1. De gezellige stad Den Bosch
  2. Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen
  3. Recreatieplas IJzeren Man

Vakantie in Cromvoirt

Cromvoirt is een gezellig dorpje in het noorden van de provincie Brabant. Het dorp ligt tussen twee hoger gelegen natuurgebieden: de Vughterheide en het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. De omgeving kenmerkt zich door bossen, water, heide en rivierkleigebieden. Vanaf Résidence de Leuvert ontdekt u de unieke natuurgebieden met de auto, per fiets of te voet. Bij de receptie zijn dan ook diverse (gratis) fiets- en wandelroutes te verkrijgen. Tijdens uw vakantie in Cromvoirt loopt u binnen 20 minuten naar IJzeren Man, een prachtige recreatieplas, uniek gelegen midden in de bossen. Hier vindt u een strandbad, kunt u een waterfiets of bootje huren, suppen en heerlijk loungen, borrelen of eten bij het Strandhuys.

Tips voor een dagje uit tijdens uw vakantie in Cromvoirt

Wij begrijpen dat u zich uitstekend kunt vermaken op ons park dankzij de parkfaciliteiten, maar een bezoekje aan de omgeving van Cromvoirt is zeker de moeite waard. Tijdens uw vakantie in Cromvoirt is er van alles te beleven voor jong en oud. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan één van de vele musea, dierenparken, attractieparken of indoor- en outdoor speeltuinen. In samenwerking met Ticketsplus bieden we de leukste dagjes uit in de omgeving aan. Voor leuke dagjes uit kunt u tickets (met korting) kopen bij de receptie op het park.

Uittip: Ontdek het dorp Cromvoirt

Cromvoirt zelf is een klein dorpje met nog geen 1000 inwoners. Hier vindt u een aantal kleine winkels en supermarkten. De Sint-Lambertuskerk is het boegbeeld van het dorp. Deze kerk is gebouwd in 1888 en wordt tot op de dag van vandaag nog wekelijks gebruikt.

Uittip: Wandel- en fietstochten

Tijdens uw vakantie nabij Den Bosch kunt u twee prachtige natuurgebieden ontdekken; De Vughterheide en het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Tip: bij de receptie zijn er diverse (gratis) wandel- en fietsroutes te verkrijgen. Wie weet spot u tijdens de tocht wel een wild dier!

Uittip: Ontdek Den Bosch

De gezellige stad Den Bosch is gelegen op een kleine 20 autominuten vanaf Résidence de Leuvert. Tijdens uw vakantie nabij Den Bosch kunt u heerlijk winkelen, een stadswandeling maken met een gids, een gondeltocht maken en natuurlijk de lekkerste Bossche Bollen van Nederland eten.

Uittip: Recreatieplas IJzeren Man

Vanaf ons park bent u binnen 20 minuten te voet bij de recreatieplas IJzeren Man. De recreatieplas is uniek gelegen midden in de bossen. Huur een bootje, een waterfiets of ga suppen. Bent u toe aan een middagje relaxen? Ontspan dan in het zonnetje op het strand of ga borrelen bij het Strandhuys.