TopParken
Vakantie huisje kopen

Een huisje kopen in Nederland

  • Inclusief eigen grond
  • Voor eigen gebruik en/of verhuur
  • Optioneel met wellness

Uw droom vakantiehuis kopen in Nederland

Het kopen van een huisje in Nederland wordt steeds interessanter en populairder. U geniet niet alleen van een eigen plekje midden in de natuur, maar u profiteert ook nog eens van een interessant netto rendement per jaar. Bij veel vakantieparken in Nederland heeft u, wanneer u een huisje koopt de mogelijkheid om het huis zelf te gebruiken of te verhuren. Bij TopParken combineren wij deze twee. Zo profiteer je van de verhuuropbrengsten en kunt u zelf ook genieten van uw eigen vakantiehuis.

✔️ Het is uiteraard niet verplicht uw woning te verhuren. U bepaalt zelf of u uw vakantiewoning volledig verhuurd, deels verhuurd of helemaal niet verhuurd.

Bezoek onze informatiedagen  ⤵

 

Ontdek onze vakantiehuizen

Onze vakantiewoningen zijn te koop voor 4 tot 10 personen. Ze beschikken allemaal over minstens 2 slaapkamers, minstens 1 badkamer, een heerlijk zitgeelte, fijne keuken en een heerlijk terras. Wilt u het verblijf in het huisje voor uzelf (en voor uw gasten) nog specialer maken? Kies dan voor een huisje met extra luxe! Op alle vakantieparken van TopParken Verkoop heeft u de mogelijkheid om een huisje te kopen met extra's. Dit zorgt niet alleen voor ultiem vakantiegenot bij uzelf maar ook bij de vakantieganger die in uw woning verblijft.

Bekijk de uitgebreide extra mogelijkheden ⤵️

✔️ Sauna in de tuin.
✔️ Sunshower.
✔️ Aanlegsteiger (beperkt aanbod).
✔️ Eigen bootje (beperkt aanbod).

✔️ Zonnepanelen (beperkt aanbod).
✔️ Buitenhaard.
✔️ Binnenhaard.
✔️ Privézwembad (beperkt aanbod).

✔️ Sauna in het huisje.
✔️ Buitendouche.
✔️ Berging in de tuin.
✔️ Inpandige berging.

Een sfeerimpressie van onze vakantieparken in Nederland

Huisje kopen voor verhuur

Wanneer u een vakantiehuisje koopt bij TopParken en ervoor kiest deze gedeeltelijk of volledig te verhuren nemen wij alle zaken voor u uit handen. Zodra u in uw persoonlijke "Mijn TopParken" omgeving aangeeft in welke periode het huisje verhuurt kan worden gaan wij voor u aan de slag. Wij zorgen uiteraard voor de verhuur maar ook voor de in- en uitcheck en de schoonmaak van de woning. Aan het einde van elke maand/kwartaal ontvangt u vervolgens de verhuuropbrengsten. Wilt u meer weten over deze mogelijkheid? Kijk dan op topparkenverkoop.nl voor meer informatie.

 

Vakantiehuis kopen op een van onze vakantieparken

Wanneer u van plan bent om een huisje te kopen op een vakantiepark in Nederland is het belangrijk om eerst te bepalen welke regio uw voorkeur heeft. Bent u op zoek naar een huisje op de Veluwe in Gelderland, in Zuid-Holland, Noord-Holland, Limburg, Noord-Brabant of Utrecht? Bij TopParken Verkoop heeft u keuze uit verschillende typen vakantiehuisjes in 6 provincies.

 

Bekijk de video en maak kennis met TopParken Verkoop ⤵️

Dit vroegen eerdere geïnteresseerden:

🏡 Waar bevinden de vakantiehuizen van TopParken zich?

Bij TopParken Verkoop zijn vakantieshuisjes te koop in 6 provincies. U heeft de keuze uit verschillende vakantieparken. Wanneer u een vakantiewoning koopt op een van de parken van TopParken kunt u het hele jaar genieten van de prachtige natuur. Daarnaast kunt u uw vakantiewoning verhuren en profiteren van een interessant rendement.

❓ Waarom een huisje kopen bij TopParken?

Een huisje kopen bij TopParken heeft meerdere voordelen. Zo kunt u het hele jaar ontspannen in uw eigen vakantiehuisje. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om deze te verhuren. Dit is natuurlijk gunstig voor extra inkomsten. Wanneer u ervoor kiest deze te verhuren zullen wij u volledig ontzorgen en de verhuur volledig op ons nemen. Daarnaast wordt u voorzien van professioneel advies door onze jarenlange ervaring in de recreatiebranche.

✅ Moet ik het huisje verplicht verhuren?

Nee, bij TopParken Verkoop hoeft u het huisje niet verplicht te verhuren. U kunt er namelijk voor kiezen om een vakantiehuisje te kopen voor eigen gebruik én verhuur. Zo kunt u gebruik maken van het huisje wanneer u dit wil en wanneer u er zelf geen gebruik van maakt nemen wij alles voor u uit handen en zorgen wij dat het huisje verhuurt wordt aan vakantiegangers.