1. Nationaal Park De Hoge Veluwe
  2. Prachtige wandel- en fietsroutes
  3. Kr√∂ller-M√ľller Museum

Vakantie in Ede

Ontdek tijdens uw vakantie in Ede een schitterend natuurgebied; Nationaal Park De Hoge Veluwe. H√©t gebied van mooie natuurlandschappen en authentieke boerderijen. In de omgeving van Recreatiepark ‚Äėt Gelloo kunt u heerlijk wandelen en fietsen door de bossen, op de Edese hei en door de nabijgelegen dorpen en steden.¬†Het Nationale¬†Park De Hoge Veluwe is gelegen op slechts 15 minuten rijden vanaf Recreatiepark 't Gelloo. Met een beetje geluk spot u tijdens uw vakantie in Ede¬†een wild dier!¬†Bent u een echte cultuurliefhebber? Tip: breng een bezoek¬†aan het Kr√∂ller-M√ľller Museum en bewonder de op √©√©n na grootste Van Gogh verzameling ter wereld. De omgeving is ook populair onder mountainbikers dankzij verschillende gave routes.

Tips voor een dagje uit tijdens uw vakantie in Ede

Naast de faciliteiten op ons park biedt ook de omgeving van Ede op en top vermaak. Er is van alles te beleven voor jong én oud. Breng een bezoek aan één van de vele musea, dierenparken, attractieparken of indoor- en outdoor speeltuinen. In samenwerking met Ticketsplus bieden we de leukste uitjes in de omgeving aan. Voor veel dagjes uit kunt u tickets kopen bij de receptie. 

Uittip: Ede

Ede is een gezellige stad waar u een dagje kunt winkelen of kunt genieten bij één van de vele koffietentjes of restaurants. Ook heeft Ede één van de beste ijssalons van Nederland. Geniet tijdens uw vakantie in Ede van Italiaans schepijs; dat is pas écht smullen! Ook vindt u nabij Ede, langs de A12, Pathé Ede: de bioscoop met de grootste bioscoopzaal van Nederland.

Uittip: Nationaal Park De Hoge Veluwe

Tijdens uw vakantie in Ede mag een bezoekje aan Nationaal Park De Hoge Veluwe natuurlijk niet ontbreken. Wandel of fiets door dit prachtige natuurgebied en wie weet komt u zelfs een wild dier tegen. Ontdek het stuifzand, de dichte bossen en uitgestrekte heidevelden.

Uittip: Edese Heideweek

In de laatste week van augustus wordt in Ede elk jaar de Heideweek georganiseerd. Er worden verschillende evenementen zoals sportwedstrijden en optredens georganiseerd en er is op de eerste zaterdag een Heideoptocht met prachtig versierde praalwagens door het centrum van Ede. Een must om bij te zijn tijdens uw vakantie in Ede.

Uittip: Kröller-Möller Museum

Wilt u een dagje de geschiedenis in duiken en cultuur snuiven? Breng dan een bezoekje aan het¬†Kr√∂ller-M√ľller Museum. Hier vindt u namelijk de op √©√©n na grootste Van Gogh verzameling ter wereld. Niet alleen kunt u deze unieke schilderijen bewonderen, maar loop ook zeker eens door de beeldentuin.¬†