1. Aan de kust en aan het water
 2. Veel faciliteiten op de parken
 3. Altijd de laagste prijsgarantie

3 vakantieparken in Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een vakantiewoning in Zuid-Holland? Verblijf dan op een TopPark waar u heerlijk kunt ontspannen in een luxe en comfortabel vakantiehuisje. Tijdens uw verblijf op een vakantiepark in Zuid-Holland geniet u van alle voorzieningen dat het vakantiehuis en de parken te bieden hebben. TopParken heeft drie recreatieparken in Zuid-Holland. Op deze recreatieparken kunt u een vakantiehuis huren voor een nacht, weekendje weg, midweek of wanneer u ook maar wilt genieten van een onbezorgde vakantie. Verblijf in Noordwijk waar u heerlijke strandwandelingen kunt maken of overnacht in Nieuwerkerk a/d IJssel waar u omgeven bent door een prachtige waterrijke omgeving. 

 
Boek uw vakantie in Zuid-Holland
 
 
 1. Op loopafstand van de duinen en het strand
 2. Binnenzwembad met kinderbad
 3. Dicht bij Leiden en Amsterdam
 
Parc du Soleil
 
 
 1. Gelegen aan de kust van Noordwijk
 2. Buitenzwembad met kinderbad
 3. Op korte afstand van Amsterdam
 
Recreatiepark Noordwijkse Duinen
 
 
 1. Gelegen aan de IJssel
 2. Uitvalsbasis voor een dagje Rotterdam
 3. Buitenzwembad met kinderbad
 
Parc de IJsselhoeve
 

Uw verblijf op een recreatiepark in Zuid-Holland

Wanneer u een vakantiehuisje in Zuid-Holland huurt, kunt u volledig ontspannen en genieten van uw welverdiende vakantie. Al onze bungalowparken in Zuid-Holland beschikken namelijk over een binnen- of buitenzwembad. Recreatiepark Noordwijkse Duinen in Noordwijk en Parc de IJsselhoeve in Nieuwerkerk a/d IJssel beschikken over een heerlijk verwarmd buitenzwembad. Parc du Soleil in Noordwijk beschikt over een relaxed binnenzwembad waar u ook terecht kunt met minder mooi weer.

Daarnaast beschikken de vakantieparken in Zuid-Holland over nog veel meer faciliteiten, zoals een uitgebreid entertainmentprogramma en een restaurant waar u 's avonds kunt genieten van een lekkere maaltijd. TopParken begrijpt natuurlijk ook als geen ander dat uw trouwe viervoeter niet mag ontbreken tijdens uw vakantie, al onze vakantieparken in Zuid-Holland zijn dan ook huisdiervriendelijk

Vakantiehuis huren aan het water of aan de kust

Geniet van de zon en relax op het strand of aan het water. Al onze bungalowparken in Zuid-Holland zijn gelegen in de buurt van een prachtige waterrijke omgeving. U kunt bij alle parken fietsen huren en deze mooie omgeving zelf verkennen. In Noordwijk kunt u ook heerlijke wandelingen maken door de duinen en over het strand, om vervolgens op één van de vele gezellige strandtentjes een kopje koffie te drinken. Als u verblijft in Nieuwerkerk a/d IJssel kunt u het prachtige en zeer gevarieerde recreatiegebied Hitland verkennen. Of breng een bezoekje aan de havenstad Rotterdam. Wanneer mogen wij u verwelkomen op een van onze vakantieparken in Zuid-Holland?

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
 

Op welk vakantiepark in Zuid-Holland verblijft u?

⭐ Wat zijn de mooiste vakantieparken in Zuid-Holland?

De mooiste vakantieparken in Zuid-Holland bevinden zich in natuurlijk in Noordwijk aan Zee. TopParken is met Recreatiepark Noordwijkse Duinen en Parc du Soleil goed vertegenwoordigd in Noordwijk. Tevens in Zuid-Holland te vinden is Parc de IJsselhoeve in Nieuwekerk a/d IJssel. Geniet hier van de natuur, het water of kom hier heerlijk tot rust na een dagje shoppen in Rotterdam.

🐕 Op welke vakantieparken in Zuid-Holland zijn honden toegestaan?

Op zoek naar een vakantiewoning waar de hond ook is toegestaan? Boek dan een verblijf bij een van de drie TopParken in Zuid-Holland en geniet met het hele gezin en de trouwe viervoeter van een heerlijke bos- of standwandeling.

🤸 Wat zijn kindvriendelijke vakantieparken in Zuid-Holland?

Voor een leuke vakantie met kinderen moet je bij TopParken zijn. De parken van TopParken in Zuid-Holland bieden animatie voor kinderen gedurende de schoolvakanties. Naast animatie zijn er ook tal van leuke faciliteiten voor kinderen op de parken aanwezig. Denk hierbij aan de buiten- en/of binnenzwembaden en de vele sportvelden en speeltuinen.

🤽 Welke vakantieparken in Zuid-Holland beschikken over een zwembad?

Alle drie de vakantieparken van TopParken in Zuid-Holland zijn voorzien van een zwembad. Zo beschikken Recreatiepark Noordwijkse Duinen en Parc de IJsselhoeve over een verwarmd buitenbad en beschikt Parc du Soleil over een verwarmd binnenbad. Met de Noordzee om de hoek, behoort een duik in de zee ook tot de mogelijkheden.