• Natuurhuisje in de bossen
  • Keuze uit acht locaties
  • Nabij Nationaal Park de Hoge Veluwe
 

Volledig tot rust komen in een natuurhuisje in Gelderland

Stelt u zich voor: u wordt wakker van het geluid van de vogels en de wind door de bomen in één van onze natuurhuisjes in Gelderland. Er is niks meer ontspannen dan op deze manier wakker worden toch? Een natuurhuisje in Gelderland is de perfecte plek voor natuurliefhebbers, cultuursnuivers, rustzoekers en actievelingen. Iedereen kan genieten van een vakantie in Gelderland. U vindt een natuurhuisje in Gelderland, midden op de Veluwe, in Garderen, Beekbergen, Lunteren, Ede en Wageningen. Maar ook in de Achterhoek in Lichtenvoorde en in Aalst.

Boek hier uw vakantiehuisje in Gelderland
 
 

De omgeving van uw natuurhuisje in Gelderland

In de omgeving van uw natuurhuisje in Gelderland is er veel te ontdekken. Gelderland is verdeeld in vijf streken: de Veluwe, Rivierenland, Rijk van Nijmegen, Regio Arnhem en de Achterhoek. De vijf streken kennen veel prachtige natuur die u kunt ontdekken. Bij Resort Veluwe bijvoorbeeld kunt u fietsen huren om Nationaal Park de Hoge Veluwe te ontdekken. Dit is één van de mooiste nationale parken in Nederland. Tijdens een wandeling of een fietstocht kunt u genieten van heerlijke streekproducten. Ook kunt u vanuit uw natuurhuisje in Gelderland cultuur snuiven en shoppen in Nijmegen. Nijmegen is de oudste stad van Nederland, dus hier is zeker veel historie te ontdekken. Nijmegen heeft ook erg veel leuke winkels. Kortom, er is in Gelderland genoeg te doen voor jong en oud!

 

Faciliteiten bij uw natuurhuisje in Gelderland

Blijft u liever een dagje op het park? Geen zorgen! Op de vakantieparken zijn er genoeg dingen te doen en te beleven. U kunt onbeperkt gebruik maken van de parkfaciliteiten vanuit uw natuurhuisje in Gelderland. Zoek bijvoorbeeld verkoeling in het binnen- en buitenzwembad of de recreatieplas, ga gezellig eten in het restaurant en speel samen met de kinderen in de speeltuinen. De parken beschikken ook over diverse sportvelden voor de echte actievelingen. Maar ook voor de kinderen is er genoeg te doen. Er is namelijk een animatieprogramma en entertainmentprogramma beschikbaar. Wilt u genieten van optimale luxe in uw natuurhuisje in Gelderland? Huur dan een natuurhuisje met wellness mogelijkheden!

 

De faciliteiten op een rijtje:

  • Binnen- en buitenzwembad
  • Recreatieplas en viswater
  • Diverse sportvelden
  • Binnen- en buitenspeeltuin
  • Horecagelegenheden
  • Animatie- en entertainmentprogramma
  • Fietsverhuur
Boek hier uw natuurhuisje in Gelderland
 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 
 
 

Veelgestelde vragen over natuurhuisjes in Gelderland

🐶 Kan ik een natuurhuisje in Gelderland boeken met een hond?

Bij TopParken begrijpen wij heel goed dat u graag vakantie wilt vieren in een natuurhuisje in Gelderland met uw hond. Bij al onze acht parken in Gelderland is het mogelijk om een natuurhuisje te huren met uw hond. Let op: in onze huisdiervriendelijke accommodaties zijn maximaal twee huisdieren toegestaan.

⏰ Is het mogelijk om last minute een natuurhuisje in Gelderland te boeken?

Op het laatste moment toch nog op vakantie in een natuurhuisje in Gelderland? Bij TopParken is dit geen probleem! U kunt bij ons altijd terrecht voor een last minute vakantie in Gelderland! Vier vakantie op één van de acht verschillende locaties.

 
Boek uw natuurhuisje in Gelderland