TopParken
Vakantie met paard

Vakantie met paard op de Veluwe

  • Parken op de Veluwe
  • Nabij mooie ruiter- en menroutes
  • Luxe vakantiehuizen voor max. 12 personen

Unieke paardrijvakantie in Nederland

Wanneer u op vakantie met uw paard wilt is de Veluwe een toplocatie! Hier zijn vele routes die u en uw paard door dit prachtige stukje¬†natuur leiden. Rondom Ede ligt¬†een nieuw ruiter- en menroutenetwerk, met een totale lengte van 200 kilometer! Genoeg ruimte om mooie plekken te ontdekken¬†tijdens een vakantie met uw paard. Om zoveel mogelijk te genieten is een vakantiepark op de Veluwe de ideale uitvalsbasis. Onze vakantieparken;¬†Bospark Ede, Recreatiepark ‚Äėt Gelloo en Landgoed de Scheleberg liggen dicht bij deze ruiterroutes. Tevens heeft Landgoed de Scheleberg een samenwerking met de manege tegenover het park waar u¬†uw paard kunt stallen. Bij de andere parken liggen er maneges in de buurt. Komt u ook genieten van een vakantie samen met uw paard?

Let op: U dient zelf een verblijfplaats voor uw paard te regelen. 

 

Welk park heeft uw voorkeur?

Bospark Ede
Nederland - Gelderland

 

Recreatiepark 't Gelloo
Nederland - Gelderland

 

Landgoed de Scheleberg
Nederland - Gelderland

 

Uw verblijf in een vakantiehuis bij TopParken

Afhankelijk van welk vakantiepark uw voorkeur heeft kunt u een vakantiehuis op de Veluwe huren voor maximaal 12 personen. Tijdens uw paardrijvakantie op de Veluwe verblijft u altijd in een comfortabel vakantiehuis met moderne voorzieningen. Wist u dat u ook kunt kiezen voor een accommodatie met privé wellness zoals een sauna, spa, hottub, sunshower en buitendouche? Heerlijk om de vermoeide spieren na een lange rit te laten ontspannen. Uw vakantiehuis beschikt tevens over een tuin met terras, gratis wifi en een eigen parkeerplaats. De woningen zijn de ideale plek om uit te rusten na een dag paardrijden. 

Uw vakantiehuis in het kort:

  • Geschikt voor max. 12 personen
  • Sfeervolle living en ingerichte keuken
  • Slaapkamers met boxspringbedden
  • Ruime tuin met terras
  • Priv√© wellness mogelijkheden
  • Huisdiervriendelijk
 
 
 

Met uw eigen paard op vakantie op de Veluwe

Wanneer u op vakantie met uw paard gaat, wilt u voor uzelf én voor uw paard een veilig onderkomen. Landgoed de Scheleberg heeft een samenwerking met de tegenovergelegen manege voor het stallen van uw paard. Ook bij de andere parken bevinden zich maneges in de omgeving waar het mogelijk is om uw paard te stallen. Het nieuwe ruiter- en menroutenetwerk met een lengte van circa 200 kilometer kent diverse startlocaties en aanbindplekken bij horecagelegenheden. De leukste thema routes in de omgeving vindt u bij deze interactieve nieuwe routeplanner.

Heeft u wel wat ontspanning verdiend? Na een dag op stap, draf of galop kunt u ontspannen bij onze parkfaciliteiten. Een duik in het binnen- of buitenzwembad, een hapje en/of drankje bij de horeca of een potje voetbal, volleybal of tennis op het sportveld behoren tot de mogelijkheden. Genieten u samen met uw paard binnenkort van een vakantie op de Veluwe?

 
 

Wat eerdere gasten ons vroegen

Wat zijn leuke ruiterroutes op de Veluwe?

De Veluwe is diverse ruiterroutes rijk zoals de Sagen en Legenden route, de Ginkelse Heide route en de Posbank route. Dankzij de 200 km aan routes is er altijd een route te vinden die bij u en uw paard aansluit. 

Bieden jullie ook een verblijfplaats voor mijn paard?

Helaas kan uw paard niet overnachten op onze parken. Wel hebben wij een samenwerking met de manege tegenover Landgoed de Scheleberg. Bij Bospark Ede en Recreatiepark 't Gello liggen maneges in de buurt.


Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer | Reviewbeleid

Green Key Logo      Logo Google Reviews