TopParken
Natuurhuisje aan het water

Natuurhuisje aan het water

  • Keuze uit verschillende parken in de natuur
  • Aan de IJssel, het Esmeer of de Maas
  • Voor maximaal 6 personen

Op zoek naar een natuurhuisje aan het water?

Dan bent u bij TopParken aan het juiste adres. Wij verhuren op verschillende vakantieparken natuurhuisjes aan het water. Hoe fijn is het als u wakker wordt en uitkijkt over het glinsterde water rondom onze vakantieparken? Verblijft u liever in een natuurhuisje aan de IJssel, het Esmeer of de Maas? Op de vakantieparken van TopParken kunt u verblijven met maximaal 6 personen in een waterrijk natuurhuisje. Vanuit uw natuurhuisje kunt u heerlijk zwemmen, uw hengel uit gooien, een watersport beoefenen en nog veel meer leuke wateractiviteiten ondernemen. Wanneer boekt u een natuurhuisje aan het water?

 

Uw natuurhuisje in Nederland aan het water

Bij TopParken hebben we een ruim aanbod natuurhuisjes aan een rivier, meer of recreatieplas. U kunt bij ons het hele jaar door verblijven met maximaal 6 personen. Wilt u bijvoorbeeld overnachten met uw hond in een natuurhuisje aan het water? Boek dan een huisdiervriendelijke accommodatie. Wilt u graag na al het waterplezier opwarmen in uw natuurhuisje met waterrijke ligging? Huur dan een huisje met wellness faciliteiten, zoals een heerlijke sauna of een spa. Welk type natuurhuisje met een waterrijke ligging u ook kiest, bij TopParken zijn altijd alle huisjes voorzien van alle gemakken! 

Onze vakantieparken aan het water:

Wat te doen vanuit uw waterrijke natuurhuisje van TopParken?

Tijdens uw vakantie bij een van de parken van TopParken kunt u perfect vanuit uw natuurhuisje aan het water verschillende wateractiviteiten doen. Ga bijvoorbeeld heerlijk met uw hele gezin zwemmen in het IJsselmeer, of gooi uw hengel uit in de Maas, het kan allemaal vanuit uw natuurhuisje aan een river, meer of recreatieplas. Bent u een echte actieveling? Beoefen dan een watersport zoals surfen, zeilen of suppen. Na een dag vol waterplezier kunt u heerlijk ontspannen in uw natuurhuisje van TopParken. Of gaat u liever een hapje eten in onze heerlijke restaurants?

De leukste wateractiviteiten

  • Zwemmen
  • Zeilen
  • Suppen
  • Vissen
  • Surfen
  • Kanoën
 
 

Veelgestelde vragen over een natuurhuisje huren bij TopParken

Waar huur ik een natuurhuisje aan het water?

Bij TopParken huurt u natuurhuisjes aan het water van het Esmeer, de Maas of de IJssel. Onze huisjes zijn ideaal voor natuurliefhebbers die graag in, rondom of op het water zijn. In totaal kunt u met 6 personen verblijven in een natuurhuisje bij TopParken.

Is het mogelijk om last minute een natuurhuisje aan het water te boeken?

Ja, dat is mogelijk bij TopParken! Wij verhuren, ook last minute, verschillende soorten natuurhuisjes aan het water van onder andere het Esmeer en de IJssel en nabij het water van het IJsselmeer. Wist u dat u nog één dag voor aankomst een vakantie kunt boeken bij TopParken?