1. Vlakbij het IJsselmeer en Markermeer
  2. Verwarmd buitenzwembad
  3. Waterrijke omgeving

Vakantiepark bij Hoorn

Wilt u uw vakantie vieren op een vakantiepark in de buurt van Hoorn? Kom dan naar Park Westerkogge; hét vakantiepark voor waterliefhebbers in het Noord-Hollandse Berkhout. Het vakantiepark bevindt zich op slechts 6 km van Hoorn, waar u prachtige gebouwen kunt bekijken of een middagje kunt shoppen. Ons bungalowpark bij Hoorn is gelegen vlakbij het IJsselmeer en Markermeer; ga een middagje eropuit en geniet van prachtige vaarroutes. Het vakantiepark nabij Hoorn beschikt over 4 tot 6 persoons vakantiehuisjes, voorzien van 2 tot 3 slaapkamers en een volledig ingerichte keuken. Hier kunt u zeker genieten van uw welverdiende vakantie! 

Park Westerkogge

Verblijf in een comfortabel vakantiehuisje en geniet van de waterrijke omgeving van ons vakantiepark bij Hoorn.
Ontdek ons park

Uw verblijf bij Park Westerkogge

Op ons bugalowpark in de buurt van Hoorn zijn vele parkvoorzieningen aanwezig voor jong én oud. Neem een duik in het verwarmde buitenzwembad terwijl de kids lekker spelen en veel waterpret hebben in het kinderbad. Ook vermaken de kinderen zich opperbest in de speeltuin of op de trampoline; wie springt er het hoogst? Of speel een potje voetbal op ons sportveld. Ook is ons super enthousiaste animatieteam aanwezig voor veel plezier met het hele gezin. Heeft u 's avonds even geen zin om te koken? Geen probleem! Schuif dan aan in ons restaurant en geniet van een lekkere maaltijd. Wij begrijpen dat uw trouwe viervoeter natuurlijk niet mag ontbreken tijdens uw welverdiende vakantie, daarom is ons vakantiepark in de omgeving van Hoorn huisdiervriendelijk

Alle faciliteiten op een rij:

Ontdek de omgeving van ons bungalowpark bij Hoorn

In de omgeving van ons vakantiepark nabij Hoorn is genoeg te beleven! Het historische centrum van Hoorn is een kleine 15 minuten verwijderd van ons bungalowpark en is zeker een bezoekje waard. Geniet op één van de vele terrasjes van de zon en een verkoelend drankje of bezoek het Westfries Museum. Ook ligt het grote recreatiegebied De Hulk vlakbij ons vakantiepark. Dit prachtige recreatiegebied staat bekend om haar vele bossen en weilanden. Waterliefhebbers halen ook hun hart op in de omgeving van ons vakantiepark bij Hoorn. Ga een middagje surfen, vissen of gewoon lekker zwemmen bij het Markermeer of ontdek het IJsselmeer per boot en geniet van de prachtige natuur van Noord-Holland. Wanneer komt u uw welverdiende vakantie vieren op ons vakantiepark bij Hoorn?

Bekijk prijzen en beschikbaarheid