TopParken
Vakantie met hond aan het water

Samen genieten met uw hond

 • Vakantieparken aan het water
 • Honden zijn welkom
 • Altijd de laagste prijsgarantie

Op vakantie aan het water met uw hond

Het water: een favoriete vakantieplek voor veel mensen én hun trouwe viervoeter. Wilt u binnenkort ook genieten van een vakantie met uw hond aan het water? In het aanbod van TopParken vindt u vakantieparken aan het Markermeer, het Esmeer en de IJssel. In de vakantiehuizen geldt een maximum van twee honden. Maak oneindige wandelingen samen en creëer tegelijkertijd de allermooiste vakantieherinneringen!

 

Samen met uw hond in een huisje aan het water

Hoe heerlijk is dat? Bij Recreatiepark het Esmeer aan het Esmeer, bij Park Westerkogge nabij het Markermeer én bij Parc de IJsselhoeve nabij Rotterdam en de IJssel kunt u verblijven in een huisje aan het water. Uw vakantiehuis is van alle gemakken voorzien en beschikt over een fijne tuin, waarvan sommige zelfs omheind zijn. Ideaal voor de hond! Maakt u een wandeling over het park? Dan vragen wij u wel om uw hond aan te lijnen. Vanaf het park maakt u vervolgens prachtige wandelingen langs het water.

Wat moet u meenemen?

 • Hondenriem
 • Poepzakjes
 • Hondenmand
 • Bal/wegwerpstok
 • Drink/voerbak
 
 

Voorzieningen op de vakantieparken

Zoekt u een huisje aan het water waar u met uw hond kunt verblijven? Geen probleem! Gebruik de filters in de zoek & boek en u vindt gegarandeerd uw favoriete vakantiehuis. Met privé wellness, omheinde tuin of sfeerhaard: u bepaalt! De vakantieparken bieden genoeg vermaak: neem een duik in het zwembad, geniet bij de horeca of huur een fiets en ga er samen op uit met uw hond! Tip: Parc de IJsselhoeve heeft zelfs een gave hondenspeeltuin voor uw dierenvriend.

Een paar dingen om rekening mee te houden:

  Honden aangelijnd op het park
  Maximaal twee honden
  Tijdens het boeken aangeven
  €7,50 per nacht
 
 
 

Wat eerdere gasten ons vroegen:

Welk park heeft een hondenspeeltuin?

Parc de IJsselhoeve heeft een speeltuin speciaal voor uw dierenvriend! Deze ligt direct naast het park, samen met een hondenlosloopgebied, en is altijd geopend. Wat is er nu leuker dan uw hond lekker te zien rennen en ravotten met andere hondenvriendjes?

Hoeveel honden zijn er welkom in een vakantiehuis?

U kunt uw vakantie met uw hond aan het water vieren met maximaal twee honden per vakantiehuis. Geeft u tijdens het boeken wel even aan dat uw viervoeter meekomt? Dan zorgen wij er namelijk voor dat u in het juiste vakantiehuis terecht komt. De kosten bedragen €7,50 per hond per nacht.