TopParken
alternatief vakantiepark aan zee Nederland

Alternatief voor een vakantiepark aan zee Nederland

 • Gelegen aan het water
 • Unieke locaties in Nederland
 • Altijd de laagste prijsgarantie

Ons uitstekende alternatief voor een vakantiepark aan zee in Nederland

Als u van een vakantie aan zee geniet zult u ook zeker genieten op onze vakantieparken aan het water. Wij beschikken over drie vakantieparken aan het water. Op de parken zelf of in de nabije omgeving ligt een recreatieplas waar u geniet van het water en de vele watersportmogelijkheden. Het Markermeer, het IJsselmeer of rivier de IJssel liggen op korte afstand van onze alternatieven voor een vakantiepark aan zee. Huur een comfortabele of luxe vakantiewoning op Park Westerkogge, Parc de IJsselhoeve of Recreatiepark het Esmeer en geniet van een heerlijk verblijf. Wegdromen en tot rust komen aan het water, dat wil toch iedereen? 

Een sfeerimpressie van een vakantie aan het water ⤵

Het échte vakantiegevoel

Kies voor een verblijf aan het IJsselmeer, Markermeer, de IJssel of de Maas en beleef hoe dan ook het ultieme vakantiegevoel. De accommodaties op de vakantieparken bieden plek voor maximaal 6 personen. Perfect voor een vakantie met het gezin, vrienden of met de familie! Een vakantie is natuurlijk niet compleet zonder zwembad. Zoek verkoeling en maak veel plons plezier in de zwembaden van Park Westerkogge of Parc de IJsselhoeve! Naast een zwembad bieden de parken ook vele andere faciliteiten aan. Een potje voetbal op het sportveld, klimplezier in de speeltuin of avonturen beleven met het animatieprogramma (in de vakantieperiodes) zijn ook mogelijk tijdens uw vakantie.

To do's tijdens uw vakantie aan het water

Tijdens uw vakantie in Nederland kunt u natuurlijk prachtige wandel- en fietstochten maken langs de uitgestrekte stranden en door de schitterende duinen. Geniet van een hapje en een drankje bij één van de gezellige strandtentjes. Extra leuk: uw trouwe viervoeter is welkom in de meeste vakantiehuizen, dus ook uw huisdier kan genieten van een leuke strandwandeling! Daarnaast zijn er nog veel meer dingen te doen! Bezoek eens de Keukenhof of beleef een dag vol actie bij Circuit Zandvoort waar het hele jaar rond diverse races zijn. Bovendien liggen er bruisende steden op korte afstand van de vakantieparken.

 
  Wandel- en fietstochten

  De vakantieparken ligging in natuurrijke omgevingen. Ontdek de diverse wandel- en fietsroutes.

  Bezoek grote steden

  Een echte cultuursnuiver? Bezoek eens Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Den Haag, Rotterdam of Den Bosch.

  De Keukenhof

  Laat u verwonderen door de kleurrijke en prachtige bollenvelden bij de Keukenhof!

 
 
 
 

Welk vakantiepark aan zee heeft uw voorkeur?

🐕 Is mijn hond welkom tijdens een vakantie aan het water?

Op alle vakantieparken van TopParken zijn honden van harte welkom. Geniet met het gezin en uw trouwe viervoeter van een leuke strandwandeling. Lang reizen met uw huisdier is natuurlijk niet fijn, dus waarom niet op vakantie in eigen land?

⛹‍♂ Zijn de vakantieparken kindvriendlijk?

Ja onze parken zijn kindvriendelijk! Op de vakantieparken van TopParken zijn vele sport- en spel faciliteiten voor kinderen aanwezig. Daarnaast biedt TopParken gedurende schoolvakanties en tijdens feestdagen een uitgebreid entertainmentprogramma aan. Kortom, alle ingrediënten voor een kindvriendelijke vakantie.

⏰ Is het mogelijk om een last minute vakantie aan het water te boeken?

Ja ook dit is mogelijk! Bij TopParken boekt u eenvoudig een last minute vakantiehuis aan het water. Er is altijd een geschikt vakantiehuis voor uw vakantie beschikbaar. Oók op het allerlaatste moment. Het voordeel? U hoeft niet lang meer te wachten om uw koffers in te pakken en te gaan!

8,2

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,2.