TopParken
Vakantie met paard

Vakantie met paard

  • Parken op de Veluwe
  • Nabij mooie ruiter- en menroutes
  • Luxe vakantiehuizen voor max. 12 personen

Vakantie met paard in Nederland¬†ūüźé

Wanneer u op vakantie met uw paard wil is de Veluwe een toplocatie! Hier zijn vele routes die u en uw paard door dit prachtige stukje Nederlandse natuur leiden. Rondom Ede ligt onlangs een nieuw ruiter- en menroutenetwerk, met een totale lengte van 200 kilometer! Genoeg ruimte om mooie plekken te ontdekken tijdens een vakantie met paard op de Veluwe. Om zoveel mogelijk te genieten is een vakantiepark op de Veluwe de ideale uitvalsbasis. De TopParken;¬†Bospark Ede, Recreatiepark ‚Äėt Gelloo en Landgoed de Scheleberg liggen dicht bij deze ruiterroutes. Tevens heeft Landgoed de Scheleberg een samenwerking met de manege tegenover het park waar u¬†uw paard kunt stallen. Komt u ook genieten van een vakantie met uw paard?

Welk park heeft uw voorkeur voor een vakantie met uw paard?

Bospark Ede
Nederland - Gelderland

Bekijk dit park
 

Uw verblijf in een vakantiehuis bij TopParken

Afhankelijk van welk vakantiepark uw voorkeur heeft kunt u een vakantiehuis op de Veluwe huren voor 2 tot 12 personen. Tijdens uw vakantie met eigen paard op de Veluwe verblijft u altijd in een comfortabel vakantiehuis met moderne voorzieningen. Maar ook een vakantie in een luxe vakantiehuis met sauna is mogelijk. Héérlijk om de vermoeide spieren na een lange rit te laten ontspannen in de sauna. Uw vakantiehuis bij TopParken beschikt tevens over een tuin met terras, gratis wifi en meestal een eigen parkeerplaats bij uw vakantiehuis. De ideale vakantieplek voor een vakantie met eigen paard.

 
 

Met uw eigen paard op vakantie op de Veluwe

Wanneer u op vakantie met uw paard gaat, wilt u voor uzelf én voor uw paard een veilig onderkomen. Landgoed de Scheleberg heeft een samenwerking met de tegenovergelegen manege voor het stallen van uw paard. Ook bij de andere parken bevinden zich maneges in de omgeving waar het mogelijk is om uw paard te stallen. Het nieuwe ruiter- en menroutenetwerk met een lengte van circa 200 kilometer kent diverse startlocaties en aanbindplekken bij horecagelegenheden. Bang dat u verdwaald? Niet nodig! Dankzij de interactieve routeplanner met themaroutes. Lees alles over dit nieuwe routenetwerk.

Hebben u en uw paard wel wat ontspanning verdiend? Na een dag op stap, draf of galop kunt u ontspannen bij onze parkfaciliteiten terwijl uw paard ontspant en smult van een wortel. Een duik in het binnen- of buitenzwembad, een hapje en/of drankje bij de horeca of een potje voetbal, volleybal of tennis op het sportveld behoren tot de mogelijkheden. Genieten u en uw paard binnenkort van een vakantie op de Veluwe?

 


Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer | Reviewbeleid

Green Key Logo      Logo Google Reviews