TopParken
Beoordelingen Zoover

Beoordelingen via Zoover

TopParken reviews op platform Zoover

Heeft u plannen voor een vakantie bij TopParken? Dan wilt u vast zoveel mogelijk reviews raadplegen, bijvoorbeeld de TopParken reviews op Zoover. Iedereen kan eenvoudig en gratis een review plaatsen via Zoover. Het enige wat ingevuld moet worden is de naam, het reisgezelschap en de reisperiode (anoniem blijven is ook een optie). Dit maakt dat het niet altijd te controleren is of deze mensen écht bij TopParken zijn geweest, oftewel of deze reviews geverifieerd zijn. Bij Zoover is er geen vragenlijst vanuit TopParken toegestuurd en kan iedereen een review plaatsen, wat maakt dat veel beoordelingen niet geverifieerd zijn.

Alternatieve platformen

Wij werken niet actief samen met Zoover en sturen geen uitnodigingen om een review achter te laten, omdat er voldoende alternatieven zijn. Voordeeluitjes, Belvilla, BungalowSpecials, VRBO, Expedia, Booking.com en HeerlijkeHuisjes maken alleen gebruik van geverifieerde reviews, en dit geldt natuurlijk ook voor de 34.000+ geverifieerde reviews van TopParken zelf.

 
Tripadvisor

Werkwijze van Zoover

Via Zoover kunt u eenvoudig een review plaatsen, via de homepage of via de pagina van een betreffende accommodatie, bestemming of bezienswaardigheid. Iedereen kan een beoordeling plaatsen, mits ze de richtlijnen van Zoover naleven. Het platform controleert de reviews middels een automatische en/of handmatige check. In de richtlijnen geeft Zoover aan dat "er een overnachting heeft moeten plaatsvinden", maar zonder directe vragenlijst vanuit TopParken is dit achteraf lastig te controleren door een platform als Zoover.

Hoe komen reviews op Zoover?

Iedereen kan een review toevoegen op Zoover, daarvoor wordt géén uitnodigingslink met een vragenlijst na een verblijf toegestuurd. Dit maakt dat de meeste reviews hier niet geverifieerd zijn. Men hoeft alleen persoonlijke gegevens, een review en cijfers achter te laten. Vervolgens moeten zij de review bevestigen via een e-mailadres en dan wordt de review geplaatst op het platform.

 

Swipe voor meer afbeeldingen >

 

"Men dient gebruik te hebben gemaakt van de primaire faciliteiten van de entiteit. Bij een accommodatie betekent dit dat er een overnachtign moet hebben plaatsgevonden."

- Zoover op hun website

Wanneer is een review geverifieerd?

Zoover neemt contact op met beoordelaars om reviews te verifiëren, zodat het zeker is dat beoordelaars daadwerkelijk bij een accommodatie hebben overnacht. Bij zo'n verificatie vraagt Zoover om een boekingsbevestiging of ander soort bewijs van verblijf. De beoordelaar krijgt dan tien dagen de tijd om te reageren. Het is echter op Zoover niet duidelijk welke reviews wel en welke reviews niet geverifieerd zijn. Bovendien wordt hier dus achteraf gecontroleerd, bij andere geverifieerde reviewplatformen wordt er direct na het verblijf een vragenlijst opgestuurd.

Wel of niet geverifieerde reviews bij Zoover?

Op Zoover worden dus wel reviews geverifieerd door middel van boekingsbevestigingen, maar in het overzicht met beoordelingen is het niet duidelijk welke wel en niet geverifieerd zijn. Het beste kunt u daarom platformen raadplegen waar reviews zijn gebaseerd op vragenlijsten na een verblijf.

Waarom zijn geverifieerde reviews beter?

Wanneer het zeker is dat men een service ervaring heeft gehad (in het geval van TopParken dus een vakantiepark hebben bezocht), worden deze reviews bestempeld als geverifieerd. Deze mensen kunnen een eerlijke en betrouwbare mening delen, dat geldt niet voor de niet-geverifieerde reviews.

 
8,2

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,2.

TopParken: 34.000+ geverifieerde beoordelingen

Waar bij Zoover de reviews over TopParken niet altijd geverifieerd zijn, is dit bij de beoordelingen op deze officiële website wel het geval. TopParken stuurt alle gasten die een vakantie hebben gevierd een mail met een beoordelingsformulier, waarin ze hun ervaringen en indrukken kunnen delen. Deze beoordelingen zijn geverifieerd, omdat zij gegarandeerd de vakantieparken hebben bezocht en daarom een eerlijke en betrouwbare mening kunnen delen.

Kan ik dan helemaal geen gebruik meer maken van Zoover?

Natuurlijk kunt u een reviewplatform als Zoover blijven raadplegen, maar houd er wel rekening mee dat niet alle reviews geverifieerd zijn.

 

Samen herinneringen maken bij TopParken

Bij TopParken verblijft u op natuurrijke vakantieparken in Nederland. Van de Veluwe en de Achterhoek tot de heuvels in Zuid-Limburg en waterrijke locaties aan het Esmeer, de IJssel en het Markermeer. U geniet van veel luxe en comfort. Maak het zo luxe als u zelf wilt: zo kunt u ook een vakantiehuis met privé wellness boeken. U geniet dan van een sauna, spa, hottub, sunshower en/of buitendouche. 

Waarom TopParken?

  • Bekend van televisie
  • Eerlijke prijzen volgens de Consumentenbond
  • 34.000+ échte reviews (8.3)
  • Vakantieparken midden in de natuur
  • Luxe woningen (met wellness)

Robert verbleef op Résidence Valkenburg

"Iedereen was erg behulpzaam en had oor voor iedere vraag, of kleine praktische opmerkingen."

Rolanda verbleef op Resort Veluwe

"De huisjes zijn mooi en het park ziet er netjes uit en het was erg rustgevend."