TopParken
Vakantiehuisje Zuid-Limburg met hond

Huisdiervriendelijke vakantie in Zuid-Limburg

 • Vakantiehuizen met omheinde tuin
 • In het Zuid-Limburge landschap
 • In de buurt van hondenlosloopgebieden

Vakantiehuisje in Zuid-Limburg met de hond

Uw hond, uw trouwe maatje, mag natuurlijk niet ontbreken tijdens een vakantie in Nederland. Bent u op zoek naar een vakantiehuisje in Zuid-Limburg met uw hond? Bekijk dan de hondvriendelijke vakantiehuizen van Résidence Valkenburg van TopParken. Bij ons huurt u huisjes voor maximaal 6 personen en 2 honden. Tijdens uw vakantie maakt u de mooiste wandelingen door het Limburgse heuvellandschap. Uw hond kan van veel vrijheid genieten in een van de hondenlosloopgebieden. Uiteraard zijn er voor u als baasje op het park én in de omgeving ook meer dan genoeg mogelijkheden om heerlijk te ontspannen. 

 

Uw huisdiervriendelijke overnachting

Bij Résidence Valkenburg bepaalt u zelf hoe comfortabel en luxe uw vakantiehuis in Zuid-Limburg is. Uw woning, met plaats voor maximaal 6 personen en 2 honden, heeft een sfeervolle woonkamer, ruime keuken, moderne badkamer en heerlijke bedden in de slaapkamers. Buiten beschikt u over een tuin met terras dat voorzien is van tuinmeubilair. Ook kunt u bij ons kiezen om een vakantiehuis met een omheinde tuin te huren, zodat uw hond heerlijk kan spelen in de tuin. Gaat u voor écht optimale ontspanning tijdens uw vakantie? Kies dan voor een huisdiervriendelijke vakantiehuis in Zuid-Limburg met een sauna, spa en buitendouche.

Wilt u liever kamperen? Bekijk dan onze huisdiervriendelijke kampeerplaatsen in Zuid-Limburg.

Uw vakantie in Zuid-Limburg:

 • Vakantiepark nabij Valkenburg en Maastricht
 • Vakantiehuizen geschikt voor maximaal 6 personen
 • Maximaal 2 honden per accommodatie
 • Mét wellnessmogelijkheden
 • Gratis wifi en parkeergelegenheid
 • Optioneel met omheinde tuin
 

Zoek en boek uw vakantie ⤵

Eropuit samen met uw hond

Tijdens uw vakantie in Limburg zijn er meer dan 10 hondenlosloopgebieden te vinden waar jullie heerlijk kunnen wandelen, apporteren en spelen met andere hondenvriendjes. Even speuren op internet of vraag onze receptiemedewerkers voor tips voor een hondenlosloopgebied en wandel in Landgraaf, Maastricht, Koumenberg of Brunssum. Uitgewandeld of heeft uw hond even rust nodig? Bewonder kunst in het museum, struin door de gezellige winkelstraatjes of bezoek de beroemde Mergelgrotten in Valkenburg. 

 
 

Wat gaat u doen bij Résidence Valkenburg?

Ook op ons vakantiepark in Limburg kunt u relaxen en tegelijkertijd veel plezier beleven. Plons met uw (klein)kinderen in het buitenzwembad, schuif aan op ons terras van ons restaurant of speel een potje tafeltennis. Ook erg leuk, op ons park kunt u mountainbikes huren en een van de vele paden in de omgeving verkennen. Geschikt voor beginners tot gevorderden. Huurt u binnenkort een vakantiehuisje in Zuid-Limburg met uw hond bij Résidence Valkenburg?

Een greep uit onze faciliteiten:

  Buitenzwembad
  Fietsverhuur
  Horecagelegenheden
  Tafeltennistafel
  Speeltuin
 
 
 

✔️ Graag aangeven dat uw hond mee gaat op vakantie
✔️ Maximaal 2 honden per reservering
✔️ Veilig online boeken en betalen

Wat eerdere gasten ons vroegen

Hoeveel honden mag ik meenemen naar Résidence Valkenburg?

U mag in totaal 2 honden meenemen per reservering. Vergeet u niet om dit aan te geven in de boeking?

Kan ik ook kamperen in Zuid-Limburg met mijn hond?

Zeker, kamperen samen met uw hond is mogelijk bij Résidence Valkenburg. Vanaf uw kampeerplaats maakt u de mooiste wandelingen door het golvende heuvellandschap van Zuid-Limburg.

Kan ik ook last minute overnachten met mijn hond?

Bij Résidence Valkenburg boekt u ook last minute een vakantiehuis voor u en uw hond. Soms lukt het niet om last minute een honden oppas te regelen of misschien wilt u wel samen met uw hond genieten van het heerlijke weer? Jullie zijn van harte welkom!