1. Keuze uit 3 vakantieparken
  2. Weekend in Zuid-Holland
  3. Zwembad op het park

Weekendje weg in Zuid-Holland

Wilt u er even tussenuit en optimaal ontspannen? Nederland kent vele mooie natuurgebieden, attracties, steden en dorpen om te ontdekken tijdens een weekendje weg. Ook Zuid-Holland is zeer geschikt om een weekend te verblijven. Bij TopParken kunt u op twee vakantieparken een vakantiehuis bij Noordwijk huren, maar ook het huren van een vakantiehuis nabij Rotterdam is mogelijk. Erg leuke plekken voor een weekendje weg in Zuid-Holland.

Ontdek de mogelijkheden
 

Stedentrip tijdens uw weekend in Zuid-Holland

Maak van uw weekendje weg naar Zuid-Holland een stedentrip. Vanaf Parc de IJsselhoeve kunt u uitstekend de metropoolregio Rotterdam - Den Haag bezoeken. De Erasmusbrug, de Euromast, het Mauritshuis en het Vredespaleis zijn bekende bezienswaardigheden van deze steden. Zeker de moeite waard om te bezoeken! Parc de IJsselhoeve vindt u vlak bij deze steden in Nieuwerkerk aan de IJssel. Hier kunt u een chalet huren in Zuid-Holland voor maximaal 6 personen, eventueel voorzien van privé wellnessfaciliteiten. 

⭐ De beste keuze voor u, wanneer u wilt genieten van een natuurrijke omgeving, maar tegelijkertijd graag dicht bij de grote steden verblijft.

 
Boek een weekendje weg naar Rotterdam
 

Weekendje weg aan de kust in Zuid-Holland

Ook wanneer uw voorkeur uitgaat naar een weekendje weg aan de kust, is Zuid-Holland een uitstekende optie. De vakantieparken in Zuid-Holland; Parc du Soleil en Recreatiepark Noordwijkse Duinen bevinden zich in Noordwijk, op korte afstand van de kust. Na een korte wandeling vanaf Parc du Soleil staat u snel met uw voeten in het zand. Recreatiepark Noordwijkse Duinen ligt iets verder landinwaarts. Voor uw weekendje weg aan de kust in Zuid-Holland kunt u hier een vakantiehuisje huren geschikt voor maximaal 6 personen.

⭐ Liefhebber van een zon-, zee- & strandvakantie? Dan is een van deze twee vakantieparken echt de place to be voor u! 

 
Boek een weekendje weg naar Noordwijk
 
 

Beleef veel pret bij onze parkfaciliteiten

Tijdens uw weekend weg in Zuid-Holland staan op alle drie de vakantieparken ook onze uitstekende parkfaciliteiten tot uw beschikking. Beleef waterpret in het binnen- of buitenzwembad, smul van heerlijke gerechten bij de horecagelegenheden of vermaak u met een potje voetbal of volleybal op de sportvelden. Gaat u een weekendje weg in Zuid-Holland met uw (klein)kinderen? Ze kunnen zich uren vermaken in de speeltuin. In veel vakantiehuizen zijn honden van harte welkom en zo kunt u dus genieten van een échte familievakantie. Extra leuk; bij Parc de IJsselhoeve is een speciale hondenspeeltuin. Zeker weten dat uw hond hier graag mag spelen met andere honden. Met wie beleeft u een weekendje weg in Zuid-Holland bij TopParken?

 
Boek een weekend in Zuid-Holland
 

✔ Altijd laagste prijsgarantie
✔ Geen onverwachte kosten
✔ Direct boeken bij het park

Nog meer mogelijkheden voor een weekendje weg bij TopParken ⤵