1. Voor eigen gebruik of met gegarandeerd rendement
  2. 17 vakantieparken in Nederland
  3. Professionele, betrouwbare organisatie

Vakantiehuis kopen in Nederland

Een eigen vakantiehuis kopen in Nederland

Zoekt u een eigen plekje in Nederland waar u kunt genieten van natuur, rust, vakantie en veiligheid wanneer u daar aan toe bent? Dan bent u bij TopParken aan het juiste adres. Alle 17 vakantieparken zijn ruim opgezet en de vakantiehuizen zijn vrijstaand en beschikken over een ruime tuin. Met het kopen van een eigen vakantiewoning kunt u er het hele jaar door onbezorgd op uit in eigen land.

Vakantiehuis kopen met gegarandeerd rendement

Bent u op zoek naar een veilige belegging of een alternatief voor banksparen? Ook dan kunt u bij TopParken terecht. Op vakantie gaan in Nederland wordt de komende jaren steeds populairder nu veel grenzen gesloten zijn. Het investeren in een vakantiehuis in Nederland wordt dan ook steeds interessanter. Wanneer u een vakantiewoning koopt bij TopParken kunnen wij u ook nu een gegarandeerd netto rendement per jaar aanbieden.

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de vakantiewoning gedeeltelijk voor uzelf te gebruiken en deze te verhuren wanneer u er geen gebruik van maakt. Wanneer u een vakantiewoning koopt bij TopParken kiest u voor een betrouwbare partij dat zich door de jaren heen heeft ontwikkeld tot een specialist op het gebied van de verhuur en verkoop van vakantiewoningen en de exploitatie van vakantieparken.

Bekijk de mogelijkheden
 

Of bekijk direct onze vakantiehuizen

11 en 12 juli: Open dagen in Noord-Brabant (Den Bosch)

Nieuwe duurzame vakantiewoningen te koop

Maak zaterdag 11 en zondag 12 juli kennis met onze nieuwe duurzame vakantiewoningen in Noord-Brabant, vlakbij Den Bosch. Ontdek het park, de omgeving en laat u informeren.
Meer informatie
 

Een vakantiewoning kopen op een van onze 17 vakantieparken

Wilt u een vakantiewoning kopen in Nederland? Bekijk dan ons grote aanbod vakantieparken. TopParken heeft 17 vakantieparken in Nederland, gelegen op de mooiste locaties midden in de natuur. U vindt de parken verspreid door heel Nederland, zo is er altijd een vakantiepark in de omgeving die u aanspreekt.  Kies hieronder de provincie / omgeving de het beste bij u past & bekijk het overzicht van vakantieparken.

Bekijk onze vakantieparken
 

Of vraag direct vrijblijvend onze verkoopbrochure aan

Aanbod vakantiewoningen

Op de 17 vakantieparken van TopParken Nederland zijn verschillende typen vakantiehuizen te koop. Alle vakantiehuizen variëren in type, afmeting, uitvoering en prijsklasse. Of u nu op zoek bent naar een 2 persoons vakantiehuis, een recreatievilla voor 10 personen of een rolstoelvriendelijke vakantiewoning, bij TopParken vindt u wat u zoekt.

Maak kennis met TopParken

Bepaal zelf hoe u een vakantiehuis koopt

Koop een vakantiewoning voor eigen gebruik

Gaat u vaak en graag op vakantie in Nederland? Dan is het kopen van een vakantiewoning voor eigen gebruik een ideale oplossing. Zo kunt u op vakantie gaan wanneer het u uitkomt en wanneer u daar aan toe bent, zonder dat u afhankelijk bent van beschikbaarheid op de parken. Geniet het hele jaar door van alle faciliteiten, ontdek steeds nieuwe fiets- en wandelroutes in de omgeving en bezoek alle leuke uitjes welke gelegen zijn bij de parken.  Op onze vakantieparken in Nederland zijn een groot aantal verschillende typen vakantiewoningen te koop. Bekijk het aanbod vakantiewoningen voor eigen gebruik

Koop een vakantiewoning met een interessant rendement

Dankzij de toenemende vraag naar binnenlandse vakanties is het steeds interessanter om een vakantiewoning te kopen voor verhuur. Wanneer u ervoor kiest om uw vakantiewoning te laten verhuren nemen wij u alle zorg uit handen, zo kunt u in alle rust en zonder zorgen genieten van uw investering. Dankzij de unieke ligging van onze vakantieparken en de vele (indoor) faciliteiten is onze bezetting het gehele jaar hoog. Wanneer u investeert in een vakantiewoning en deze laat verhuren door onze eigen professionele verhuurorganisatie, ontzorgen wij u volledig. Wij verzorgen het hele jaar door het verhuurproces van uw vakantiewoning. Zo kunt u in alle rust en zonder zorgen genieten van uw investering met een interessant netto rendement. Bekijk het aanbod vakantiewoningen met rendement

Koop een vakantiehuis met een combinatie van eigen gebruik en verhuur

Wanneer u een vakantiehuis koopt met een combinatie van eigen gebruik en verhuur bepaalt u zelf wanneer u de vakantiewoning zelf wilt gebruiken en wanneer deze beschikbaar is voor verhuur. Op deze manier geniet u van vakantie wanneer u daar aan toe bent én profiteert u van een interessant rendementspercentage.

