1. In de badplaatsen Egmond en Noordwijk
 2. Loopafstand van het strand
 3. Altijd de laagste prijs

3 vakantieparken aan de kust

Voor een zon-, zee- en strandvakantie hoeft u niet altijd naar het buitenland. Ook aan de Nederlandse kust beleeft u een onvergetelijke vakantie! Geniet van de zon op één van de mooie stranden die ons land rijk is of geniet van een heerlijke cocktail bij een strandpaviljoen. Tijdens uw vakantie aan de kust waant u zich écht even in het buitenland. TopParken heeft drie vakantieparken aan de Nederlandse kust, vanuit waar u binnen een paar minuten met de auto  met uw voeten in het zand staat en een verkoelende duik in de zee kunt nemen. Natuurlijk kunt u ook de fiets pakken om het strand te bereiken. U vindt deze vakantieparken in de gezellige badplaatsen Egmond en Noordwijk. Verblijf in een vakantiehuis op onze TopParken, wandel via de schitterende duinen naar het strand en aanschouw de ondergaande zon bij de Noordzee. Alle ingrediënten voor een topvakantie zijn aanwezig!

Op welk vakantiepark aan de kust mogen we u verwelkomen?

Ontdek Recreatiepark de Woudhoeve
 
 
 1. Gelegen in Egmond
 2. Luxe chalets en vakantiehuizen
 3. Voor 3, 4, 5 en 6 personen
 4. Verwarmd buitenzwembad
 
Ontdek Parc du Soleil
 
 
 1. Gelegen in Noordwijk
 2. Luxe chalets en vakantiehuizen
 3. Voor 4, 5 en 6 personen
 4. Verwarmd binnenzwembad
 
Ontdek Recreatiepark Noordwijkse Duinen
 
 
 1. Gelegen in Noordwijk
 2. Luxe chalets, vakantiehuizen en appartementen
 3. Voor 2, 4, 5 en 6 personen
 4. Verwarmd buitenzwembad
 

Vakantieparken aan de Nederlandse kust

De vakantieparken aan de kust van Nederland bevinden zich in Noord-Holland en Zuid-Holland. In Egmond vindt u Recreatiepark de Woudhoeve; een droompark voor zee- en strandliefhebbers. U verblijft hier in luxe en modern ingerichte vakantiehuizen voor 3, 4, 5 en 6 personen. In de bruisende badplaats Noordwijk bevinden zich twee van onze TopParken. Bij Parc du Soleil kunt u luxe vakantiehuizen en chalets voor 4, 5 en 6 personen huren. Recreatiepark Noordwijkse Duinen beschikt naast vakantiehuizen en chalets voor 2, 4, 5 en 6 personen ook over luxe 4- en 5-persoons appartementen. Op een vakantiepark aan de kust van TopParken maakt u gratis gebruik van WiFi. Bovendien profiteert u van uitstekende parkfaciliteiten, zoals een binnen- en/of buitenzwembad, diverse horecagelegenheden en een entertainmentprogramma.

 

TopParken in Egmond en Noordwijk

Wilt u uw huisdier ook meenemen tijdens uw strandvakantie in Nederland? Bij TopParken snappen we dat als geen ander; uw hond is daarom meer dan welkom tijdens uw verblijf op ons vakantiepark aan de Nederlandse kust. Maak een heerlijke strandwandeling met uw trouwe viervoeter en kom daarna tot rust op het terras van één van de leuke strandtentjes in Egmond of Noordwijk. Wie aan deze badplaatsen denkt, denkt meteen aan een zomervakantie boordevol zon. Toch is de Nederlandse kust net zo prachtig in de andere seizoenen. Heerlijk uitwaaien aan zee in het najaar of uzelf laten verrassen door de bloeiende bollenvelden in het voorjaar. Bovendien zijn bruisende steden als Leiden, Den Haag en Amsterdam goed te bereiken vanaf een vakantiepark aan de Nederlandse kust!

Voor iedereen die op zoek is naar pure ontspanning is een vakantiepark aan de kust mét zwembad van TopParken een absolute aanrader. Geniet van een strandvakantie in eigen land en laat u verwennen met de luxe en het comfort die de TopParken u bieden.