TopParken
Stadsstrand Hoorn | Park Westerkogge

Stadsstrand Hoorn, nabij Park Westerkogge, geopend!

Nieuw tijdens uw vakantie in Noord-Holland

Verblijft u binnenkort op Park Westerkogge, of bent u van plan om een vakantie te boeken in Noord-Holland? Goed idee! In de zomermaanden kunt u tijdens uw verblijf namelijk heerlijk vertoeven op het stadsstrand in Hoorn, gelegen op ongeveer 10 minuten rijden vanaf het vakantiepark. Het stadsstrand is gelegen aan het Markermeer en biedt volop recreatiemogelijkheden, zoals wandelen, fietsen, zwemmen, volleyballen, voetballen of fitnessen in het sportpark. Uiteraard kunt u ook heerlijk tot rust komen met een goed boek en uw voeten in het zand.

Over het stadsstrand

Het stadsstrand, in totaal ongeveer 130 meter breed en 1 kilometer lang, beschikt over verschillende faciliteiten zoals een strandpaviljoen, foodtruck, voetbal- en volleybalveld, speelplekken en een boot- en zwemsteiger. Kortom, alle ingrediënten die nodig zijn voor een heerlijke dag of weekend weg aan het Markermeer

Bovendien is het stadsstrand voor iedereen toegankelijk. Zo kunnen mensen met een rollator of kinderwagen makkelijk via een verhard pad het strand en het water bereiken. Ook stelt de gemeente Hoorn een strandrolstoel beschikbaar. Fietsers en voetgangers kunnen via de fiets- en wandelpaden het gehele stadsstrand bereiken. Auto’s kunnen worden geparkeerd in naastgelegen parkeergarage of op omliggende parkeerterreinen. Honden zijn welkom op het hondenstrand, naast het strandpaviljoen. Zo kunt u vakantieherinneringen maken met het hele gezin!

Overnachten nabij het stadsstrand

Op warme dagen is het stadsstrand de ideale plek om tot rust te komen en lekker af te koelen. Om meerdere dagen te genieten van het strand, kunt u overnachten in een comfortabel vakantiehuis op Park Westerkogge, gelegen op slechts 5,5 kilometer afstand van het stadsstrand. Park Westerkogge is omringd door water en daardoor de ideale locatie voor watersportliefhebbers. Daarbij beschikt het vakantiepark over een verwarmd buitenzwembad; waterpret gegarandeerd! Een extra voordeel van een verblijf op Park Westerkogge is de mogelijkheid om de diverse omgeving te verkennen. Denk aan ontspannende fietstochten langs het water, het verkennen van havensteden zoals Hoorn en Volendam, of het genieten van een boottochtje of sup-avontuur. Wanneer komt u vakantie vieren in Noord-Holland?

 
 

Of bekijk prijzen en beschikbaarheid

 

Bekijk ook ⤵