Meer informatie over het kopen van een vakantiehuis in Nederland

Vraag via onderstaande knop uitgebreide informatie aan over de aankoop van een vakantiewoning in Nederland bij TopParken. U kunt ook direct een vrijblijvende advies afspraak inplannen met een van onze adviseurs.

Brochure aanvragen

Een vakantiehuis kopen in Nederland? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan.
Brochure aanvragen
 

Veelgestelde vragen over het kopen van een vakantiehuis in Nederland

▶​ Wat zijn de voordelen van het kopen van een vakantiewoning?

De voordelen van het kopen van een vakantiehuis in Nederland zijn per type koper verschillend. Een voordeel bij het kopen van een vakantiewoning voor eigen gebruik is dat u het vakantiehuis zelf kunt inrichten. Wanneer u een vakantiehuis koopt voor verhuur wordt alles voor u geregeld, van de verhuur tot aan de schoonmaak.

▶​ Waar moet ik op letten bij aankoop van een vakantiehuis in Nederland?

Allereerst is het belangrijk om het volgende voor uzelf duidelijk te hebben. “Waarom wil ik een vakantiewoning kopen, wat is het doel ervan?” Wanneer u voor uzelf een duidelijk doel heeft voor het vakantiehuis is het belangrijk om op o.a. de volgende punten te letten. Wat is mijn budget, in welke omgeving wil ik een vakantiehuis kopen en hoe wil ik de vakantiewoning gaan gebruiken?

▶​ Wat is de beste omgeving om een vakantiewoning te kopen?

Wanneer u een vakantiewoning koopt voor verhuur is het belangrijk dat de omgeving interessant is qua toerisme, zoals de Veluwe of Zuid-Limburg. De omgeving waarin een vakantiehuis ligt is voor vakantiegangers de belangrijkste reden om een vakantie te boeken. Wanneer u een vakantiewoning koopt voor eigen gebruik is het belangrijk dat de omgeving aansluit bij uw wensen en eisen.

▶​ Op welke vakantieparken zijn er recreatiewoningen te koop?

Op alle 17 vakantieparken van TopParken heeft u de mogelijkheid om een vakantiewoning te kopen. Elk vakantiepark is verschillend en heeft zijn eigen type vakantiehuizen. Op alle vakantieparken is het mogelijk een vakantiewoning te kopen voor eigen gebruik of voor verhuur.

▶ Koop je alleen de vakantiewoning of ook de grond?

Bij TopParken kunt u een vakantiewoning kopen inclusief de grond. Zo wordt u dus niet alleen eigenaar van de vakantiewoning maar ook van de grond waar de vakantiewoning op staat. Uiteraard is het niet verplicht om de grond te kopen, het is op ook mogelijk om de grond te huren of in erfpacht te verkrijgen.

▶​ Moet ik het vakantiehuis verplicht verhuren

Nee, uiteraard hoeft u de vakantiehuis niet verplicht te verhuren. U bepaalt zelf of u de vakantiewoning het hele jaar door verhuurt, deze gedeeltelijk verhuurt of zelfs helemaal niet verhuurt. Dit is helemaal aan u.

▶Hoe werkt verhuren van een vakantiewoning?

Bij TopParken is het mogelijk om uw vakantiewoning gedeeltelijk of het hele jaar door te laten verhuren. Uiteraard kunt u zelf (online) aangeven wanneer u de woning vrijgeeft voor verhuur en wanneer u de woning zelf wilt gebruiken. TopParken heeft een eigen verhuurafdeling die het gehele proces voor u uit handen neemt, van de verhuur van de woning tot aan de schoonmaak.

▶Hoeveel dagen per jaar mag je in een recreatiewoning verblijven?

U mag als eigenaar van een recreatiewoning het gehele jaar door recreëren op onze vakantieparken. Echter kunt u zich niet inschrijven bij de gemeente, het is namelijk niet toegestaan om de vakantiewoning te zien als hoofdverblijf. Dit heeft te maken met het feit dat al onze vakantieparken bij de gemeente geregistreerd staan als recreatiebestemming en niet als woonbestemming.
 
AFM Banner TopParken Verkoop