TopParken
Vakantie met paard Veluwe

Vakantie met paard

  • Direct aan het bos, op de Veluwe
  • Stalling tegenover het park
  • Uw paard op loopafstand van het vakantiehuis
  • Nabij mooie ruiter- en menroutes
 

Uw eigen paard mee op vakantie?

Wij hebben de perfecte locatie voor u! Op vakantiepark Landgoed de Scheleberg, midden in de Gelderse bossen, kunt u op vakantie met uw eigen paard. U verblijft in één van de luxe vakantiewoningen en uw paard verblijft op loopafstand, bij de ervaren dressuurstal Kabeko, tegenover het vakantiepark. Hier wordt uw paard goed verzorgd, kunt u gebruikmaken van voer en water, van de paddock en kunt u tevens uw trailer stallen. Ideaal voor als u bijvoorbeeld van plan bent om meerdere dagen buitenritten te maken op de Veluwe. Uw paard wordt tijdens uw verblijf gestald bij de manege tegenover het vakantiepark, gelegen direct aan het bos en buitengebied van Lunteren.

De kosten bedragen € 50,- per dag per paard, inclusief stalling, voer, water, hooi, paddock en trailerstalling. Bovendien beschikt de manege over een professionele binnen- en buitenbak. U kunt de paardenstalling in het boekingsproces bij stap 2 extra bijboeken.

 

Zo ziet uw vakantie met paard eruit

Landgoed de Scheleberg, gelegen in Lunteren, beschikt over verschillende comfortabele vakantiewoningen en recreatievilla’s voor maximaal 8 personen, ideaal als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een vakantie met uw partner, vrienden of paardrijclub. De vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien, zoals een ruime woonkamer, moderne keuken en meerdere slaapkamers. Bovendien kunt u na een lange dag paardrijden tot rust komen in de ruime tuin met terras. Optimaal ontspannen? Dan is het mogelijk om een vakantiehuis te kiezen met privé wellnessfaciliteiten.

Met uw paard op de Veluwe

Naast dat u een onvergetelijke tijd heeft op vakantie, heeft uw paard dat ook. Op de Veluwe zijn namelijk tot wel 500 km aan ruiterpaden te vinden. Vanaf Landgoed de Scheleberg staat u direct in de natuur voor een afwisselende paardrijroute door het bos en uitgestrekte landschappen van de Veluwe; echt een uitje voor u en uw paard om een dag of een weekend eropuit te gaan. Daarnaast worden er op de Veluwe ook regelmatig activiteiten gepland, te denken aan een paardenvierdaagse, buitenritten en andere evenementen. Ook staat het Luntersch Buurtbosch bekend om een mooi ruiterpad, die uitsluitend gebruikt mag worden door ruiters. Genoeg redenen om op vakantie te gaan met uw paard!

In onderstaande blog hebben we voor u alvast 6 ruiterroutes op de Veluwe op een rijtje gezet:

Over Landgoed de Scheleberg

Naast de veelzijdige omgeving kunt u zich op het vakantiepark ook goed vermaken. Zo beschikt Landgoed de Scheleberg over een verwarmd buitenzwembad, speeltuin en verschillende sportvelden. Ook is het mogelijk om een fiets of e-chopper te huren, zodat u op een andere wijze de omgeving kunt ontdekken. Na een lange dag vol activiteiten kunt u voor een heerlijke maaltijd aanschuiven in het parkrestaurant.

Uw vakantiehuis in het kort:

  • Geschikt voor max. 12 personen
  • Ruime tuin met terras
  • Privé wellness mogelijkheden
  • Huisdiervriendelijk