TopParken
Résidence

Résidence

  • Luxueuze vakantieverblijven
  • Geschikt voor max. 14 personen
  • Midden in de natuur

Résidence in Nederland

Een Résidence: wat is dat nu precies? Wij geven het woord Résidence graag de betekenis 'luxueus vakantieverblijf'. Dat is namelijk precies wat TopParken u biedt. Een luxe vakantiewoning of villa met een stijlvolle inrichting en alle moderne gemakken die u zich maar kunt wensen. En dat alles op een fantastische locatie in de Nederlandse natuur. U vindt onze Résidences onder andere nabij Nationaal Park De Hoge Veluwe, vlak bij leuke steden als Valkenburg, Den Bosch en Rotterdam en aan het water van de IJssel, het IJsselmeer of het Esmeer. Maak samen de mooiste vakantieherinneringen!

Bekijk onze Résidences
 

‚úĒÔłŹ Eerlijke prijzen volgens de Consumentenbond
‚úĒÔłŹ Laagste prijsgarantie & betalen in termijnen

Résidences verspreid door Nederland

‚úĒÔłŹ Gelderland¬†- Ons grootste aanbod R√©sidences bevindt zich in Gelderland. Ga bijvoorbeeld voor een R√©sidence aan de rand van Nederland's mooiste natuurgebied: De Hoge Veluwe. Andere aanraders in de provincie Gelderland zijn onze R√©sidences aan het Esmeer en in de Achterhoek.

‚úĒÔłŹ Zuid-Holland¬†- Aan de IJssel en vlak bij Rotterdam bevindt zich ons R√©sidence in Zuid-Holland, om precies te zijn in het pittoreske Nieuwerkerk aan den IJssel. H√©t perfecte vakantieverblijf wanneer u overdag de reuring van de bruisende stad zoekt, maar 's avonds liever ontspant in een oase van rust.

‚úĒÔłŹ Noord-Holland -¬†Nu we toch in de R√©sidences aan het water zitten: maak kennis met Park Westerkogge, ons R√©sidence in Berkhout. Met een ligging nabij het IJsselmeer en het Markermeer is dit de ideale locatie voor watersportliefhebbers.

‚úĒÔłŹ Limburg -¬†Bourgondisch genieten¬†van de Limburgse gastvrijheid √©n het adembenemende heuvellandschap. Dat doet u op R√©sidence Valkenburg, ons luxueuze vakantiepark in het Limburgse Schin op Geul. Hier verblijft u letterlijk tussen de heuvels met het altijd gezellige Valkenburg en Maastricht vlakbij.

‚úĒÔłŹ Noord-Brabant -¬†En last but not least: R√©sidence de Leuvert, ons luxe R√©sidence vlak bij Den Bosch en recreatieplas De IJzeren Man. U weet wat ze zeggen: in Brabant is het altijd gezellig! Kom dat zelf eens ervaren door een vakantiehuis op ons R√©sidence in deze zuidelijke provincie te boeken.

 

Vakantiehuizen op onze Résidences

Wij geven een Résidence dus de betekenis 'luxueus vakantieverblijf', en dat ziet u terug in onze woningen. Deze zijn voorzien van alle gemakken die u thuis gewend bent: van een compleet ingerichte keuken en sfeervolle woonkamer tot een nette badkamer en comfortabele bedden. Voor een extra luxe tintje kiest u een vakantiehuis met sauna of privé zwembad. De woningen zijn geschikt voor maximaal 14 personen en 2 honden.

Voorzieningen op onze Résidences

Uw luxueuze vakantieverblijf gaat natuurlijk verder dan alleen uw vakantiewoning. Zo beschikken onze Résidences over oneindig veel voorzieningen. Voor jong en oud! Wat dacht u bijvoorbeeld van een binnen- en/of buitenzwembad, gezellige parkrestaurants, diverse sportvelden, speeltuintjes en een fietsverhuur? Wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt, zodat u alle tijd heeft om samen herinneringen te maken.


Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer | Reviewbeleid

Green Key Logo      Logo Google Reviews