1. Geschikt voor 2-6 personen
  2. Keuze uit drie vakantieparken
  3. In Noord-Holland, Zuid-Holland en Gelderland

Vakantiehuis aan het water in Nederland

's Ochtends wakker worden met een prachtig uitzicht over het water terwijl u geniet van een lekker kopje koffie op uw terras; dat is toch heerlijk! Beleef een topvakantie in een vakantiehuis aan het water. TopParken beschikt over drie vakantieparken aan het water, gelegen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Gelderland. In Noord-Holland, vlakbij het IJsselmeer, vindt u Park Westerkogge. Een stukje zuiderlijker, gelegen aan de IJssel, vindt u Parc de IJsselhoeve. Of ga voor een vakantie in Gelderland bij Recreatiepark Esmeer, gelegen tussen het Esmeer en de Maas. Welk vakantiehuis aan het water in Nederland heeft uw voorkeur?

Vakantiehuis aan het water huren

Wanneer u ervoor kiest om een vakantiehuis aan het water te huren kunt u écht even van uw vakantie genieten. Uw chalet aan het water is namelijk van alle gemakken voorzien en geschikt voor 2 tot 6 personen. Kijk een filmpje in de moderne woonkamer, bereid de lekkerste maaltijden in de keuken en ervaar een goede nachtrust op de boxspringbedden. Mag uw trouwe viervoeter niet ontbreken tijdens uw vakantie? Dat snappen wij als geen ander! Onze vakantiehuizen aan het water zijn huisdiervriendelijk. 

Als gast van onze vakantieparken aan het water kunt u uiteraard gebruik maken van de parkfaciliteiten. Trek een paar baantjes in het buitenzwembad bij Park Westerkogge of Parc de IJsselhoeve, of neem een verkoelende duik in de recreatieplas bij Recreatiepark het Esmeer. Heeft u 's avonds geen zin om te koken? Schuif dan aan in het restaurant en geniet van een lekkere maaltijd. De kinderen vermaken zich opperbest in de speeltuin of op het sportveld. Een vakantie in een vakantiewoning aan het water betekent genieten voor iedereen!

Sfeerimpressie van uw vakantiehuis aan het water

Ontdek de waterrijke omgeving van TopParken

Onze vakantiehuizen aan het water in Nederland zijn stuk voor stuk gelegen op een unieke locatie. Dankzij de ligging vlak bij het water heeft u de mogelijkheid om een relaxed dagje te gaan varen, uw geluk te beproeven tijdens het vissen of gewoon lekker te zwemmen. Bent u een echte actieveling? Beoefen dan een watersport als surfen, zeilen of suppen; u ervaart een ultiem vakantiegevoel in de omgeving van uw vakantiehuis aan het water in Nederland. Wilt u liever een dagje cultuur snuiven? Bezoek dan een leuke stad of gezellig dorpje in de omgeving. Waar u ook naar op zoek bent, het kan allemaal wanneer u een vakantiewoning aan het water huurt. 

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid