• Geschikt voor 2 tot 6 personen
  • Altijd de laagste prijs
  • Gelegen in Berkhout

Chalet huren in Noord-Holland

Wilt u voor uw aankomende weekendje weg of langere vakantie graag een chalet huren in Noord-Holland? Wij geven u groot gelijk! Noord-Holland is één van de mooiste vakantieprovincies van Nederland. De prachtige kustlijn met uitgestrekte stranden, het platteland met de typisch Nederlandse molens en tulpen én natuurlijk de vele bruisende steden - Noord-Holland heeft het allemaal. Bij TopParken kunt u een chalet huren in Noord-Holland op het waterrijke Park Westerkogge. De schitterende ligging bij het IJsselmeer en Markermeer leent zich uitstekend voor een vaar- of visvakantie! 

Ontdek de chalets in Noord-Holland

Uw chalet in Noord-Holland bij TopParken

De chalets op Park Westerkogge zijn geschikt voor 2 tot 6 personen. Ze zijn daarmee perfect voor een romantisch weekendje weg met uw geliefde of een gezellige vakantie met het hele gezin. Uw chalet in Noord-Holland biedt een sfeervolle woonkamer, een compleet uitgeruste keuken, ruime slaapkamers met heerlijke bedden en een badkamer met een douche, wastafel en toilet. Geniet buiten op uw terras van een goed boek in het heerlijke zonnetje. Wilt u uw trouwe viervoeter ook meenemen op vakantie? Geen probleem, uw hond mag gewoon mee!

Uw chalet in Noord-Holland:

  • Geschikt voor 2 tot 6 personen
  • Huisdieren zijn welkom
  • Gratis WiFi in uw chalet
  • Gratis parkeren bij uw chalet
  • Nabij het IJsselmeer en Markermeer

Chalet te huur op een vakantiepark in Noord-Holland

Wilt u een chalet huren in Noord-Holland aan de kust? Geen probleem! Op Park Westerkogge zijn chalets te huur in Noord-Holland. Met maar liefst 30,5 km aan vaarroutes, aanlegsteigers én vismogelijkheden is dit vakantiepark perfect voor de waterliefhebbers onder ons. Welk park u ook kiest, beide parken bieden uitstekende voorzieningen, zoals een buitenzwembad, fietsverhuur en horeca.

Kom een chalet huren in Noord-Holland bij TopParken! Wij zorgen ervoor dat u een topvakantie in Nederland beleeft!

Vind uw chalet in Noord-Holland