• Vakantiehuizen en villa‚Äôs tot 6 pers.
  • Kindvriendelijke faciliteiten
  • Altijd de laagste prijs

Weekend weg met kinderen bij TopParken

Een weekendje weg met kinderen is altijd een goed idee! Tijdens een weekend weg met uw kind maakt u even écht tijd voor elkaar en kunt u samen genieten. U hoeft voor een heerlijk weekendje weg met uw kind echt niet lang in de auto te zitten, TopParken beschikt over twee zeer kindvriendelijke vakantieparken in Nederland voor een fijn weekendje weg met kinderen. Genieten samen met de kids staat centraal!

 
 

Wat te doen tijdens een weekend weg met kinderen bij TopParken

De kindvriendelijke vakantieparken van TopParken beschikken over de leukste faciliteiten voor jong en oud. Hierdoor wordt het sowieso een weekend om nooit te vergeten! De aanwezige faciliteiten wisselen per park, maar elke locatie beschikt sowieso over een restaurant en speeltuin en is kidsproof. Een zwembad is voor kinderen vaak ook een belangrijk onderdeel van een vakantie, dat weten wij maar al te goed! Beide kindvriendelijke vakantieparken op de Veluwe beschikken dan ook over een binnen- en/of buitenzwembad. Dat betekent heel veel plonzen tijdens jullie weekend weg! Bent u enthousiast en wilt u nu last minute een weekendje weg met uw kind boeken? Dat kan! bekijk direct ons last minute aanbod.

 

Trek eropuit tijdens een weekendje weg met kinderen

Dankzij al onze faciliteiten zult u zich niet hoeven te vervelen tijdens een weekend weg met kinderen. Toch bieden onze vakantieparken ook de perfecte uitvalsbasis voor de leukste uitstapjes! Boek Klimbos Garderen en ga lekker klimmen en klauteren, spot je lievelingsdier in de Apenheul of Bugers' Zoo in Arnhem, ga spoorzoeken op de Veluwe of bezoek een museum! Wanneer mogen wij u verwelkomen voor een weekend weg met kinderen?

 
Boek nu een last minute weekendje weg met uw kinderen
 
8,3

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,3.