1. Geschikt voor max. 6 personen
  2. Altijd de laagste prijs
  3. Boek direct bij het park

Ons alternatief voor een vakantiehuis aan de Nederlandse kust

Een strandvakantie staat vaak hoog op het wensenlijstje van veel vakantiegangers. TopParken beschikt momenteel niet over vakantiehuizen aan de kust, maar wel over uitstekende alternatieven voor een heerlijke vakantie aan het water. Binnen 40 minuten rijden vanaf Park Westerkogge of Parc de IJsselhoeve bereikt u de Noordzeekust. Het voordeel dat uw vakantiehuis in de buurt van de kust zich iets verder landinwaarts bevindt? De voordelige tarieven! Beide parken beschikken tevens over uitstekende parkfaciliteiten waar u tijdens uw verblijf veel plezier beleeft.

Onze alternatieven:

Parc de IJsselhoeve

Laagste prijs garantie bij Parc de IJsselhoeve in Nieuwerkerk a/d IJssel. ✓ Vlakbij Rotterdam ✓ Waterrijk vakantiepark ✓ Boek eenvoudig online!
Bekijk dit park

Park Westerkogge

Boek eenvoudig online een vakantie bij Park Westerkogge, gelegen bij het IJsselmeer & Markermeer! ✓ Vakantiepark aan het water ✓ Huisdieren welkom
Bekijk dit park

Over uw vakantiehuis

Onze vakantiewoningen liggen op slechts 40 minuten autorijden van de Noordzee. Na een korte rit staat u op een uitgestrekt strand en kunt u een duik in de zee nemen. Na een dagje aan de kust komt u optimaal tot rust in uw luxe vakantiehuis aan het water op een van de vakantieparken van TopParken. De vakantiehuizen bieden plek aan maximaal 6 personen en zijn daarmee uitermate geschikt voor een vakantie met het gezin. De woningen zijn modern en luxe ingericht en van alle gemakken voorzien, waaronder gratis wifi. Uw prachtige foto's kunt u moeiteloos delen met het thuisfront. Bovendien kunt u uw auto gratis parkeren bij uw vakantiehuis.

Huisje huren bij TopParken:

  • Vakantiehuizen en chalets
  • Geschikt voor 2 tot 6 personen
  • Ruime tuin met terras
  • Gratis wifi op de parken en in de huizen
  • Parkeren bij uw vakantiehuis
  • Honden zijn welkom