1. 14 huisdiervriendelijke vakantieparken
  2. Verspreid over vijf provincies in Nederland
  3. Maximaal 2 honden toegestaan

Vakantie met de hond in Nederland

Bent u écht even toe aan een heerlijke vakantie, een weekendje weg of een paar nachtjes ertussenuit, maar kunt u geen oppas vinden voor uw huisdier of vindt u gewoon dat hij of zij mee móét? Bij TopParken snappen we dat als geen ander; uw trouwe viervoeter is onderdeel van het gezin en mag natuurlijk niet achterblijven wanneer u een gezinsvakantie op één van de 14 vakantieparken boekt. Daarom is uw huisdier van harte welkom op al onze vakantieparken! De parken bevinden zich op unieke en natuurrijke locaties verspreid over heel Nederland. Vanaf het park loopt u zo de natuur in; ideaal voor lange wandelingen met uw huisdier! Neem dus zeker uw hond mee op vakantie tijdens uw verblijf op één van onze TopParken!

Ontdek de 14 vakantieparken
 

Op vakantie met uw hond bij TopParken:

  • Maximaal 2 huisdieren per accommodatie of kampeerplaats
  • Geef tijdens het boeken aan dat uw huisdier meekomt
  • De kosten bedragen €7,50 per huisdier per nacht
    Let op: huisdieren zijn niet in alle accommodaties toegestaan. 

Vakantieparken waar huisdieren zijn toegestaan

Een vakantie met uw hond beleeft u in Nederland, om precies te zijn op één van de 14 unieke locaties van onze TopParken. Lang reizen met uw huisdier is natuurlijk niet fijn, dus waarom niet op vakantie in eigen land? Vanaf de vakantieparken kunt u samen met uw huisdier(en) uw hart ophalen tijdens een prachtige wandeling in de bossen van de Veluwe, over het strand, door de duinen, langs het water of door het glooiende heuvellandschap van Zuid-Limburg. Let op: tijdens een ommetje op het vakantiepark moeten uw huisdieren aangelijnd zijn. Hoe ziet u een vakantie met uw hond in Nederland precies voor u? Samen het ultieme buitenleven ervaren tijdens een kampeervakantie of juist genieten van iets meer luxe en comfort in een vakantiehuis? Bij TopParken is het beide mogelijk; op zowel de kampeerplaatsen als in de vakantiehuizen - geschikt voor 2 tot 12 personen - is uw huisdier meer dan welkom!

November: huisdieren maand

Tip: ga met de hond op vakantie in november, want dan is het huisdieren maand bij TopParken! In november mag uw hond gratis mee op vakantie; een jaarlijks terugkerend feest voor uw trouwe viervoeter! Wat ook een groot feest voor uw huisdier is, is de hondenspeeltuin op Parc de IJsselhoeve. Hier kan uw huisdier lekker spelen en ravotten met andere dierenvriendjes. Niet alleen uw hond, maar ook u geniet van top tot teen op onze TopParken met uitstekende faciliteiten, zoals een binnen- of buitenzwembad en diverse horecagelegenheden. Neem uw huisdier mee op vakantie en het genieten kan beginnen!

Op vakantie met de hond doet u op één van de 14 TopParken in Nederland. Alle parken hebben een mooie ligging midden in de natuur, zodat u altijd de mooiste wandelingen kunt maken met uw huisdier. Kiest u voor een vakantie met uw hond aan zee of juist in de bossen? U vindt gegarandeerd het park dat precies bij uw wensen - en die van uw huisdier - past! 

Bekijk prijzen en beschikbaarheid