TopParken

Seizoensplek huren op camping Lexmond

Resort Lexmond: camping in het groene hart

Resort Lexmond, voorheen Camping Leuk & Camping de Uiterwaard, is gelegen in het Groene Hart van Nederland. De camping ligt direct aan de oevers van rivier de Lek, waardoor het een populaire camping is onder liefhebbers van watersport en boten. Het Groene Hart is een prachtig natuurgebied dat tussen alle grote steden van de randstad ligt en is gunstig bereikbaar.

Seizoensplekken beschikbaar

Het hele kampeerseizoen genieten van de natuur? Huur dan een (voor) seizoensplek op de camping. Breng uw tent, camper of caravan en kies uit de kampeerplekken van +/- 150m2, allen voorzien van parkeergelegenheid en stroomaansluiting.

Welk type plaats kiest u?

Seizoensplaats:
Vaste plaats van 1 april 2024 tot 1 oktober 2024. De kosten van een seizoensplaats zijn € 1.781 excl. toeristenbelasting, elektra, waterkosten en huisdieren.

Voorseizoensplaats:
Vaste plaats van 1 april 2024 tot 23 juni 2024. De kosten van een voorseizoensplaats zijn € 1.046 excl. toeristenbelasting en huisdieren.

Voorseizoensplaats plus:
Vaste plaats van 1 april 2024 tot 7 juli 2024. De kosten van een voorseizoensplaats plus zijn € 1.146 excl. toeristenbelasting en huisdieren.