Blauw staat voor zorgzaamheid. Zorgzaam voor de natuur.

Onze vakantieparken zetten zich elke dag in voor duurzaamheid. Alle parken bevinden zich midden in de natuur; van midden in het bos tot aan de kust. De natuur maakt het uniek, daar moeten we zuinig op zijn.

Er wordt bewust omgegaan met de invloed op de omgeving en de maatschappij. Onze gasten, medewerkers en leveranciers worden geïnformeerd over milieubelasting. Daarnaast wordt er actief gestreefd naar een daling van het energieverbruik. Zo blijft de natuur rondom en op onze vakantieparken ook beschikbaar voor onze toekomstige generaties.

De duurzaamheid van TopParken is beloont met het Green Key keurmerk en het Max Havelaar Cotton keurmerk.


 

Green Key keurmerk
Wat zijn de ingrediënten van de perfecte vakantie? Een comfortabele accommodatie, zon en veel buiten zijn. En een adembenemende omgeving. Of u nu vakantie viert aan de kust, in een bosrijke omgeving, op de hei of in een oer-Nederlands polderlandschap: de natuur speelt een belangrijke rol bij uw vakantiegevoel. Daarom doen wij graag iets terug voor de natuur en zijn wij gecertificeerd met de Green Key.

Recreatiepark de Woudhoeve en Recreatiepark Noordwijkse Duinen zijn in het trotse bezit van het gouden Green Key keurmerk. Recreatiepark Beekbergen, Parc de IJsselhoeve en Parc du Soleil zijn in het bezit van het zilveren Green Key Keurmerk. Dit keurmerk laat zien dat deze parken er alles aan doen om het milieu te sparen, zelfs meer dan dat de wet- en regelgeving vereist. De overige parken zijn hard aan het werk om ook het Green Key keurmerk te behalen. 

Wilt u meer informatie? Kijk dan eens op de website van Green Key of bekijk de MVO-verklaring.

Max Havelaar Cotton keurmerk
Als eerste organisatie in de recreatiebranche kan TopParken garanderen dat u nét wat lekkerder slaapt. Alle parken werken namelijk al jaren met Fairtrade beddengoed. Dit is beloont met een Max Havelaar Cotton keurmerk. Dit keurmerk laat zien dat er een ‘eerlijke afspraak’ is tussen bedrijven in Nederland en boerenorganisaties in ontwikkelingslanden. 

 
Green Key logo