1. Vakantiepark in Wageningen
  2. Tussen de Betuwe en de Veluwe
  3. Kampeerplaatsen en vakantiehuizen

Vakantiepark in de Betuwe

Wilt u binnenkort de prachtige en bruisende Betuwe ontdekken? Dat snappen we, want de Betuwe is een bijzondere regio in Nederland. Cultuur, historie, waterrecreatie en festivals komen hier allemaal tezamen! Het rivierenland leent zich ook uitstekend voor schitterende wandelingen en fietstochten, waarbij u onderweg vele fruitbomen, karakteristieke dorpjes en historische kastelen tegenkomt. De Betuwe ligt midden in de fruittuin van Nederland; volg één van de vele wandelroutes en ontdek de boomgaarden vol bloesem of heerlijk vers fruit. Een vakantiepark in de Betuwe biedt dan ook een ideale uitvalsbasis om al het moois in de regio te ontdekken. Recreatiepark de Wielerbaan bevindt zich op een unieke locatie tussen de Betuwe, Veluwe, Utrechtse Heuvelrug en Gelderse Vallei in de stad Wageningen.

Ontdek het vakantiepark
 

Kamperen of een vakantiehuis huren

Bij Recreatiepark de Wielerbaan, ons vakantiepark in de Betuwe, kunt u kamperen tussen de bossen of een luxe vakantiehuis huren. Beleef het échte buitengevoel tijdens uw kampeervakantie in de Betuwe op ruime kampeerplaatsen met 8 ampère electra en wateraansluiting. Wordt 's ochtends wakker van de fluitende vogels en het zonlicht dat naar binnen schijnt bij uw caravan of tent om vervolgens fris en fruitig aan uw dag te beginnen; dat is toch genieten? Voor iedereen die toch iets meer luxe en comfort wenst, beschikt ons vakantiepark in de Betuwe over vakantiehuizen voor 3 en 4 personen. Bij TopParken snappen we als geen ander dat uw huisdier ook mee moet op vakantie; vandaar dat uw hond welkom is op het vakantiepark.

Ons vakantiepark in de Betuwe:

  • Ruime kampeerplaatsen
  • Vakantiehuizen voor 3 en 4 personen
  • Huisdieren zijn welkom
  • Gratis WiFi
  • Gratis parkeren
  • Binnenzwembad 

Ontdek het vakantiepark in de Betuwe

Tijdens uw vakantie in de Betuwe hoeft u het park niet te verlaten; beleef zwemplezier in het binnenzwembad (geopend van Pasen t/m september), leef u uit op de sportvelden of geniet van een hapje en een drankje op het terras van ons eetcafé. Tip: reserveer een fiets op het vakantiepark en ontdek de schitterende omgeving van de Betuwe! Laat u verrassen door de prachtige kleuren van de fruitgaarden en verken het schitterende rivierenlandschap. Ook een bezoekje aan het historische centrum van Wageningen, op slechts 3 km afstand van Recreatiepark de Wielerbaan, is de moeite waard.

Een vakantiepark in de Betuwe vindt u bij TopParken. Recreatiepark de Wielerbaan heeft een unieke ligging tussen de Betuwe én de Veluwe, waardoor u altijd geniet van een schitterende omgeving. Kom kamperen of een huisje huren en beleef een topvakantie in Nederland.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Een sfeerimpressie van ons vakantiepark in de Betuwe