Omgeving | Ede
De Veluwe: hét gebied van prachtige natuurlandschappen en authentieke boerderijen. In de omgeving van Recreatiepark ‘t Gelloo kunt u prachtig wandelen en fietsen door de bossen, op de Edese hei en door de nabijgelegen dorpen en steden. 

De omgeving is ook populair onder mountainbikers door de verschillende nieuwe routes. Lees meer over mountainbikers in de omgeving van Recreatiepark 't Gelloo.

Het Nationale Park De Hoge Veluwe is gelegen op slechts 15 minuten rijden vanaf Recreatiepark ‘t Gelloo. In dit unieke natuurgebied kunt u wandelen en fietsen, met een beetje geluk wild spotten en een bezoek brengen aan het Kröller-Müller Museum met de op één na grootste Van Gogh verzameling ter wereld.

(tekst gaat verder onder de foto's)

Bosrijke omgeving Ede
Fietsen op de Veluwe
Nationaal Park de Hoge Veluwe

De gemeente Ede heeft bijna 115.000 inwoners. Naast de hoofdplaats Ede horen ook dorpen Bennekom, Ederveen, Harskamp, Hoenderloo, De Klomp, Otterlo en Wekerom tot gemeente Ede.

Ede zelf is een gezellige stad waar u een dagje kunt winkelen of kunt genieten in één van de vele koffietentjes of restaurants. Ook heeft Ede één van de beste ijssalons van Nederland, waar in het hoogseizoen heerlijk, Italiaans schepijs wordt geserveerd.

Langs de A12, ingebouwd in de geluidswal vindt u CineMec: de bioscoop met de grootste bioscoopzaal van Nederland.

In de laatste week van augustus wordt in Ede elk jaar de Heideweek georganiseerd. Zowel in Ede zelf als de nabijgelegen dorpen worden verschillende evenementen zoals braderieën, sportwedstrijden en optredens georganiseerd en is er op de eerste zaterdag een Heideoptocht met prachtig versierde praalwagens door het centrum van Ede.

Dagjes uit
Niet alleen op het park, ook in de omgeving van Ede is er van alles te beleven voor jong en oud. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan één van de vele musea, dierenparken, attractieparken of indoor- en outdoor speeltuinen.

In samenwerking met Ticketsplus bieden we de leukste dagjes uit in de omgeving aan. Voor veel leuke dagjes uit kunt u tickets (met korting) kopen bij de receptie op het park.

Evenementen in de omgeving
Bent u benieuwd of er binnenkort leuke (meerdaagse) evenementen in de omgeving van Recreatiepark 't Gelloo plaatsvinden? Bekijk dan eens onze evenementenkalender en combineer uw verblijf op ons TopPark met een bezoekje aan een leuk evenement.

Kasteel Doorwerth