieerd zijn. 

 
8,2

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,2.

 

TopParken: 34.000+ geverifieerde beoordelingen

Waar bij Tripadvisor de reviews over TopParken niet zeker geverifieerd zijn, is dit bij de beoordelingen op onze officiële website wél het geval. TopParken stuurt gasten na hun verblijf een mail met een beoordelingsformulier, waarin ze hun ervaringen en indrukken kunnen delen. De beoordelingen zijn geverifieerd, omdat zij gegarandeerd de vakantieparken hebben bezocht en daarom een eerlijke en betrouwbare mening kunnen delen.

Kan ik dan helemaal geen gebruik meer maken van Tripadvisor?

Natuurlijk kunt u een platform als Tripadvisor blijven raadplegen, maar houd er dan rekening mee dat het om niet geverifieerde reviews gaat.

 

Vakantieherinneringen maakt u samen, bij TopParken

TopParken beschikt over verschillende vakantieparken op natuurrijke locaties in Nederland. Wij hebben vakantieparken midden in het bos, aan het water, maar ook midden in het heuvellandschap. U vindt de parken in Gelderland, Zuid-Holland, Noord-Holland, Limburg, Noord-Brabant en Utrecht. Geniet van een ontspannen verblijf in een vakantiehuisje, volledig naar uw wensen. Zo kunt u ook een vakantiehuis met privé wellness, zoals een sauna, hottub, sunshower, spa en/of buitendouche, boeken. Dankzij de uitstekende faciliteiten op de parken verveelt u zich geen moment en maakt u de mooiste vakantieherinneringen.

Waarom TopParken?

 
 • Bekend van televisie
 • Eerlijke prijzen volgens de Consumentenbond
 • 34.000+ échte reviews (8.3)
 • Vakantieparken midden in de natuur
 • Luxe woningen (met wellness)
 

Leandra verbleef op Park Westerkogge

"Het park was zeer mooi van opzet, alles mooi onderhouden, mooie chalets. De jacuzzi en sauna waren heerlijk."

Kees verbleef op Recreatiepark Beekbergen

"Het was een zeer mooi en ruim huis, met al hetgeen je nodig hebt om een zeer prettig verblijf te hebben."