Omgeving | Cromvoirt
Cromvoirt: een gezellig dorpje in het noorden van de provincie Noord-Brabant. Het dorp ligt tussen twee hoger gelegen natuurgebieden: de Vughterheide en het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen.

De omgeving kenmerkt zich door bossen, water, heide en rivierkleigebieden. Vanaf Résidence de Leuvert ontdekt u de unieke natuurgebieden met de auto, fiets of te voet. Bij de receptie zijn dan ook diverse (gratis) fiets- en wandelroutes te verkrijgen.

Vanaf uw verblijf op het park loopt u binnen 20 minuten naar IJzeren Man, een prachtige recreatieplas, uniek gelegen midden in de bossen. Hier vindt u een strandbad, kunt u een waterfiets of bootje huren, suppen, en heerlijk loungen, borrelen of eten bij het Strandhuys.

(tekst gaat verder onder de foto's)

Recreatieplas De IJzeren Man
Den Bosch

Cromvoirt zelf is een klein dorpje met nog geen 1000 inwoners. Hier vindt u een aantal kleine winkels en supermarkten. De Sint-Lambertuskerk is het boegbeeld van het dorp. Deze kerk is gebouwd in 1888 en wordt tot op de dag van vandaag nog wekelijks gebruikt.

De gezellige stad Den Bosch is gelegen op een kleine 20 minuten rijafstand vanaf Résidence de Leuvert. Hier kunt u heerlijk winkelen, een stadswandeling maken met gids en natuurlijk de lekkerste Bossche Bollen van Nederland eten. Ook het maken van een ‘gondeltocht’ over de gedeeltelijk overdekte Dieze mag natuurlijk niet ontbreken wanneer u een bezoek brengt aan Den Bosch.

Dagjes uit
Niet alleen op het park, ook in de omgeving van Cromvoirt is er van alles te beleven voor jong en oud. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan één van de vele musea, dierenparken, attractieparken of indoor- en outdoor speeltuinen.

In samenwerking met Ticketsplus bieden we de leukste dagjes uit in de omgeving aan. Voor veel leuke dagjes uit kunt u tickets (met korting) kopen bij de receptie op het park.

Evenementen in de omgeving
Bent u benieuwd of er binnenkort leuke (meerdaagse) evenementen in de omgeving van Résidence de Leuvert plaatsvinden? Bekijk dan eens onze evenementenkalender en combineer uw verblijf op ons TopPark met een bezoekje aan een leuk evenement. Het evenement waarvoor u in Brabant moet zijn is natuurlijk Carnaval maar ook de wielrenwedstrijd Vuelta belooft veel spektakel.