Kopen van een huisje in Nederland

Denkt u er over na om een huisje te kopen in Nederland? Dat is een slimme gedachte, het kopen van een huisje in Nederland wordt namelijk steeds interessanter. U geniet niet alleen van een eigen plekje midden in de natuur maar u profiteert ook nog eens van een interessant netto rendement per jaar. Hoe dit werkt? ⤵️

Huisje kopen voor eigen gebruik én verhuur

Bij veel vakantieparken in Nederland heeft u, wanneer u een huisje koopt, twee mogelijkheden:

  1. U koopt een huisje voor eigen gebruik, deze mag niet verhuurt worden.
  2. U koopt een huisje voor verhuur, u mag er zelf geen gebruik maken.

Bij TopParken Verkoop heeft u nog een derde mogelijkheid.
U kunt er bij TopParken ook voor kiezen om een vakantiehuisje te kopen voor eigen gebruik én verhuur. Zo kunt u gebruik maken van het huisje wanneer u dit wil en wanneer u er zelf geen gebruik van maakt nemen wij alles voor u uit handen en zorgen wij dat het huisje verhuurt wordt aan vakantiegangers. U profiteert vervolgens van een interessant rendement én natuurlijk van vakantiegenot.

Bekijk TopParken Verkoop
 

✔️ Het is uiteraard niet verplicht uw woning te verhuren. U bepaalt zelf of u uw vakantiewoning volledig verhuurd, deels verhuurd of helemaal niet verhuurd.

 

Waarom TopParken Verkoop?

  • Jarenlange ervaring in de branche
  • 17 vakantieparken in 6 provincies in Nederland
  • Huisjes voor 2 tot 14 personen vanaf € 65.000
  • Jarenlange ervaring in de branche
  • 17 vakantieparken in 6 provincies in Nederland
  • Huisjes voor 2 tot 14 personen vanaf € 65.000
  • Uit te breiden met veel extra's
  • Eigen gebruik, verhuur of beide mogelijk

Huisjes te koop met extra luxe

Wilt u het verblijf in het huisje voor uzelf (en voor uw gasten) nog specialer maken? Kies dan voor een huisje met extra luxe! Op alle vakantieparken van TopParken Verkoop heeft u de mogelijkheid om een huisje te kopen met extra's. Dit zorgt niet alleen voor ultiem vakantiegenot bij uzelf maar ook bij de vakantieganger die in uw woning verblijft (mits u deze verhuurd).

Bekijk de uitgebreide extra mogelijkheden. ⤵️

✔️ Sauna in de tuin.
✔️ Sauna in het huisje.
✔️ Hottub in de tuin.
✔️ Buitendouche.
✔️ Aanlegsteiger (beperkt aanbod).
✔️ Eigen bootje (beperkt aanbod).
✔️ Zonnepanelen (beperkt aanbod).
✔️ Berging in de tuin.
✔️ Inpandige berging.
✔️ Buitenhaard.
✔️ Binnenhaard.
✔️ Privézwembad (beperkt aanbod).

✔️ Sauna in de tuin.
✔️ Sunshower.
✔️ Aanlegsteiger (beperkt aanbod).
✔️ Eigen bootje (beperkt aanbod).

✔️ Zonnepanelen (beperkt aanbod).
✔️ Buitenhaard.
✔️ Binnenhaard.
✔️ Privézwembad (beperkt aanbod).

✔️ Sauna in het huisje.
✔️ Buitendouche.
✔️ Berging in de tuin.
✔️ Inpandige berging.

Huisje kopen voor verhuur

Wanneer u een vakantiehuisje koopt bij TopParken en ervoor kiest deze gedeeltelijk of volledig te verhuren nemen wij alle zaken voor u uit handen. Zodra u in uw persoonlijke "Mijn TopParken" omgeving aangeeft in welke periode het huisje verhuurt kan worden gaan wij voor u aan de slag. Wij zorgen uiteraard voor de verhuur maar ook voor de in- en uitcheck en de schoonmaak van de woning. Aan het einde van elke maand/kwartaal ontvangt u vervolgens een interessant rendement. Wilt u meer weten over deze mogelijkheid? Kijk dan op topparkenverkoop.nl voor meer informatie.

Bekijk de mogelijkheden

Huisje kopen op een vakantiepark

Wanneer u van plan bent om een huisje te kopen op een vakantiepark in Nederland is het belangrijk om eerst te bepalen welke regio uw voorkeur heeft. Bent u op zoek naar een huisje op de Veluwe in Gelderland, vlak bij de kust van Zuid-Holland of aan het water in Noord-Holland. Bij TopParken Verkoop heeft u keuze uit verschillende type vakantiehuisjes op 20 vakantieparken in 6 provincies in Nederland.

 
 

Bekijk de video en maak kennis met TopParken Verkoop ⤵️

🏡 Waar een vakantiehuisje kopen in Nederland?

Bij TopParken Verkoop zijn vakantieshuisjes te koop in 6 provincies. U heeft de keuze uit 20 vakantieparken. Wanneer u een vakantiewoning koopt op een van de TopParken kunt u het hele jaar genieten van de prachtige natuur. Daarnaast kunt u uw vakantiewoning verhuren en profiteren van een interessant rendement.

❓ Waarom een huisje kopen in Nederland?

Een huisje kopen in Nederland bij TopParken heeft meerdere voordelen. Zo kunt u het hele jaar ontspannen in uw eigen vakantiehuisje. Daarnaast kunt u ervoor kiezen, wanneer u een vakantiehuisje bij TopParken koopt, om deze te verhuren. Dit is natuurlijk gunstig voor extra inkomsten. Wanneer u een huisje koopt in Nederland en ervoor kiest deze te verhuren, zullen wij u volledig ontzorgen en de verhuur volledig op ons nemen.

🤩 Welke huisjes kan ik kopen op de Veluwe?

TopParken beschikt over diverse huisjes in Nederland. Een huisje kopen op de Veluwe kunt u bij TopParken op 20 vakantieparken. Of u nu op zoek bent naar een 2-persoons huisje of een vakatiehuis voor 10 personen, TopParken heeft de ideale vakantiewoning voor u. Daarnaast is elk huisje uit te breiden met vele extra's zoals een aanlegsteiger of zwembad. Bekijk snel ons aanbod!

📍 Op welk vakantiepark kan ik een huisje op de Veluwe kopen?

U kunt bij TopParken een vakantiewoning kopen op 20 verschillende vakantieparken. Zo beschikken onder andere de volgende vakantieparken over vakantiewoningen die te koop staan: Landgoed de Scheleberg, Recreatiepark Beekbergen, Recreatiepark 't Gelloo, Bospark Ede en Recreatiepark de Wielerbaan. Bekijk de overige vakantieparken op de website En extra leuk: wanneer u een vakantiewoning koopt op een vakantiepark profiteert u ook nog eens van de vele parkfaciliteiten.

✅ Moet ik het huisje verplicht verhuren?

Nee, bij TopParken Verkoop hoeft u het huisje niet verplicht te verhuren.

U kunt er namelijk voor kiezen om een vakantiehuisje te kopen voor eigen gebruik én verhuur. Zo kunt u gebruik maken van het huisje wanneer u dit wil en wanneer u er zelf geen gebruik van maakt nemen wij alles voor u uit handen en zorgen wij dat het huisje verhuurt wordt aan vakantiegangers.