• Twee parken met viswater
 • Gelegen midden in de natuur
 • Altijd de laagste prijsgarantie

Visvakantie in Nederland

Wilt u tijdens uw visvakantie in Nederland overnachten in een comfortabele accommodatie? TopParken beschikt over diverse vakantieparken gelegen aan of nabij viswater. Begin lekker uitgerust aan de dag en gooi uw hengel uit voor een dagje vissen. Op twee vakantieparken van TopParken kunt u vissen op het park, namelijk bij Résidence Lichtenvoorde in de Achterhoek en Park Westerkogge nabij het IJsselmeer. Op de overige parken is viswater altijd dichtbij. Wat dacht u van vissen in de Maas of het Markermeer? De ontelbare vismogelijkheden in de omgeving van onze vakantieparken maken uw visvakantie in Nederland onvergetelijk. Met vakantieparken door heel Nederland, is de keuze reuze voor uw visvakantie in Nederland!

Speciaal voor u uitgelicht:

Op Résidence Lichtenvoorde vermaakt u zich de hele dag met vissen. Het park heeft namelijk diverse visvijvers verspreid over het park vol met vis waar u zonder visvergunning kunt vissen. Daarnaast vindt u op het park meerdere woningen direct gelegen aan een visvijver. Zo kunt u zo vaak als u wilt uw hengel uitgooien in de hoop een aantal mooie karpers te vangen. Veel visplezier!

 • Vissen vanuit de tuin en vanaf vissteigers
 • Geen visvergunning nodig

Vissen op het park:

Vissen in de omgeving:

Ontdek Park Westerkogge
 
 • Vissen in slootjes op het park
 • Snoek, karper en baars
 • Geen visvergunning nodig
 

Vissen in de omgeving:

Ontdek Recreatiepark het Esmeer
 
 • Vissen in de Maas
 • Baars, snoek, karpers en meerval
 • Visvergunning nodig
 
Ontdek Parc de IJsselhoeve
 
 • Vissen in de Hollandsche IJssel
 • Baars, blankvoorn en snoek
 • Visvergunning nodig
 

Visvakantie in Nederland met huisje

Bij Résidence Lichtenvoorde en Park Westerkogge huurt u tijdens uw visvakantie een huisje aan het water. De bungalows liggen aan een vijver of in de buurt van water. Uw bungalow aan het water beschikt onder andere over een volledig ingerichte keuken, slaapkamers met boxspringbedden en een privé terras. U beschikt natuurlijk ook over gratis wifi; zo kunt u het thuisfront op de hoogte houden van uw dagelijkse vangst tijdens uw visvakantie in Nederland. 

Wanneer u tijdens uw visvakantie in Nederland overnacht bij TopParken, kunt u gratis gebruik maken van alle parkfaciliteiten. Neem na een enerverende dag vissen een duik in het binnen- of buitenzwembad of geniet van een lekkere maaltijd in het restaurant. Zijn de kinderen mee tijdens uw visvakantie in een huisje aan het water? Zij vermaken zich opperbest samen met het animatieteam terwijl u geniet van een rustgevend middagje vissen. 

 

Viswater in de omgeving van TopParken

Tijdens uw visvakantie in een huisje aan het water wilt u natuurlijk wel weten waar veel vis te vangen is. In de omgeving van onze vakantieparken zijn ontelbare vismogelijkheden. Gooi uw hengel uit in het Markermeer, de Maas of de IJssel. Vangt u de grootste vis? Wanneer u liever verblijft op een vakantiepark op de Veluwe of in Limburg kunt u uw hengel uitgooien in een nabij gelegen visvijver. En wist u dat Résidence Lichtenvoorde over vijf eigen visvijver beschikt? Gooi je hengel uit vanaf de steiger en geniet van een middagje vissen. Extra leuk: vanaf Park Westerkogge bezoekt u eenvoudig het Zuiderzee Museum. Een echte aanrader tijdens uw visvakantie in Nederland. Hier ziet u namelijk hoe de visvangst vroeger ging en hoe paling wordt gerookt.

Wanneer viert u uw visvakantie in Nederland bij TopParken?

Boek uw visvakantie in Nederland
 
Bekijk de prijzen & beschikbaarheid

Al onze vakantieparken in Nederland